Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 100




Hier is pagina 100 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Brugge Blomme heeft zijn bijzondere

structuur, smaak en uiterlijk te danken

aan een ongelukje, waarbij de kaas gerijpt

werd op netten in vochtige kaaskelders. Het

resultaat was zo leuk dat er nooit meer van

het procedé werd afgeweken.

5

BELGISCHE

BERN

&

>

KAZEN

ER

HS

wa

de

SE \

GD |

>

©“

Ve

es

ed!

ER

kj

4

d

72

Oo - "TA

si

Se

‘Het recept van de speciale

ie

|

&

Beer

,

Bv,

cultuur waarmee de

Averbode-kazen 2 à 3 keer per

oge

C2

week gewassen worden, is nog

ogmaals

es. Het is

steeds een goedbewaard geheim

mp

in handen van hun meester

bier

kaasmaker en gebaseerd op

ijk moutig

maar toch

de traditionele recepturen van

itis

de broeders van de abdij. De

(95

kaas is halfhard romig en heeft

eén volle en rijke smaak die de

Ga

liefhebbers meteen herkennen.

INC

7

E

Unel/,

L”

#

4

Eu

\

hu

vor

ARE

F

Er

À

(ll

ne

5.

£

{

©

+

A

Ee

À

We

ce

De

K

5

ie

Thijs Dewicke van

& ALES

‘kaasboerderij De Moerenaar

Voor deze kaas werd een uniek geitenr;

RE

bedacht de unieke Gouden

gekweekt met meer vet en eiwit inde

x

De Pont de Pierre

Carolus-kaas die een perfect

melk. De Smokkelaar geitenbrie heeft

nougatine is een jonge zachte

evenwicht opzoekt tussen de

Zn frisse, romige smaak meteen toets

geitenkaas. gerold in verkruimelde

typerende nasmaak vanhet bieren.

van champignons dus mede te danken

nootjes en afkomstig van een artisanaal

aan de poldergrond waarop zij grazen.

atelier in Vodecée (Namen).

het Fee van een halfharde kaas.

10

BIER MET. LIEFDE GEBROUWEN DRINK JE MET VERSTAND.

z