Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 91




Hier is pagina 91 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

I

als,

Cor,

HAVE,

ING

9

|

sw

pe

PE

mn

En

Ji

=

*

Ks

A.

FE

fe

PIN

PT

De

Nt

Pe

ER

À

nn

A

%

N \

N

he

a3

ST

Sr

+

14

N

PS

=

À

N

-&

N

Gn

=

à

=

à

sd

ge >



a

de

ar

Se

GROENTETAART MET

AARDAPPELGRATIN

© 6 © 6

GREDIENTEN

30MIN

sevrij

Gemakkelijk

N

Gaartjd:115U

100 9 wortelen, geschild & geraspt of

fijngehakt in een keukenmachine

100 9 knolselder, geschild & geraspt

150 g courgette, geraspt

BEREIDING

50 9 pastinaak, geschild & geraspt

1

Verwarm de oven voor op 200°C (warme lucht),

2 uien, geraspt

220°

(conventioneel), 7 (gas)

2 teentjes knoflook, fijngehakt

Meng de geraspte groenten, rode peper, twee fijngehakte

1 rode peper, zonder

teentjes knoflook, de bloem en de twee losgeklopte eieren

zaadjes & fijngehakt

samen in een grote kom. Kruid met peper en zout

4 el bloem

Giet de massa in een grote ovenbestendige

2 eieren

schotel (32 x 22 cm) en strijk glad.

Peper en zout

Meng de Alpro Cooking Haver, het losgeklopte ei en de

knoflook samen in een kleine kom. Verdeel de helft over de taart.

OPPING

Leg hierop een laagje aardappelschijfjes. Kruid

!

450 g aardappelen, geschild

voldoende met peper en zout en verdeel het

resterende mengsel over de aardappelen.

en in heel dunne schijfjes

van 2-3 mm gesneden

Leg een volgend laagje aardappelschijfjes en bestrijk met olie

alpro

Dek af met aluminiumfolie en zet de taart 15 minuten in de oven.

250 ml Alpro Cooking Haver

Tei, losgeklopt

COOKING

Verminder de temperatuur van de oven naar 180°C

(warme lucht), 200°C (conventioneel), 4-5 (gas)

2 teentjes knoflook, fijngehakt

4

— HAVER —

8. Verwijder na 15 minuten de aluminiumfolie en bestrijk

2 à 3 el plantaardige olie om de

rm

aardappelen mee te bestrijken

KL

het oppervlak overvloedig met olie. Laat nog een uur

in de oven tot de aardappelen goudbruin zijn.

Peper en zout

A

5

LE

Y

D

ie