Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 69


Hier is pagina 69 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Delhaize Folder 01.12.2020

Hier is pagina 69 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 69

KEUKENCHALLENGE F5 GRIETFILETS EN GEGRILDE GROENTEN, EMULSIE VAN ee PARMIGIANO 2. Vetten:39 g - Koolhydraten: 26 ® Vezels: 10 g- Elwitten:58 8, 800 g grietfilets - Peper en zout 1 kg wortelgroenten Voor de emulsie: naar keuze pastinaak, 100 g parmigiano rapen, wortelen van 5 dl melk 4 verschillende kleuren, 15 boter s peterselienortel... 2 gevogeltebouillon- À >. Bel olijfolie blokjes % Atakjes rozemarijn 1 laurierblaadje &takjes tim 4 takjes tijm =. 2takjes oregano Peper en zout Le 2teentjes knoflook © Verwarm de oven voor op 180°C. Borstel de ongeschilde groenten schoon. Snijd ze in grote stukken en meng ze in een grote schaal met de = helft van de olijfolie, de rozemarijn, LA de oregano, de helft van de tijm, in N de ongepelde gehalveerde teentjes knoflook, peper en zout. Schuif 1 u in /& un de oven en meng intussen af en toe. f nr @ Maak de emulsie: doe de melk, EN 11 water, de bouillonblokjes, het De kleine touch laurierblaadje en de tijm in een Ei van de chef: grote steelpan. Voeg de grof gehakte En a parmigiano toe en warm zachtjes op. Laat alles gedurende 1 u op een heel zacht vuurtje pruttelen. Breng verder 3 op smaak. © Plooi de grietfilets in 3. Schik ze Sa 1) in een grote geoliede ovenschaal, besprenkel ze met een scheutje olijfolie. \ Kruid de vis met peper en zout. Schuif de schaal 8 min in de oven (boven de groenten). © Giet de basis voor de emulsie door een puntzeef. Voeg de boter in kleine stukken toe en mix tot een schuimige en luchtige saus. Overgiet de grietfilets met de emulsie en serveer er de gegrilde groenten bij. Werk af met tijm. ens RR zi ne >- Gebruikookde krsten van de parmigano in - v de emulsie. Beter nog: gebruik gerust enkel LUE LD de korsten! #lesswaste DE VERSIE VAN | SOFIE DUMONT 69

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 69