Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 101 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 101
De Rocamadour taste of De Roquefort Papillon taste of Inspirations (BOB) rijpt De Époisses (BOB) wordt Inspirations ontleent zijn naam. maar liefst 90 dagen in de natuurlijke ‘koelkamer’ gevormd al 500 jaar in Frankrijk aan het bekende pelgrimsoord in door de grotten in het Grand Causses-gebertgte. Z'n (Bourgogne) gemaakt, maar het Centraal Massief. Het kleine, herkenbare smaak heeft hij verder te danken aan biologische toch was hij halverwege de „romige kaasje wordt gemaakt van roggebroden waarop de schimmel groeit die voor deze kaas vorige eeuw met uitsterven rauwe geitenmelk en rijpt minimaal bedreigd. Tot Robert en Simone 6 dagen op een van de 9 boerderijen Berthaut het recept in 1956 vanonder het stof haalden. die bene tot de coöperatie. Tijdens het rijpingsproces wordt de kaas ingewreven da met Marc de Bourgogne. Hij is. soepel, romig en smelt heerlijk ln op je tong. Je kunt’m zelfs gewoon oplepelen! 2 Château Plantey de la Croix A.C. N N Frankrijk - Haut-Médoc a L 4 8 ê Een stevige wijn die Zn mannetje oe’ tu staat bij alle smaaksensaties À NE ris FA ub van de kazen. In dt geval een à" « win op basis van merloten à cabemet sauvignon, Qua ‘4 aroma's herken je vooral ens, ° mode bessen, pruimen, I LS sigaren en eikenhout, ne a JN, al ÿ 740 FRANSE Do Pur x) at. À ee 20 (as KAZEN 4 si N ge Dar 5. ZALIG ZACHT Je herkent de Gillot Pont l'Évêque (BOB) vooral » aan Z'n zachte textuur en Dd gladde goudgele korst 4 Hij wordt gemaakt van de melk van koeien afkomstig uithet Normandische x he Si Bocage en smaakterg subtiel met een lichte hazelnoottoets. A 4. DE VALLEI VAN OVERVLOED Lang geleden zochten de monniken van de abdij van Abondance (BOB) een manier om de zomermelk van hun koeien tot de winter te Er bewaren en zo de arme bevolking uit de streek in leven te houden. Ee ie # Vandaag wordt de kaas nog steeds zo gemaakt. Qua smaak is hij à NE à zowel fruitig als kruidig, met een vleugje hazelnoot. N x ? 101 RINK JE MET VERSTAND. Fe Ee
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 101