Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 91
Hier is pagina 91 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 91 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 91
I als, Cor, HAVE, ING 9 | sw pe PE mn En Ji = * Ks A. FE fe PIN PT De Nt Pe ER À nn A % N \ N he a3 ST Sr + 14 N PS = À N -& N Gn = à = à sd ge > € a de ar Se GROENTETAART MET AARDAPPELGRATIN © 6 © 6 GREDIENTEN 30MIN sevrij Gemakkelijk N Gaartjd:115U 100 9 wortelen, geschild & geraspt of fijngehakt in een keukenmachine 100 9 knolselder, geschild & geraspt 150 g courgette, geraspt BEREIDING 50 9 pastinaak, geschild & geraspt 1 Verwarm de oven voor op 200°C (warme lucht), 2 uien, geraspt 220° (conventioneel), 7 (gas) 2 teentjes knoflook, fijngehakt Meng de geraspte groenten, rode peper, twee fijngehakte 1 rode peper, zonder teentjes knoflook, de bloem en de twee losgeklopte eieren zaadjes & fijngehakt samen in een grote kom. Kruid met peper en zout 4 el bloem Giet de massa in een grote ovenbestendige 2 eieren schotel (32 x 22 cm) en strijk glad. Peper en zout Meng de Alpro Cooking Haver, het losgeklopte ei en de knoflook samen in een kleine kom. Verdeel de helft over de taart. OPPING Leg hierop een laagje aardappelschijfjes. Kruid ! 450 g aardappelen, geschild voldoende met peper en zout en verdeel het resterende mengsel over de aardappelen. en in heel dunne schijfjes van 2-3 mm gesneden Leg een volgend laagje aardappelschijfjes en bestrijk met olie alpro Dek af met aluminiumfolie en zet de taart 15 minuten in de oven. 250 ml Alpro Cooking Haver Tei, losgeklopt COOKING Verminder de temperatuur van de oven naar 180°C (warme lucht), 200°C (conventioneel), 4-5 (gas) 2 teentjes knoflook, fijngehakt 4 — HAVER — 8. Verwijder na 15 minuten de aluminiumfolie en bestrijk 2 à 3 el plantaardige olie om de rm aardappelen mee te bestrijken KL het oppervlak overvloedig met olie. Laat nog een uur in de oven tot de aardappelen goudbruin zijn. Peper en zout A 5 LE Y D ie
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 91