Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE F

TARTAAR VAN DORADE MET

MANGO, GRANITA VAN SAKE

MET GEMBER

Vetten: 108 - Koolhydraten:11g

ce

306

Vezels:1g- Eiwitten: 208

800 g doradefilets

1 rode peper

+”

L grote mango

1 mespunt harissa

2 limoenen

Zout

Lel maanzaadjes

Voor de granita:

Á

>

Sel ‘olijfolie met

3 el gembersiroop

citroen’ taste of

(wit een pot

Inspirations

gemberballetjes

de

A

DN

Lel geroosterde

op siroop)

sesamzaadjes

3 dl sake

Ins

» 1bussel koriander

ee“

IQ

© Maak de granita: meng de

5

gembersiroop en de sake in een grote

schaal met platte bodem (zoals een

ovenschaal of iets dergelijks) en laat

=

6 u in de diepvriezer opstijven.

© Meng het sap van de limoenen,

4

de olie met citroen, de harissa en

hd

zout. Snijd de doradefilets en de

Be

mango in kleine plakjes. Dresseer

ze op de borden, besprenkel ze met

de marinade en laat 10 min rusten.

9 Bestrooi de borden met

De kluine touch

gesnipperde rode peper,

li

korianderblaadjes, maanzaadjes

duc

en sesam.

© Schraap de granité los met een

vork, verdeel wat schilfers over elk

AN

bord en dien meteen op.

@®- tettimoensap kookt’ devis en verandert

-

zijn textuur. Besprenkel hem dus niet te lang

op voorhand met de marinade!

maken

elkaar te

ennen, dat is



ooiste cadeaı

65