Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 104




Hier is pagina 104 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a DE ZOETE BLADZIJDEN

KLEINE TIRAMISU'S

© Houd 1 speculaasje apart en breek

van de suiker en spatel ze voorzichtig

de rest in stukken. Verdeel ze over

onder de bereiding. Doe de crème in

MET SPECULAAS EN CLEMENTINES

een spuitzak en verdeel in de glaasjes.

de bodem van 12 glaasjes en plet

Laat in de koelkast rusten.

ze lichtjes.

‘verten: 11g -Koolhydraten 10g

© Bestuif elke tiramisu net voor het

9

Vezels:1g- Elwitien:3 8

© Schil de clementines à vifen

opdienen met cacao en verkruimelde

snijd de partjes tussen de vliezen uit.

+ 3 eiwitten + 2 eidooiers

speculaas. Serveer met een

Verdeel ze over de speculaas.

kopje rooibosthee.

« 4 grote clementines

© Klop de eidooiers met de helft van

„ 250 g mascarpone

«6 speculaasjes met boter La Confiance (65 g)

de suiker tot het mengsel wit wordt

» 3el ruwe rietsuiker

en in volume verdubbeld is. Voeg de

Hoe langer de tiramisu’s in de koelkast

staan, hoe zachter de speculaas wordt.

+ Lel cacaopoeder

mascarpone toe en klop zachtjes op, tot

Voor een krokant-smeltende ervaring,

de bereiding glad is. Klop de eiwitten,

serveer je ze dus best kort nadat je

ze bereid hebt.

=

OM VAN TE GENIETEN

tot stevig schuim met de andere helft

MET EEN FRUITIGE

INFUSIE, ZOALS DE

ROOIBOSKRUIDENTHEE. N

nn

Zijn krachtige aroma's en

lichtzoete toetsen passen

perfect bij desserts met pit!

en

Ä

=

= OTIS KLAAR!

k>

TIRAMISU BOOMSTRONK

- TARTE À MOI

Een rol zelfgemaakt biscuitdeeg

—_ ug

met mascarpone, een vleugje koffie

k

en amaretto, en dat alles op een

krokante onderlaag en afgewerkt

met een laagje cacaopoeder.

5

een

=

ee

104