Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 104


Hier is pagina 104 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Delhaize Folder 01.12.2020

Hier is pagina 104 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 104

a DE ZOETE BLADZIJDEN KLEINE TIRAMISU'S © Houd 1 speculaasje apart en breek van de suiker en spatel ze voorzichtig de rest in stukken. Verdeel ze over onder de bereiding. Doe de crème in MET SPECULAAS EN CLEMENTINES een spuitzak en verdeel in de glaasjes. de bodem van 12 glaasjes en plet Laat in de koelkast rusten. ze lichtjes. ‘verten: 11g -Koolhydraten 10g © Bestuif elke tiramisu net voor het 9 Vezels:1g- Elwitien:3 8 © Schil de clementines à vifen opdienen met cacao en verkruimelde snijd de partjes tussen de vliezen uit. + 3 eiwitten + 2 eidooiers speculaas. Serveer met een Verdeel ze over de speculaas. kopje rooibosthee. « 4 grote clementines © Klop de eidooiers met de helft van „ 250 g mascarpone «6 speculaasjes met boter La Confiance (65 g) de suiker tot het mengsel wit wordt » 3el ruwe rietsuiker en in volume verdubbeld is. Voeg de Hoe langer de tiramisu’s in de koelkast staan, hoe zachter de speculaas wordt. + Lel cacaopoeder mascarpone toe en klop zachtjes op, tot Voor een krokant-smeltende ervaring, de bereiding glad is. Klop de eiwitten, serveer je ze dus best kort nadat je ze bereid hebt. = OM VAN TE GENIETEN tot stevig schuim met de andere helft MET EEN FRUITIGE INFUSIE, ZOALS DE ROOIBOSKRUIDENTHEE. N nn Zijn krachtige aroma's en lichtzoete toetsen passen perfect bij desserts met pit! en Ä = = OTIS KLAAR! k> TIRAMISU BOOMSTRONK - TARTE À MOI Een rol zelfgemaakt biscuitdeeg —_ ug met mascarpone, een vleugje koffie k en amaretto, en dat alles op een krokante onderlaag en afgewerkt met een laagje cacaopoeder. 5 een = ee 104

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 104