Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 130
Hier is pagina 130 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Alles over je winkel en je boodschappen in een
5
SPAGHETTI MET KNOFLOOK EN
GEGRILDE KREEFT MET KRUIDEN-
KREEFT MET CITRUSVRUCHTEN
GEFLAMBEERDE GAMBA'S MET PASTIS
BOTER EN KREEFTENSAUS MET MANGO
EN SAFFRAANDRESSING
Voor 4 personen
LUE PERTE
Voor 4 personen
M 600 g gekookte biogamba's
IB 4 levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften
I 4 levende kreeften van 450 g/stuk (of 2 kreeften
2 biocitroenen
van 800 g/stuk) MM 1 mango EM IJsblokjes
van 800 g/stuk) EN Vz bussel lente-uitjes
IE 400 g spaghetti
m 100g boter MM 30 g gemengde verse kruiden:
IB 3 sinaasappelen MM 1 rode pompelmoes
m 1,8 dl pastis
basilicum, rucola, peterselie, koriander …
REN MENEER ENE u
8elolijfolie M 30 g boter
M Espelettepeper M 100 g grof zeezout
M 100 g grof zeezout
IE 12 takjes oregano
Voor de saus: M } mango M !2 citroen
Voor de dressing:
IB 12 takjes tijm
RSE CHN PARTOUT
BSE OR PEUT
1 bussel bladpeterselie
BECK EEE OKE
2 el ciderazijn
LOTS ANUS
MM 1 eltomatenconcentraat MM 2 elolijfolie
[En
| BEN TS
m 508 boter MM 6takjes tim MM 1 teentjeknoflook
M | tube saffraandraadjes Santa Maria
IB Peper en zout
m % Kespelettepeper MM Peperen zout
M Peper M Fleur de sel
GEBRADEN KALKOEN MET GEFRI-
HINDERAGOUT GRAND VENEUR,
LISE SA ETUI
PEREN IN WUN
TUURDE KRUIDEN, WATERKERS-
NER
KAREN
SAUS EN KNOLSELDERPUREE
CRETE
300 g shitake's M 3 wortelen
M 2 kits voor hinderagout M l2 biosinaasappel
Voor 8 personen
m 50 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’
IR 1 kalkoen van 3kg MM 150 g boter
2lente-uitjes MN 1 grote rode ui
Carlsbourg MM 1 kruidentuiltie MM 2 steranijzen
m 1 frituurbad MM 1 bussel salie MM 1 bussel
12 zilveruitjes MM 2 el tomatenconcentraat
MM 1 kruidnagel MM 1 kaneelstokje MM 4 takjestim
basilicum MM 1 bussel oregano MM 1 bussel
5 dirode wijn MM 2,5 di sake
LOC CU TL
koriander EN 10 takjes tijm EA Peper en zout
3elsojasaus M 4 el arachideolie
IB 3 nog wat harde peren M Y: biosinaasappel
Voor de puree: M 1 grote knolselder
5 cm gember
m 5elhoning MD 1flesrode wijn MM 2 steranijzen
MM 1 gevogeltebouillonblokje MM Gemalen
2 teentjes knoflook
MM 1 kruidnagel
1 kaneelstokje
nootmuskaat
Peper en zout
=
1 zakje ‘Wok 5 Chinese kruiden’ van het
Voor de puree: M 1 knolselder
Voor de saus: M 1 bussel waterkers
B 15 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs
gamma World Delhaize (25 g)
EEEN MM 2elzureroom MM 1 di witte wijn
M 2 el geroosterde sesamzaadjes
Carlsbourg MM 40 g boter MM 5 cl olijfolie
m 4 di gevogeltefond Fundo MM 20 g boter
IM Peper en zout
M | bussel bladpeterselie MM Peper en zout
MM 1 teentje knoflook MM Peper en zout
KONINGINNENHAPJES MET
CHOCOLADETAART, KARAMELIJS
GEKARAMELLISEERD WITLOOF,
EN KOFFIESABAYON
KOFFIE-IJS EN APPELSAUS
MECHELSE KOEKOEK EN MORIELJES,
EHRE
EEE
CEA
IB 475 ml ijs ‘Double Salted Caramel’ Oppo
RECALL Coor
EHER
Voor de taart:
Ei Tell
M 1 Mechelse koekoek (+ 1,3 kg) EA 3 wortelen
M 2eieren M 50 g bloem
100 g kristalsuiker
M 100 g knolselder M 1 preistengel (enkel het
m 125 g kristalsuiker
M 100 g boter
groen) MM 2 uien MM 600 g aardperen
80 g gedroogde morieljes MM % citroen
B 75 g pure chocolade
ENC AEL
8 bladerdeeghapjes M 100 g bloem
UF Ag
Voor de appelsaus:
3dlroom MM 1 di droge witte wijn
1 snufje zout
B 4 appelen
m 4 di vegetarische champignonfond Fundo
Voor de sabayon:
M 2citroenen
IB 35 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’
M 2eidooiers M 4 el kristalsuiker
1 kaneelstokje
Carlsbourg MM 80 g boter M 3 el olijfolie
M Acicognac
AE GEL
IR Y bosje bladpeterselie M 12 takjes tijm
5 takjes oregano MN 2 laurierblaadjes
GER 1 di espresso
Fleur de sel M Peper en zout
MINI-AMANDELGEBAKIES MET
KLEINE TIRAMISU'S MET
TRIO VAN CHOCOLADEMOUSSE
PISTACHENOTEN EN FRAMBOZEN
SPECULAAS EN CLEMENTINES
EHE
Voor 18 stuks
Voor 12 stuks
Voor de witte chocolademousse:
mic
ECR E
MM 8clroom MM 225 g witte chocolade
Voor de melkchocolade mousse:
CETTE
| ECHTES
Be
250 g mascarpone
MM 2eieren M 65 g zure room
IE 50 g amandelpoeder
IB 6 speculaasjes met boter La Confiance (65 g)
130 g melkchocolade M 30 g boter
1 snufje zout
RAE
REEL
100 g gezouten boter
B Lel cacaopoeder
Voor de pure chocolademousse:
ERE OI
WASE MM 65 g zure room
m 130 g pure chocolade
EN
» BIO ROOIBOSKRUIDENTHEE
» EARLGREY THEE
I | afgestreken el suiker
ee)
m 30 g boter
1 snufje zout