Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 120
Hier is pagina 120 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Delhaize magazine #5:
40
EXCLUSIEVE
Vanaf 2) jahnari
CAT
injeDalhize wink.
Receptenindex
In het volgende
Delhaize magazine
APERITIEF
Kreeft met citrusvruchten en
pi
© Pastinaakchips en geroosterde
saffraandressing
38
21
knolselderdip met truffel
© Gegrilde kreeft met kruidenboter en
e
Pastinaak uit de oven met
kreeftensaus met mango
40
4
yoghurtsaus
21
@ Spaghetti met knoflook en
<>
geflambeerde gamba's met pastis …40
VOORGERECHTEN
©
Oosterse coq au vin
56
fi Ua
© Krokante garnalen en
® Grietfilets en gegrilde groenten,
E 7
pastinaakgratin met gele curry
emulsie van parmigiano
69
e
4
Soep van pastinaak met oesters
® Gebraden kalkoen met gefrituurde
en zeekraal
21
kruiden, waterkerssaus en
e
Pastinaakrisotto met cantherellen
knolselderpuree
71
terse groenten
en truffel
21
© Hinderagout grand veneur,
Oestertopping Exotisch
33
peren in wijn
86
van eigen bodem
33
TT:
a
..
Oestertopping Klassiek
© Koninginnenhapjes met Mechelse
Oestertopping Rock
33
koekoek en morieljes, aardperen
uitde oven
88
Carpaccio van sint-jakobsnoten
en bloemkool met granaatappel
40
Paté van konijn met witloof,
NAGERECHTEN
homemade pickles
50
© Gekaramelliseerd witloof, koffie -ijs
‘Tartaar van dorade met mango.
en appelsaus
50
65
granita van sake met gember
Chocoladetaart, karamelijs en
Pompoensoep met spicy crème
67
koffiesabayon
73
©
Trio van chocolademousse
88
Groene wafels met gerookte zalm
en bieslookroom
86
© Minizandtaartjes met exotische
Waterzooi van tarbot met bloemkool
vruchten
103
en grijze garnalen
86
® Kleine tiramisu's met speculaas
Grijze garnaalkroketjes
en clementines
104
93
op Oostendse wijze
©®@ Mini-amandelgebakjes met
Garnaalkroketten met knolselder
pistachenoten en frambozen
106
Wereldse soepen
96
en curry
©
Falafels met grijze garnalen
96
DRANKEN
® Garnaalkroketten met kruiden
©
Mocktail met citrusvruchten,
in een amandelkorstje
96
kurkuma en rozemarijn-
gembersiroop
110
Apple gin fizz
HOOFDGERECHTEN
Jules 75 with vodka
110
©
um
Pastinaakpuree, gepocheerd ei
Tropical & stormy rum
en grijze garnalen
21
Jack's whiskey lemonade
ul
@@ Witte pizza met drie soorten zalm … 30
Ceci n'est pas du champagne
um
k
WIL JE VOOR MEER OF
LEGENDE
@ Vices
x
G
Veggie
Gevogelte
MINDER PERSONEN KOKEN?
G
® vis
Reken de opgegeven hoeveelheden
ae
ntijnsmenup —
© Glutenvrij
om via delhaize.be
© Lactosevrij
© Special Kids
Energiebehoefte van een gemiddelde volwassene: 2000 kcal/dag
COLOFON Verantwoordelijke uitgever Del
Le Lion / De Leeuw Comm.VA
ghem
at 53, 1080 Bn
KB0 0402206045 Brand & Go-to-Market Director: Far
ais Nelen
Digital Content & Sponsoring Manager: \alenline Janssen Content & Owned Media Manager: Vale
aller Hoofdredacteur: Vincenl Lens Art Director: Hugues Le
Redactie-assistente:
Yan der Eli! Redactiecomite:
line
dr
aum Chefs: Line
uvreur, k
De Pauw, Sofie Dumont, Hannah Var
alle Styliste: Sonja Merl
Fotografie: Dil
Stud
ue:
bin
Dullers Vormgevers: Piere Say.
uk E
k Studio: Bit
Guy Van
à Redactie recepten:
cl
Sandrine M
alberin
>
cur Vertalers:
ine De Vr
Geud
RAA
Copywriters: Evelyn Verhe
dens Marie Van Den Bergh
phie D
2019
Eindcorrectie:
aline:
pp
Noëmi De:
Elke Nuylemans Producte:
Producer E
Vanderhassell Productieassistent Baballe Crei
Drukwerk: T'HOOFT
Reclameregie:
vancyvan,
be
120