Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 128
Hier is pagina 128 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 128 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 128
Alles over je winkel en je boodschappen in een 5 SOEP VAN PASTINAAK KROKANTE GARNALEN EN PASTINAAK UIT DE OVEN MET OESTERS EN ZEEKRAAL PASTINAAKGRATIN MET GELE CURRY MET YOGHURTSAUS Voor 4 personen EHRE EHRE M 12 holle oesters CURE TO IE 6 grote pastinaken (+ 1,2 kg) 4 grote pastinaken (+ 800 g) 2eieren MM 2 lente-uitjes ECO ERS M 3 grote sjalotten m 8 plukjes kervel M 50 g panko m 180 g volle yoghurt natuur M 100 g zeekraal M 1 bodem druivenpitolie M % bussel koriander | En 2 gevogeltebouillonblokjes % el chilipoeder 4 takjes munt LRU LEA MM 1 teentje knoflook Mm 1elolijfolie Voor de gratin: CROIS 2 laurierblaadjes M 3 grote pastinaken (+ 600 g) IB Peper en zout Ad M 2 el arachideolie M 2 kits Thaise gele curry’ Blue Elephant CARPACCIO VAN PASTINAAKRISOTTO MET TARTAAR VAN DORADE MET MANGO, GRANITA VAN SAKE MET GEMBER SINT-JAKOBSNOTEN EN BLOEMKOOL CANTHERELLEN EN TRUFFEL EHRE MET GRANAATAPPEL LE EU M 800 g doradefilets EN 1 grote mango Voor 4 personen m 120 g 'pancetta carbonara’ Rosa dell’Angelo M 2limoenen M 1 el maanzaadjes m 200 g sint-jakobsnoten MM % bloemkool M 2 grote pastinaken (+ 400 g) M 5 el olijfolie met citroen’ taste of Inspirations M 1 verse truffel MM 200 g cantharellen M llimoen M % granaatappel M 1 el geroosterde sesamzaadjes m % bussel koriander Mm 3sjalotten MM 200 g arboriorijst I | bussel koriander MM 1 rode peper ‚Voor de dressing: M 40 5 parmigiano MM 2 di witte wijn 1 mespunt harissa Leu 2 gevogeltebouillonblokjes IE Peper en zout m 40 gboter MM 1 el olijfolie m % granaatappel Voor de granita: 2el rijstazijn IB 4 takjes bladpeterselie M 3 el gembersiroop (uit een pot gemberballetjes | EN TENUE op siroop) M 2 teentjes knoflook I ESG m 3.dlsake LEA I Peper en zout WATERZOOI VAN TARBOT MET GROENE WAFELS MET GEROOKTE POMPOENSOEP MET SPICY CRÈME OO NEA ZALM EN BIESLOOKROOM EHER Voor 4 personen EHRE LEN UNE Voor de wafels: IB 8 zoete puntpaprika’s M 300 g tarbotfilets IRT RANT ED M lei M 50 g spinazieblaadjes M 2 gevogeltebouillon blokjes 1 bloemkool MM 3 biowortelen 150 g bloem MM % zakje droge gist (3,5 g) IE Peper en zout EEN BE] m 50 g parmigiano EM 2 dl melk KO NEE LEAK LL CAO m 50 g gezouten boter MM Peper en zout 1,9 dl schaaldierenfond VO RETO LOTO IR 20 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs” m 250 g gerookte biozalmfilet in blok 2takjestijm MM 2 takjes oregano [Baal Carlsbourg m 50 g foreleieren MM % citroen Ene 15 g spinazieblaadjes EM 2 dl room BEEREN LESEN m %% bussel bieslook MM 8 takjes dille Chilipoeder (optioneel). IB Peper en zout IB Peper en zout [Mcg WITTE PIZZA GRUZE GARNAALKROKETIES PASTINAAKPUREE, GEPOCHEERD El MET DRIE SOORTEN ZALM EN GRIJZE GARNALEN OP OOSTENDSE WIJZE TE Voor 4 personen Voor 24 stuks HAT ES m 500 g gepelde grijze garnalen ORT TORTE ENTE ARE EC IE 700 g Oostendse bouillabaisse met kabeljauw. 50 g zalmeitjes 1,5 di slaolie M el olijfolie 2eidooiers M 100 gbloem M 1 dlroom Ka U ag TEE NESS IB 5 gelatineblaadjes EN 100 g boter 2 pizzabollen met desem (2 x 400 g) IB 4 takjes bladpeterselie (optioneel) I Peper en zout 2 el bloem I Peperen zout Om te paneren, te frituren en af te werken: 250 g mozzarella di bufala VO NTR NRE MM 3 grote citroenen 2.dl zure room m 3 pastinaken (+ 500 g) M 200 gbloem M 300 g paneermeel ACTU M 500 g bloemige aardappelen CRUE 1 bussel bieslook MM 6 takjes oregano [| Wide MM 1 bosje krulpeterselie Peper en zout dd I Peper en zout
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 128