Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 106




Hier is pagina 106 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ri DE ZOETE BLADZIJDEN

»)

muni

eert nd

DEZE LEKKERNIJ VRAAGT

MINI-AMANDELGEBAKJES

GEWOON OM EEN

MET PISTACHENOTEN

EARLGREYTHEE!

EN FRAMBOZEN

u

De bergamot doet het zoete fruit tot

=

zijn recht komen, terwijl de tannines

van de zwarte thee zorgen voor een

evenwichtige smaak.

Vetten:8 g- Koolhydraten: 58

6

Vezels. Ig Elwitten:2g

(

„Lei

80 g ruwe rietsuiker

21125 g frambozen =

«100 gezouten boter

… 50 g pistachenoten

… Lel druivenpitolie

50 g amandelpoeder

@ Verwarm de oven voor op 180°C.

Mix de pistachenoten in de hakmolen

tot poeder. Meng ze met het amandelpoeder,

het ei, de suiker en de malse boter tot

een homogeen deeg.

@ Verdeel het deeg over de licht ingevette

ro

pe

Be

vakjes van een bakvorm voor kleine gebakjes

(18 in totaal). Druk er de diepgevroren

frambozen lichtjes in en schuif 15 min in de

oven. Laat volledig afkoelen en haal de

gebakjes uit de vorm.

OE

à

ON

4

1

=

fl

en

/

F

#

gm

’TIS KLAAR!

AMANDINES - TARTE À MOI

De uitgelezen combinatie van amandelen,

citroen en kaneel maken van dit taartje

een geliefde lekkernij.

BAKKERIJAFDELING

106