Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 93


Hier is pagina 93 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Delhaize Folder 01.12.2020

Hier is pagina 93 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 93

DO IT YOURSELF a Klassiker met 'n bist % GRIJZE GARNAALKROKETJES OP OOSTENDSE WIJZE Es Veten:34 g- Koalhydraten:35 8 o e © © Vezels: 3g- Eiwitten 208 GOED GEVULD KROKANTJE BAKKEN MAAR Let op dat je vulling Met de korst kun je Volgens het klassieke recept zeker niet te lopend volop experimenteren. bak je ze in de frituurpan, is, want dan krijg Ga jij voor klassiek maar je kunt ze natuurlijk ook je de kroketten niet paneermeel? Of liever wat gewoon in een pan of kookpot goed gevormd. Zoek grovere panko? Je kunt frituren, bijv. in kokosolie. zelf uit wat voor jou ook je eigen broodkruim De zoete smaak van kokosolie 4 smaakt trouwens verrassend & de perfecte vulling- maken van oud, gedroogd garnalen-ratio is. brood dat je even door lekker bij grijze garnalen! De ene heeft het liever de hakmolen haalt of Houd wel een thermometer wat smeuiger, de ander — helemaal creatief — bij de hand, want de olie Maak een bechamelsaus met wil wat meer garnalen verkruimel eens (basic) zou altijd tussen de 175°C en de bouillabaisse en voeg er room, cornflakes! Ook leuk: gelatine en eidooiers aan toe. proeven. Zorg er wel 190°C moeten blijven. Liever voor dat de vulling breng je paneermeel op zonder vetstof in de oven of Haal de pan van het vuur en voeg goed gemengd is. smaak met gedroogde airfryer? Ongeveer 12 min. op dan pas de grijze garnalen toe, zo koken ze niet te lang, kruiden naar keuze, zoals 220°C is voldoende. Je moet de knoflook, peterselie, kroketten tussendoor dan wel viskruiden … even omdraaien. 2 TWEE Nog vulling over? KLASSIEKERS De vulling maken, is het grootste ERS, werk, dus je maakt best ineens IN ÉÉN? genoeg. Minder volk dan verwacht? Verdeel de bereiding over een Vries de vulling dan gewoon in. Of dienschotel. Laat ze 12 u in Zit je met moeilijke eters aan tafel of maak er al kroketten van en vries 2 de koelkast rusten en volledig wil je gewoon eens verrassend uit de ze zo in. Leg dan wel telkens een opstijven. Haal ze uit de vorm hoek komen? Maak dan kroketten van vel bakpapier tussen de kroketten en snijd ze in rechthoekjes. garnaalpuree! Jawel, je leest het goed. en paneer ze in twee lagen, want maak eerst een gewone aardappelpuree bevroren garnaalkroketten springen sneller open in de frituurpan. en meng met gestoofde sjalot, gehakte peterselie, 2 eidooiers en grijze garnalen. Maak er kroketjes van, paneer ze en bak ze in de frituurpan. Net even anders, met een Wat serveer knipoog naar de Belgische klassiekers. je erbij? u: Geduld … is een schone deugd! » Klassiek: kort gefrituurde Om je garnaalkroketten goed te laten lukken, krulpeterselie, een partje citroen Paneer de kroketjes: haal ze moet je de vulling lang genoeg laten opstijven. en wat zelfgemaakte cocktailsaus. eerst door de bloem, dan door de Minstens 6 tot 12 uur. Je kunt de vulling dus > Een verse tomatensalsa met losgeklopte gekruide eieren en perfect de dag voor je grote feest klaarmaken. tomaten, olijfolie, geperste knoflook rol ze ten slotte in paneermeel. Extra tip: leg eerst vershoudfolie op de en verse peterselie. Herhaal alle stappen om een mooie korst te vormen. Laat ze minstens schotel, zodat de vulling makkelijk loskomt. > Een (huisgebakken) 2 u in de koelkast rusten. zuurdesembrood met echte boter met zeezout. RO a RO Rx eis En 93

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 93