Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 130




Hier is pagina 130 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Alles over je winkel en je boodschappen in een

5

SPAGHETTI MET KNOFLOOK EN

GEGRILDE KREEFT MET KRUIDEN-

KREEFT MET CITRUSVRUCHTEN

GEFLAMBEERDE GAMBA'S MET PASTIS

BOTER EN KREEFTENSAUS MET MANGO

EN SAFFRAANDRESSING

Voor 4 personen

LUE PERTE

Voor 4 personen

M 600 g gekookte biogamba's

IB 4 levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften

I 4 levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften

2 biocitroenen

van 800 g/stuk) MM 1 mango EM IJsblokjes

van 800 g/stuk) EN Vz bussel lente-uitjes

IE 400 g spaghetti

m 100g boter MM 30 g gemengde verse kruiden:

IB 3 sinaasappelen MM 1 rode pompelmoes

m 1,8 dl pastis

basilicum, rucola, peterselie, koriander …

REN MENEER ENE u

8elolijfolie M 30 g boter

M Espelettepeper M 100 g grof zeezout

M 100 g grof zeezout

IE 12 takjes oregano

Voor de saus: M } mango M !2 citroen

Voor de dressing:

IB 12 takjes tijm

RSE CHN PARTOUT

BSE OR PEUT

1 bussel bladpeterselie

BECK EEE OKE

2 el ciderazijn

LOTS ANUS

MM 1 eltomatenconcentraat MM 2 elolijfolie

[En

| BEN TS

m 508 boter MM 6takjes tim MM 1 teentjeknoflook

M | tube saffraandraadjes Santa Maria

IB Peper en zout

m % Kespelettepeper MM Peperen zout

M Peper M Fleur de sel

GEBRADEN KALKOEN MET GEFRI-

HINDERAGOUT GRAND VENEUR,

LISE SA ETUI

PEREN IN WUN

TUURDE KRUIDEN, WATERKERS-

NER

KAREN

SAUS EN KNOLSELDERPUREE

CRETE

300 g shitake's M 3 wortelen

M 2 kits voor hinderagout M l2 biosinaasappel

Voor 8 personen

m 50 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’

IR 1 kalkoen van 3kg MM 150 g boter

2lente-uitjes MN 1 grote rode ui

Carlsbourg MM 1 kruidentuiltie MM 2 steranijzen

m 1 frituurbad MM 1 bussel salie MM 1 bussel

12 zilveruitjes MM 2 el tomatenconcentraat

MM 1 kruidnagel MM 1 kaneelstokje MM 4 takjestim

basilicum MM 1 bussel oregano MM 1 bussel

5 dirode wijn MM 2,5 di sake

LOC CU TL

koriander EN 10 takjes tijm EA Peper en zout

3elsojasaus M 4 el arachideolie

IB 3 nog wat harde peren M Y: biosinaasappel

Voor de puree: M 1 grote knolselder

5 cm gember

m 5elhoning MD 1flesrode wijn MM 2 steranijzen

MM 1 gevogeltebouillonblokje MM Gemalen

2 teentjes knoflook

MM 1 kruidnagel

1 kaneelstokje

nootmuskaat

Peper en zout

=

1 zakje ‘Wok 5 Chinese kruiden’ van het

Voor de puree: M 1 knolselder

Voor de saus: M 1 bussel waterkers

B 15 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs

gamma World Delhaize (25 g)

EEEN MM 2elzureroom MM 1 di witte wijn

M 2 el geroosterde sesamzaadjes

Carlsbourg MM 40 g boter MM 5 cl olijfolie

m 4 di gevogeltefond Fundo MM 20 g boter

IM Peper en zout

M | bussel bladpeterselie MM Peper en zout

MM 1 teentje knoflook MM Peper en zout

KONINGINNENHAPJES MET

CHOCOLADETAART, KARAMELIJS

GEKARAMELLISEERD WITLOOF,

EN KOFFIESABAYON

KOFFIE-IJS EN APPELSAUS

MECHELSE KOEKOEK EN MORIELJES,

EHRE

EEE

CEA

IB 475 ml ijs ‘Double Salted Caramel’ Oppo

RECALL Coor

EHER

Voor de taart:

Ei Tell

M 1 Mechelse koekoek (+ 1,3 kg) EA 3 wortelen

M 2eieren M 50 g bloem

100 g kristalsuiker

M 100 g knolselder M 1 preistengel (enkel het

m 125 g kristalsuiker

M 100 g boter

groen) MM 2 uien MM 600 g aardperen

80 g gedroogde morieljes MM % citroen

B 75 g pure chocolade

ENC AEL

8 bladerdeeghapjes M 100 g bloem

UF Ag

Voor de appelsaus:

3dlroom MM 1 di droge witte wijn

1 snufje zout

B 4 appelen

m 4 di vegetarische champignonfond Fundo

Voor de sabayon:

M 2citroenen

IB 35 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’

M 2eidooiers M 4 el kristalsuiker

1 kaneelstokje

Carlsbourg MM 80 g boter M 3 el olijfolie

M Acicognac

AE GEL

IR Y bosje bladpeterselie M 12 takjes tijm

5 takjes oregano MN 2 laurierblaadjes

GER 1 di espresso

Fleur de sel M Peper en zout

MINI-AMANDELGEBAKIES MET

KLEINE TIRAMISU'S MET

TRIO VAN CHOCOLADEMOUSSE

PISTACHENOTEN EN FRAMBOZEN

SPECULAAS EN CLEMENTINES

EHE

Voor 18 stuks

Voor 12 stuks

Voor de witte chocolademousse:

mic

ECR E

MM 8clroom MM 225 g witte chocolade

Voor de melkchocolade mousse:

CETTE

| ECHTES

Be

250 g mascarpone

MM 2eieren M 65 g zure room

IE 50 g amandelpoeder

IB 6 speculaasjes met boter La Confiance (65 g)

130 g melkchocolade M 30 g boter

1 snufje zout

RAE

REEL

100 g gezouten boter

B Lel cacaopoeder

Voor de pure chocolademousse:

ERE OI

WASE MM 65 g zure room

m 130 g pure chocolade

EN

» BIO ROOIBOSKRUIDENTHEE

» EARLGREY THEE

I | afgestreken el suiker

ee)

m 30 g boter

1 snufje zout