Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE F5
GRIETFILETS EN GEGRILDE
GROENTEN, EMULSIE VAN
ee
PARMIGIANO
2.
Vetten:39 g - Koolhydraten: 26
®
Vezels: 10 g- Elwitten:58 8,
800 g grietfilets
- Peper en zout
1 kg wortelgroenten
Voor de emulsie:
naar keuze pastinaak,
100 g parmigiano
rapen, wortelen van
5 dl melk
4
verschillende kleuren,
15 boter
s
peterselienortel...
2 gevogeltebouillon-
À
>.
Bel olijfolie
blokjes
%
Atakjes rozemarijn
1 laurierblaadje
&takjes tim
4 takjes tijm
=.
2takjes oregano
Peper en zout
Le
2teentjes knoflook
© Verwarm de oven voor op 180°C.
Borstel de ongeschilde groenten
schoon. Snijd ze in grote stukken en
meng ze in een grote schaal met de
=
helft van de olijfolie, de rozemarijn,
LA
de oregano, de helft van de tijm,
in
N
de ongepelde gehalveerde teentjes
knoflook, peper en zout. Schuif 1 u in
/&
un
de oven en meng intussen af en toe.
f
nr
@ Maak de emulsie: doe de melk,
EN
11 water, de bouillonblokjes, het
De kleine touch
laurierblaadje en de tijm in een
Ei
van de chef:
grote steelpan. Voeg de grof gehakte
En
a
parmigiano toe en warm zachtjes op.
Laat alles gedurende 1 u op een heel
zacht vuurtje pruttelen. Breng verder
3
op smaak.
© Plooi de grietfilets in 3. Schik ze
Sa
1)
in een grote geoliede ovenschaal,
besprenkel ze met een scheutje olijfolie.
\
Kruid de vis met peper en zout. Schuif
de schaal 8 min in de oven (boven
de groenten).
© Giet de basis voor de emulsie door
een puntzeef. Voeg de boter in kleine
stukken toe en mix tot een schuimige
en luchtige saus. Overgiet de grietfilets
met de emulsie en serveer er de
gegrilde groenten bij. Werk af met tijm.
ens
RR
zi
ne
>- Gebruikookde krsten van de parmigano in
-
v
de emulsie. Beter nog: gebruik gerust enkel
LUE
LD
de korsten! #lesswaste
DE VERSIE VAN
|
SOFIE DUMONT
69