Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 69 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 69
KEUKENCHALLENGE F5 GRIETFILETS EN GEGRILDE GROENTEN, EMULSIE VAN ee PARMIGIANO 2. Vetten:39 g - Koolhydraten: 26 ® Vezels: 10 g- Elwitten:58 8, 800 g grietfilets - Peper en zout 1 kg wortelgroenten Voor de emulsie: naar keuze pastinaak, 100 g parmigiano rapen, wortelen van 5 dl melk 4 verschillende kleuren, 15 boter s peterselienortel... 2 gevogeltebouillon- À >. Bel olijfolie blokjes % Atakjes rozemarijn 1 laurierblaadje &takjes tim 4 takjes tijm =. 2takjes oregano Peper en zout Le 2teentjes knoflook © Verwarm de oven voor op 180°C. Borstel de ongeschilde groenten schoon. Snijd ze in grote stukken en meng ze in een grote schaal met de = helft van de olijfolie, de rozemarijn, LA de oregano, de helft van de tijm, in N de ongepelde gehalveerde teentjes knoflook, peper en zout. Schuif 1 u in /& un de oven en meng intussen af en toe. f nr @ Maak de emulsie: doe de melk, EN 11 water, de bouillonblokjes, het De kleine touch laurierblaadje en de tijm in een Ei van de chef: grote steelpan. Voeg de grof gehakte En a parmigiano toe en warm zachtjes op. Laat alles gedurende 1 u op een heel zacht vuurtje pruttelen. Breng verder 3 op smaak. © Plooi de grietfilets in 3. Schik ze Sa 1) in een grote geoliede ovenschaal, besprenkel ze met een scheutje olijfolie. \ Kruid de vis met peper en zout. Schuif de schaal 8 min in de oven (boven de groenten). © Giet de basis voor de emulsie door een puntzeef. Voeg de boter in kleine stukken toe en mix tot een schuimige en luchtige saus. Overgiet de grietfilets met de emulsie en serveer er de gegrilde groenten bij. Werk af met tijm. ens RR zi ne >- Gebruikookde krsten van de parmigano in - v de emulsie. Beter nog: gebruik gerust enkel LUE LD de korsten! #lesswaste DE VERSIE VAN | SOFIE DUMONT 69
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 69