Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
De Rocamadour taste of
De Roquefort Papillon taste of Inspirations (BOB) rijpt
De Époisses (BOB) wordt
Inspirations ontleent zijn naam.
maar liefst 90 dagen in de natuurlijke ‘koelkamer’ gevormd
al 500 jaar in Frankrijk
aan het bekende pelgrimsoord in
door de grotten in het Grand Causses-gebertgte. Z'n
(Bourgogne) gemaakt, maar
het Centraal Massief. Het kleine,
herkenbare smaak heeft hij verder te danken aan biologische
toch was hij halverwege de
„romige kaasje wordt gemaakt van
roggebroden waarop de schimmel groeit die voor deze kaas
vorige eeuw met uitsterven
rauwe geitenmelk en rijpt minimaal
bedreigd. Tot Robert en Simone
6 dagen op een van de 9 boerderijen
Berthaut het recept in 1956
vanonder het stof haalden.
die bene tot de coöperatie.
Tijdens het rijpingsproces
wordt de kaas ingewreven
da
met Marc de Bourgogne. Hij is.
soepel, romig en smelt heerlijk
ln
op je tong. Je kunt’m zelfs
gewoon oplepelen!
2
Château Plantey de la Croix A.C.
N
N
Frankrijk - Haut-Médoc
a
L
4
8
ê
Een stevige wijn die Zn mannetje
oe’
tu
staat bij alle smaaksensaties
À
NE
ris FA
ub
van de kazen. In dt geval een
à" «
win op basis van merloten
à
cabemet sauvignon, Qua
‘4
aroma's herken je vooral
ens,
°
mode bessen, pruimen,
I
LS
sigaren en eikenhout,
ne
a
JN,
al
ÿ
740
FRANSE
Do Pur
x)
at.
À
ee
20
(as
KAZEN
4
si
N
ge
Dar
5. ZALIG ZACHT
Je herkent de Gillot Pont
l'Évêque (BOB) vooral
»
aan Z'n zachte textuur en
Dd
gladde goudgele korst
4
Hij wordt gemaakt van de
melk van koeien afkomstig
uithet Normandische
x he
Si
Bocage en smaakterg
subtiel met een lichte
hazelnoottoets.
A
4. DE VALLEI VAN OVERVLOED
Lang geleden zochten de monniken van de abdij van Abondance
(BOB) een manier om de zomermelk van hun koeien tot de winter te
Er
bewaren en zo de arme bevolking uit de streek in leven te houden.
Ee
ie
#
Vandaag wordt de kaas nog steeds zo gemaakt. Qua smaak is hij
à
NE
à
zowel fruitig als kruidig, met een vleugje hazelnoot.
N
x
?
101
RINK JE MET VERSTAND.
Fe
Ee