Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE F
TARTAAR VAN DORADE MET
MANGO, GRANITA VAN SAKE
MET GEMBER
Vetten: 108 - Koolhydraten:11g
ce
306
Vezels:1g- Eiwitten: 208
800 g doradefilets
1 rode peper
+”
L grote mango
1 mespunt harissa
2 limoenen
Zout
Lel maanzaadjes
Voor de granita:
Á
>
Sel ‘olijfolie met
3 el gembersiroop
citroen’ taste of
(wit een pot
Inspirations
gemberballetjes
de
A
DN
Lel geroosterde
op siroop)
sesamzaadjes
3 dl sake
Ins
» 1bussel koriander
ee“
IQ
© Maak de granita: meng de
5
gembersiroop en de sake in een grote
schaal met platte bodem (zoals een
ovenschaal of iets dergelijks) en laat
=
6 u in de diepvriezer opstijven.
© Meng het sap van de limoenen,
4
de olie met citroen, de harissa en
hd
zout. Snijd de doradefilets en de
Be
mango in kleine plakjes. Dresseer
ze op de borden, besprenkel ze met
de marinade en laat 10 min rusten.
9 Bestrooi de borden met
De kluine touch
gesnipperde rode peper,
li
korianderblaadjes, maanzaadjes
duc
en sesam.
© Schraap de granité los met een
vork, verdeel wat schilfers over elk
AN
bord en dien meteen op.
@®- tettimoensap kookt’ devis en verandert
-
zijn textuur. Besprenkel hem dus niet te lang
op voorhand met de marinade!
maken
elkaar te
ennen, dat is
”
ooiste cadeaı
65