Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 128




Hier is pagina 128 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Alles over je winkel en je boodschappen in een

5

SOEP VAN PASTINAAK

KROKANTE GARNALEN EN

PASTINAAK UIT DE OVEN

MET OESTERS EN ZEEKRAAL

PASTINAAKGRATIN MET GELE CURRY

MET YOGHURTSAUS

Voor 4 personen

EHRE

EHRE

M 12 holle oesters

CURE TO

IE 6 grote pastinaken (+ 1,2 kg)

4 grote pastinaken (+ 800 g)

2eieren MM 2 lente-uitjes

ECO ERS

M 3 grote sjalotten

m 8 plukjes kervel M 50 g panko

m 180 g volle yoghurt natuur

M 100 g zeekraal

M 1 bodem druivenpitolie M % bussel koriander

| En

2 gevogeltebouillonblokjes

% el chilipoeder

4 takjes munt

LRU

LEA

MM 1 teentje knoflook

Mm 1elolijfolie

Voor de gratin:

CROIS

2 laurierblaadjes

M 3 grote pastinaken (+ 600 g)

IB Peper en zout

Ad

M 2 el arachideolie

M 2 kits Thaise gele curry’ Blue Elephant

CARPACCIO VAN

PASTINAAKRISOTTO MET

TARTAAR VAN DORADE MET MANGO,

GRANITA VAN SAKE MET GEMBER

SINT-JAKOBSNOTEN EN BLOEMKOOL

CANTHERELLEN EN TRUFFEL

EHRE

MET GRANAATAPPEL

LE EU

M 800 g doradefilets EN 1 grote mango

Voor 4 personen

m 120 g 'pancetta carbonara’ Rosa dell’Angelo

M 2limoenen M 1 el maanzaadjes

m 200 g sint-jakobsnoten MM % bloemkool

M 2 grote pastinaken (+ 400 g)

M 5 el olijfolie met citroen’ taste of Inspirations

M 1 verse truffel MM 200 g cantharellen

M llimoen M % granaatappel

M 1 el geroosterde sesamzaadjes

m % bussel koriander

Mm 3sjalotten MM 200 g arboriorijst

I | bussel koriander MM 1 rode peper

‚Voor de dressing:

M 40 5 parmigiano MM 2 di witte wijn

1 mespunt harissa

Leu

2 gevogeltebouillonblokjes

IE Peper en zout

m 40 gboter MM 1 el olijfolie

m % granaatappel

Voor de granita:

2el rijstazijn

IB 4 takjes bladpeterselie

M 3 el gembersiroop (uit een pot gemberballetjes

| EN

TENUE

op siroop)

M 2 teentjes knoflook

I ESG

m 3.dlsake

LEA

I Peper en zout

WATERZOOI VAN TARBOT MET

GROENE WAFELS MET GEROOKTE

POMPOENSOEP MET SPICY CRÈME

OO NEA

ZALM EN BIESLOOKROOM

EHER

Voor 4 personen

EHRE

LEN UNE

Voor de wafels:

IB 8 zoete puntpaprika’s

M 300 g tarbotfilets

IRT RANT ED

M lei M 50 g spinazieblaadjes

M 2 gevogeltebouillon blokjes

1 bloemkool MM 3 biowortelen

150 g bloem MM % zakje droge gist (3,5 g)

IE Peper en zout

EEN BE]

m 50 g parmigiano EM 2 dl melk

KO NEE

LEAK LL

CAO

m 50 g gezouten boter MM Peper en zout

1,9 dl schaaldierenfond

VO RETO

LOTO

IR 20 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs”

m 250 g gerookte biozalmfilet in blok

2takjestijm MM 2 takjes oregano

[Baal

Carlsbourg

m 50 g foreleieren MM % citroen

Ene

15 g spinazieblaadjes EM 2 dl room

BEEREN

LESEN

m %% bussel bieslook MM 8 takjes dille

Chilipoeder (optioneel).

IB Peper en zout

IB Peper en zout

[Mcg

WITTE PIZZA

GRUZE GARNAALKROKETIES

PASTINAAKPUREE, GEPOCHEERD El

MET DRIE SOORTEN ZALM

EN GRIJZE GARNALEN

OP OOSTENDSE WIJZE

TE

Voor 4 personen

Voor 24 stuks

HAT ES

m 500 g gepelde grijze garnalen

ORT TORTE

ENTE ARE

EC

IE 700 g Oostendse bouillabaisse met kabeljauw.

50 g zalmeitjes

1,5 di slaolie M el olijfolie

2eidooiers M 100 gbloem M 1 dlroom

Ka U ag

TEE NESS

IB 5 gelatineblaadjes EN 100 g boter

2 pizzabollen met desem (2 x 400 g)

IB 4 takjes bladpeterselie (optioneel)

I Peper en zout

2 el bloem

I Peperen zout

Om te paneren, te frituren en af te werken:

250 g mozzarella di bufala

VO NTR

NRE MM 3 grote citroenen

2.dl zure room

m 3 pastinaken (+ 500 g)

M 200 gbloem M 300 g paneermeel

ACTU

M 500 g bloemige aardappelen

CRUE

1 bussel bieslook MM 6 takjes oregano

[| Wide

MM 1 bosje krulpeterselie

Peper en zout

dd

I Peper en zout