Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ei

iT

am

#

a

400% ROYALE

x

HIJ IS HEERLIJK, BELGISCH EN DUURZAAM. WE HEBBEN HET

OVER DE ROYAL BELGIAN CAVIAR. ALS JE MAAR EEN WENS

a

ZOU MOGEN DOEN IN HET LEVEN, DAN IS DEZE STRELING

or“

À

VOOR JE PAPILLEN HET MEER DAN WAARD!

DUS

ii

VISVA

AME

X

Piodllefrandde

HOE DEGUSTEER JE KAVIAAR?

Op een blini, een stuk brood, een aardappel uit

Belgische kaviaar

de oven (ook wel ‘pomme moscovite’ genoemd)

Royal Belgian Caviar is

Belgische kweekkaviaar is een

of met zure room. Of zoals een kaviaarmeester:

eerste — en enige —

alternatief voor wilde kaviaar

arproducent in België.

(dat voortaan verboden is)

puur, op de bovenkant van je hand, tussen je duim en

‘li

in Turnhout

De steuren worden in hun

wijsvinger.

P

rp

oorspronkelijke element

Met een parelmoeren, houten of plastic lepel (vooral geen,

in 20(

en)begon |

m

(zoetwater) grootgebracht

metaal of tafelzilver, want dat doet de kaviaar oxideren).

en gevoed met natuurlijke

Vergezeld van een glas vodka of een volle witte wijn, zoals

in gro!

x

kens in.

producten die ter plaatse

een bourgogne.

Dottignies (bij Moeskroen).

Bewaartemperatuur: tussen -2°C en +4°C.

Hun ‘zwarte goud’ bekoort

geproduceerd worden. Aan

vandaag fijnproevers — en

de kuit wordt enkel nog zout

chefs — over de hele wereld.

toegevoegd.

Bun degil proefje

versen zouke 1

OMEGA 3

Dat is de naam van de zachte

pekeltechniek (meteen

Kaviaar is een van de

h a wordt a

poederachtig zout om de

voedingsproducten met het

EN

hoogste

Zoveel kuit brengt een steur

ri ‚romige aromal,

viseitjes niet te verbranden)

lange

SS aan mariene

en-om«

tzuren.

van 150 kg voort.

mek vn aangename lichte

die op de kuit toegepast wordt

marine natmaak

door de kaviaarmeester.

Deze stap zorgt voor het

perfecte evenwicht tussen d

verschillende aroma's.

LR

P

1562

Zoveel kaviaar voorzie je per

D

persoon als voorgerecht. Een blik

Belgische kaviaar (30 g) is dus

es

perfect voor twee.

de

Je vindt al onze

Loir

2

E

recepten met kaviaar

-G/

op

CA

Vz

AN

À

R

DOE JE BOODSCHAPPEN

SU

ZONDER HET HUIS

NA

LL?

TE

TUR

AL:

UIT TE KOMEN

BR

Bespaar nog meer

tijd en bestelje

Belgische kaviaar op

delhaize.be > v

bshop

42