Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 106
Hier is pagina 106 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ri DE ZOETE BLADZIJDEN
»)
muni
eert nd
DEZE LEKKERNIJ VRAAGT
MINI-AMANDELGEBAKJES
GEWOON OM EEN
MET PISTACHENOTEN
EARLGREYTHEE!
EN FRAMBOZEN
u
De bergamot doet het zoete fruit tot
=
zijn recht komen, terwijl de tannines
van de zwarte thee zorgen voor een
evenwichtige smaak.
Vetten:8 g- Koolhydraten: 58
6
Vezels. Ig Elwitten:2g
(
„Lei
80 g ruwe rietsuiker
21125 g frambozen =
«100 gezouten boter
… 50 g pistachenoten
… Lel druivenpitolie
50 g amandelpoeder
@ Verwarm de oven voor op 180°C.
Mix de pistachenoten in de hakmolen
tot poeder. Meng ze met het amandelpoeder,
het ei, de suiker en de malse boter tot
een homogeen deeg.
@ Verdeel het deeg over de licht ingevette
ro
pe
Be
vakjes van een bakvorm voor kleine gebakjes
(18 in totaal). Druk er de diepgevroren
frambozen lichtjes in en schuif 15 min in de
oven. Laat volledig afkoelen en haal de
gebakjes uit de vorm.
OE
à
ON
4
1
=
fl
en
/
F
#
gm
’TIS KLAAR!
AMANDINES - TARTE À MOI
De uitgelezen combinatie van amandelen,
citroen en kaneel maken van dit taartje
een geliefde lekkernij.
BAKKERIJAFDELING
106