Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 38


Hier is pagina 38 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Delhaize Folder 01.12.2020

Hier is pagina 38 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 38

5 VANDAAG KOOP IK KREEFT MET CITRUSVRUCHTEN EN SAFFRAANDRESSING Hoe haal je het vlees uit je kreeft? — Vetten: 14 g- Koolhydraten: Mg 200 Vezels:3g- Eiwitten: 308 » 4 levende kreeften van Voor de dressing: 450 g/stuk (of 2 kreeften « 1 sinaasappel van 800 g/stuk) + 2el honing « Y bussel lente-uitjes + 2elciderazin + 3sinaasappelen + 4elolijfolie + Lrode pompelmoes « 1tube saffraandraadjes » Llimoen Santa Maria + Usblokjes « Peper Wanneer de kreeft gekookt is, Zorg ervoor dat je de + 1bosje basilicum » Fleur de sel begin dan met het verwijderen scharen goed bij de basis « 100 g grof zeezout van de scharen. vastneemt. © Breng 3 | water met het zeezout aan de kook in een heel grote kookpot. Dompel er 1 kreeft in, met de kop eerst. Zet het deksel op de pot, breng en opnieuw aan de kook en reken dan nog 1 min kooktijd per 100 g. Giet de kreeft af en laat hem meteen schrikken in water met ijsblokjes. Kook de andere kreeften één voor één op dezelfde Nb, manier. Snijd ze in 2. @ Schil de pompelmoes, de sinaasappelen din en de limoen à vif. Snijd ze in schijfjes, vang het sap op (voor de dressing) en houd ze apart. Draai voorzichtig met De staart zou gemakkelijk Snipper de lente-uitjes. de staart om het schild open moeten loskomen. 3 te breken. @ Maak de dressing: meng het sap van de sinaasappel met de rest van de ingrediënten. Voeg eventueel ook het sap van de andere citrusvruchten toe. © Dresser de kreeften op de borden, werk af met schijfjes citrusvruchten, lente-uitjes en basilicum. Dien koel op, met de dressing. Ge. } @- Heal eventuee het vlees uit de kreeften en schik r het mooi op de borden. Het oogt minder spectaculair, maar is gemakkelijker om te eten! Draai de kreeft om en Maak de poot Ios van de 5 duw het schild open naar 6 schaal. (Je kunt ze leeghalen CHABLIS CUVÉE PRESTIGE A.C. de zijkanten. met een kreeftenvork.) 2018/2019 Frankrijk - Bourgogne Een wijn voor fijnproevers met aroma's van ripe citrusvruchten ‘en wit ruit, en met een vleugje ‘amandelen en toast. De delicate fris-zure smaak geeft deze win pit. Et prm Geef een goede slag met je Verwijder de 2 stukken van mes op de rand van het schild, de schaal. 1 om het in 2 te breken. 8 38 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 38