Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 128
Hier is pagina 128 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Alles over je winkel en je boodschappen in een
5
SOEP VAN PASTINAAK
KROKANTE GARNALEN EN
PASTINAAK UIT DE OVEN
MET OESTERS EN ZEEKRAAL
PASTINAAKGRATIN MET GELE CURRY
MET YOGHURTSAUS
Voor 4 personen
EHRE
EHRE
M 12 holle oesters
CURE TO
IE 6 grote pastinaken (+ 1,2 kg)
4 grote pastinaken (+ 800 g)
2eieren MM 2 lente-uitjes
ECO ERS
M 3 grote sjalotten
m 8 plukjes kervel M 50 g panko
m 180 g volle yoghurt natuur
M 100 g zeekraal
M 1 bodem druivenpitolie M % bussel koriander
| En
2 gevogeltebouillonblokjes
% el chilipoeder
4 takjes munt
LRU
LEA
MM 1 teentje knoflook
Mm 1elolijfolie
Voor de gratin:
CROIS
2 laurierblaadjes
M 3 grote pastinaken (+ 600 g)
IB Peper en zout
Ad
M 2 el arachideolie
M 2 kits Thaise gele curry’ Blue Elephant
CARPACCIO VAN
PASTINAAKRISOTTO MET
TARTAAR VAN DORADE MET MANGO,
GRANITA VAN SAKE MET GEMBER
SINT-JAKOBSNOTEN EN BLOEMKOOL
CANTHERELLEN EN TRUFFEL
EHRE
MET GRANAATAPPEL
LE EU
M 800 g doradefilets EN 1 grote mango
Voor 4 personen
m 120 g 'pancetta carbonara’ Rosa dell’Angelo
M 2limoenen M 1 el maanzaadjes
m 200 g sint-jakobsnoten MM % bloemkool
M 2 grote pastinaken (+ 400 g)
M 5 el olijfolie met citroen’ taste of Inspirations
M 1 verse truffel MM 200 g cantharellen
M llimoen M % granaatappel
M 1 el geroosterde sesamzaadjes
m % bussel koriander
Mm 3sjalotten MM 200 g arboriorijst
I | bussel koriander MM 1 rode peper
‚Voor de dressing:
M 40 5 parmigiano MM 2 di witte wijn
1 mespunt harissa
Leu
2 gevogeltebouillonblokjes
IE Peper en zout
m 40 gboter MM 1 el olijfolie
m % granaatappel
Voor de granita:
2el rijstazijn
IB 4 takjes bladpeterselie
M 3 el gembersiroop (uit een pot gemberballetjes
| EN
TENUE
op siroop)
M 2 teentjes knoflook
I ESG
m 3.dlsake
LEA
I Peper en zout
WATERZOOI VAN TARBOT MET
GROENE WAFELS MET GEROOKTE
POMPOENSOEP MET SPICY CRÈME
OO NEA
ZALM EN BIESLOOKROOM
EHER
Voor 4 personen
EHRE
LEN UNE
Voor de wafels:
IB 8 zoete puntpaprika’s
M 300 g tarbotfilets
IRT RANT ED
M lei M 50 g spinazieblaadjes
M 2 gevogeltebouillon blokjes
1 bloemkool MM 3 biowortelen
150 g bloem MM % zakje droge gist (3,5 g)
IE Peper en zout
EEN BE]
m 50 g parmigiano EM 2 dl melk
KO NEE
LEAK LL
CAO
m 50 g gezouten boter MM Peper en zout
1,9 dl schaaldierenfond
VO RETO
LOTO
IR 20 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs”
m 250 g gerookte biozalmfilet in blok
2takjestijm MM 2 takjes oregano
[Baal
Carlsbourg
m 50 g foreleieren MM % citroen
Ene
15 g spinazieblaadjes EM 2 dl room
BEEREN
LESEN
m %% bussel bieslook MM 8 takjes dille
Chilipoeder (optioneel).
IB Peper en zout
IB Peper en zout
[Mcg
WITTE PIZZA
GRUZE GARNAALKROKETIES
PASTINAAKPUREE, GEPOCHEERD El
MET DRIE SOORTEN ZALM
EN GRIJZE GARNALEN
OP OOSTENDSE WIJZE
TE
Voor 4 personen
Voor 24 stuks
HAT ES
m 500 g gepelde grijze garnalen
ORT TORTE
ENTE ARE
EC
IE 700 g Oostendse bouillabaisse met kabeljauw.
50 g zalmeitjes
1,5 di slaolie M el olijfolie
2eidooiers M 100 gbloem M 1 dlroom
Ka U ag
TEE NESS
IB 5 gelatineblaadjes EN 100 g boter
2 pizzabollen met desem (2 x 400 g)
IB 4 takjes bladpeterselie (optioneel)
I Peper en zout
2 el bloem
I Peperen zout
Om te paneren, te frituren en af te werken:
250 g mozzarella di bufala
VO NTR
NRE MM 3 grote citroenen
2.dl zure room
m 3 pastinaken (+ 500 g)
M 200 gbloem M 300 g paneermeel
ACTU
M 500 g bloemige aardappelen
CRUE
1 bussel bieslook MM 6 takjes oregano
[| Wide
MM 1 bosje krulpeterselie
Peper en zout
dd
I Peper en zout