Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

De Rocamadour taste of

De Roquefort Papillon taste of Inspirations (BOB) rijpt

De Époisses (BOB) wordt

Inspirations ontleent zijn naam.

maar liefst 90 dagen in de natuurlijke ‘koelkamer’ gevormd

al 500 jaar in Frankrijk

aan het bekende pelgrimsoord in

door de grotten in het Grand Causses-gebertgte. Z'n

(Bourgogne) gemaakt, maar

het Centraal Massief. Het kleine,

herkenbare smaak heeft hij verder te danken aan biologische

toch was hij halverwege de

„romige kaasje wordt gemaakt van

roggebroden waarop de schimmel groeit die voor deze kaas

vorige eeuw met uitsterven

rauwe geitenmelk en rijpt minimaal

bedreigd. Tot Robert en Simone

6 dagen op een van de 9 boerderijen

Berthaut het recept in 1956

vanonder het stof haalden.

die bene tot de coöperatie.

Tijdens het rijpingsproces

wordt de kaas ingewreven

da

met Marc de Bourgogne. Hij is.

soepel, romig en smelt heerlijk

ln

op je tong. Je kunt’m zelfs

gewoon oplepelen!

2

Château Plantey de la Croix A.C.

N

N

Frankrijk - Haut-Médoc

a

L

4

8

ê

Een stevige wijn die Zn mannetje

oe’

tu

staat bij alle smaaksensaties

À

NE

ris FA

ub

van de kazen. In dt geval een

à" «

win op basis van merloten

à

cabemet sauvignon, Qua

‘4

aroma's herken je vooral

ens,

°

mode bessen, pruimen,

I

LS

sigaren en eikenhout,

ne

a

JN,

al

ÿ

740

FRANSE

Do Pur

x)

at.

À

ee

20

(as

KAZEN

4

si

N

ge

Dar

5. ZALIG ZACHT

Je herkent de Gillot Pont

l'Évêque (BOB) vooral

»

aan Z'n zachte textuur en

Dd

gladde goudgele korst

4

Hij wordt gemaakt van de

melk van koeien afkomstig

uithet Normandische

x he

Si

Bocage en smaakterg

subtiel met een lichte

hazelnoottoets.

A

4. DE VALLEI VAN OVERVLOED

Lang geleden zochten de monniken van de abdij van Abondance

(BOB) een manier om de zomermelk van hun koeien tot de winter te

Er

bewaren en zo de arme bevolking uit de streek in leven te houden.

Ee

ie

#

Vandaag wordt de kaas nog steeds zo gemaakt. Qua smaak is hij

à

NE

à

zowel fruitig als kruidig, met een vleugje hazelnoot.

N

x

?

101

RINK JE MET VERSTAND.

Fe

Ee