Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a DE ZOETE BLADZIJDEN
KLEINE TIRAMISU'S
© Houd 1 speculaasje apart en breek
van de suiker en spatel ze voorzichtig
de rest in stukken. Verdeel ze over
onder de bereiding. Doe de crème in
MET SPECULAAS EN CLEMENTINES
een spuitzak en verdeel in de glaasjes.
de bodem van 12 glaasjes en plet
Laat in de koelkast rusten.
ze lichtjes.
‘verten: 11g -Koolhydraten 10g
© Bestuif elke tiramisu net voor het
9
Vezels:1g- Elwitien:3 8
© Schil de clementines à vifen
opdienen met cacao en verkruimelde
snijd de partjes tussen de vliezen uit.
+ 3 eiwitten + 2 eidooiers
speculaas. Serveer met een
Verdeel ze over de speculaas.
kopje rooibosthee.
« 4 grote clementines
© Klop de eidooiers met de helft van
„ 250 g mascarpone
«6 speculaasjes met boter La Confiance (65 g)
de suiker tot het mengsel wit wordt
» 3el ruwe rietsuiker
en in volume verdubbeld is. Voeg de
Hoe langer de tiramisu’s in de koelkast
staan, hoe zachter de speculaas wordt.
+ Lel cacaopoeder
mascarpone toe en klop zachtjes op, tot
Voor een krokant-smeltende ervaring,
de bereiding glad is. Klop de eiwitten,
serveer je ze dus best kort nadat je
ze bereid hebt.
=
OM VAN TE GENIETEN
tot stevig schuim met de andere helft
MET EEN FRUITIGE
INFUSIE, ZOALS DE
ROOIBOSKRUIDENTHEE. N
nn
Zijn krachtige aroma's en
lichtzoete toetsen passen
perfect bij desserts met pit!
en
Ä
=
= OTIS KLAAR!
k>
TIRAMISU BOOMSTRONK
- TARTE À MOI
Een rol zelfgemaakt biscuitdeeg
—_ ug
met mascarpone, een vleugje koffie
k
en amaretto, en dat alles op een
krokante onderlaag en afgewerkt
met een laagje cacaopoeder.
5
een
=
ee
104