Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 130


Hier is pagina 130 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Delhaize Folder 01.12.2020

Hier is pagina 130 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 130

Alles over je winkel en je boodschappen in een 5 SPAGHETTI MET KNOFLOOK EN GEGRILDE KREEFT MET KRUIDEN- KREEFT MET CITRUSVRUCHTEN GEFLAMBEERDE GAMBA'S MET PASTIS BOTER EN KREEFTENSAUS MET MANGO EN SAFFRAANDRESSING Voor 4 personen LUE PERTE Voor 4 personen M 600 g gekookte biogamba's IB 4 levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften I 4 levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften 2 biocitroenen van 800 g/stuk) MM 1 mango EM IJsblokjes van 800 g/stuk) EN Vz bussel lente-uitjes IE 400 g spaghetti m 100g boter MM 30 g gemengde verse kruiden: IB 3 sinaasappelen MM 1 rode pompelmoes m 1,8 dl pastis basilicum, rucola, peterselie, koriander … REN MENEER ENE u 8elolijfolie M 30 g boter M Espelettepeper M 100 g grof zeezout M 100 g grof zeezout IE 12 takjes oregano Voor de saus: M } mango M !2 citroen Voor de dressing: IB 12 takjes tijm RSE CHN PARTOUT BSE OR PEUT 1 bussel bladpeterselie BECK EEE OKE 2 el ciderazijn LOTS ANUS MM 1 eltomatenconcentraat MM 2 elolijfolie [En | BEN TS m 508 boter MM 6takjes tim MM 1 teentjeknoflook M | tube saffraandraadjes Santa Maria IB Peper en zout m % Kespelettepeper MM Peperen zout M Peper M Fleur de sel GEBRADEN KALKOEN MET GEFRI- HINDERAGOUT GRAND VENEUR, LISE SA ETUI PEREN IN WUN TUURDE KRUIDEN, WATERKERS- NER KAREN SAUS EN KNOLSELDERPUREE CRETE 300 g shitake's M 3 wortelen M 2 kits voor hinderagout M l2 biosinaasappel Voor 8 personen m 50 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ IR 1 kalkoen van 3kg MM 150 g boter 2lente-uitjes MN 1 grote rode ui Carlsbourg MM 1 kruidentuiltie MM 2 steranijzen m 1 frituurbad MM 1 bussel salie MM 1 bussel 12 zilveruitjes MM 2 el tomatenconcentraat MM 1 kruidnagel MM 1 kaneelstokje MM 4 takjestim basilicum MM 1 bussel oregano MM 1 bussel 5 dirode wijn MM 2,5 di sake LOC CU TL koriander EN 10 takjes tijm EA Peper en zout 3elsojasaus M 4 el arachideolie IB 3 nog wat harde peren M Y: biosinaasappel Voor de puree: M 1 grote knolselder 5 cm gember m 5elhoning MD 1flesrode wijn MM 2 steranijzen MM 1 gevogeltebouillonblokje MM Gemalen 2 teentjes knoflook MM 1 kruidnagel 1 kaneelstokje nootmuskaat Peper en zout = 1 zakje ‘Wok 5 Chinese kruiden’ van het Voor de puree: M 1 knolselder Voor de saus: M 1 bussel waterkers B 15 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs gamma World Delhaize (25 g) EEEN MM 2elzureroom MM 1 di witte wijn M 2 el geroosterde sesamzaadjes Carlsbourg MM 40 g boter MM 5 cl olijfolie m 4 di gevogeltefond Fundo MM 20 g boter IM Peper en zout M | bussel bladpeterselie MM Peper en zout MM 1 teentje knoflook MM Peper en zout KONINGINNENHAPJES MET CHOCOLADETAART, KARAMELIJS GEKARAMELLISEERD WITLOOF, EN KOFFIESABAYON KOFFIE-IJS EN APPELSAUS MECHELSE KOEKOEK EN MORIELJES, EHRE EEE CEA IB 475 ml ijs ‘Double Salted Caramel’ Oppo RECALL Coor EHER Voor de taart: Ei Tell M 1 Mechelse koekoek (+ 1,3 kg) EA 3 wortelen M 2eieren M 50 g bloem 100 g kristalsuiker M 100 g knolselder M 1 preistengel (enkel het m 125 g kristalsuiker M 100 g boter groen) MM 2 uien MM 600 g aardperen 80 g gedroogde morieljes MM % citroen B 75 g pure chocolade ENC AEL 8 bladerdeeghapjes M 100 g bloem UF Ag Voor de appelsaus: 3dlroom MM 1 di droge witte wijn 1 snufje zout B 4 appelen m 4 di vegetarische champignonfond Fundo Voor de sabayon: M 2citroenen IB 35 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ M 2eidooiers M 4 el kristalsuiker 1 kaneelstokje Carlsbourg MM 80 g boter M 3 el olijfolie M Acicognac AE GEL IR Y bosje bladpeterselie M 12 takjes tijm 5 takjes oregano MN 2 laurierblaadjes GER 1 di espresso Fleur de sel M Peper en zout MINI-AMANDELGEBAKIES MET KLEINE TIRAMISU'S MET TRIO VAN CHOCOLADEMOUSSE PISTACHENOTEN EN FRAMBOZEN SPECULAAS EN CLEMENTINES EHE Voor 18 stuks Voor 12 stuks Voor de witte chocolademousse: mic ECR E MM 8clroom MM 225 g witte chocolade Voor de melkchocolade mousse: CETTE | ECHTES Be 250 g mascarpone MM 2eieren M 65 g zure room IE 50 g amandelpoeder IB 6 speculaasjes met boter La Confiance (65 g) 130 g melkchocolade M 30 g boter 1 snufje zout RAE REEL 100 g gezouten boter B Lel cacaopoeder Voor de pure chocolademousse: ERE OI WASE MM 65 g zure room m 130 g pure chocolade EN » BIO ROOIBOSKRUIDENTHEE » EARLGREY THEE I | afgestreken el suiker ee) m 30 g boter 1 snufje zout

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 130