Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ei
iT
am
#
a
400% ROYALE
x
HIJ IS HEERLIJK, BELGISCH EN DUURZAAM. WE HEBBEN HET
OVER DE ROYAL BELGIAN CAVIAR. ALS JE MAAR EEN WENS
a
ZOU MOGEN DOEN IN HET LEVEN, DAN IS DEZE STRELING
or“
À
VOOR JE PAPILLEN HET MEER DAN WAARD!
DUS
ii
VISVA
AME
X
Piodllefrandde
HOE DEGUSTEER JE KAVIAAR?
Op een blini, een stuk brood, een aardappel uit
Belgische kaviaar
de oven (ook wel ‘pomme moscovite’ genoemd)
Royal Belgian Caviar is
Belgische kweekkaviaar is een
of met zure room. Of zoals een kaviaarmeester:
eerste — en enige —
alternatief voor wilde kaviaar
arproducent in België.
(dat voortaan verboden is)
puur, op de bovenkant van je hand, tussen je duim en
‘li
in Turnhout
De steuren worden in hun
wijsvinger.
P
rp
oorspronkelijke element
Met een parelmoeren, houten of plastic lepel (vooral geen,
in 20(
en)begon |
m
(zoetwater) grootgebracht
metaal of tafelzilver, want dat doet de kaviaar oxideren).
en gevoed met natuurlijke
Vergezeld van een glas vodka of een volle witte wijn, zoals
in gro!
x
kens in.
producten die ter plaatse
een bourgogne.
Dottignies (bij Moeskroen).
Bewaartemperatuur: tussen -2°C en +4°C.
Hun ‘zwarte goud’ bekoort
geproduceerd worden. Aan
vandaag fijnproevers — en
de kuit wordt enkel nog zout
chefs — over de hele wereld.
toegevoegd.
Bun degil proefje
versen zouke 1
OMEGA 3
Dat is de naam van de zachte
pekeltechniek (meteen
Kaviaar is een van de
h a wordt a
poederachtig zout om de
voedingsproducten met het
EN
hoogste
Zoveel kuit brengt een steur
ri ‚romige aromal,
viseitjes niet te verbranden)
lange
SS aan mariene
en-om«
tzuren.
van 150 kg voort.
mek vn aangename lichte
die op de kuit toegepast wordt
marine natmaak
door de kaviaarmeester.
Deze stap zorgt voor het
perfecte evenwicht tussen d
verschillende aroma's.
LR
P
1562
Zoveel kaviaar voorzie je per
D
persoon als voorgerecht. Een blik
Belgische kaviaar (30 g) is dus
es
perfect voor twee.
de
Je vindt al onze
Loir
2
E
recepten met kaviaar
-G/
op
CA
Vz
AN
À
R
DOE JE BOODSCHAPPEN
SU
ZONDER HET HUIS
NA
LL?
TE
TUR
AL:
UIT TE KOMEN
BR
Bespaar nog meer
tijd en bestelje
Belgische kaviaar op
delhaize.be > v
bshop
42