Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

WA LoKnAL VERHAAL

me

RE

GELE

GEKARAMELLISEERD WIFLOOF

PATE VAN KONUN MET WITLOOF

KOFFIE-US EN APPELSAUS

HOMEMADE PICKLES

© 20MIN +30 MIN KOOKTUD © GEMAKKELUK © €

A 4PERS.

©40MIN T UTC UT ER

A 8 PERS.

en

NUTRI

NPA TE TE

NRA D CCE

LES

LEURS

a

El

CEE

6

EPEN

PRET

+ 350 gfilets van parkkonijn

: 1 bokaal uites op aan

1

u

N Ergo

Be

« 350 g kalfslever

(815 g- 170 g uitgelekt)

DUO OT

EU

BTE EE

DOC |

DT

BUT

DUT

OT CU

DEE NAC AEL

PEA

Ba neue

» Lel maizena

DENT

» 2 dl azijn ‘Cristal’ we

LEE

\

2

[BEE GE EEN Nn

ERNEUERT)

voor op 180°C. Maak een horizontale insnijding

DCE

DETTE ES

D

URLS

» 2el kurkuma

in de schil van de appelen, maar laat ze heel

DCR TOUT TS

Schuif ze 30 min in de oven. Snijd de appelen

BEE

BET

en

ENTER

» 2 biowortelen

PRN Ne Ten EAR

kaneel en de anis toe. Laat afkoëlen

CASE ETC OI deb He

@ Snipper de witloofstronken fijn en fruit ze in

de hete boter. Bestuif ze met suiker en laat ze

BE Rena eut COIN



CEST ATEN SCC DEEE SRE EN

op een vrij hoog vuur karamelliseren

water.

EMEA Oo eu

PTE PT |

schep er een bol koffie-ijs bij en overgiet met

met de kalfslever, de stoofvleeskruiden en het ei in de

|

ET ECO

hakmolen tot een homogene massa. Voeg het gesnipper:

Werk de borden af met kleine witloofblaadjes of

witloof toe en breng verder op smaak.

|

laat de gasten raden naar het verrassingsingredient

@ Bekleed een kleine terrine tot over de rand met

van je dessert!

speksneetjes. Druk er de helft van.de vulling in, leg er.de‘

hele konijnfilet bovenop en bedek hem met de rest van de

vulling, Plooi de speksneetjes naar binnen op de vulling,



Tate]

Ei

zet het.deksel op de terrine en bak 50 min in de oven.

LATE EN

5

@ Maak de pickles: snipper de selder en de wortelen.

Doe ze in éen kleine kookpot met de bloemkoolroosjes

À

ONTDEK HOE

(snijd de grootste in 2 of 3,1 di water, de azijn, de

kurkuma, de laurierblaadjes, te Ir

Lat)

N

KARAMEL-

augurken met hun azijn. Breng aan de kook en laat 10 mi

dig

pruttelen. Giet de groenten afen zet het kookvocht terug #

ke

op het vuur. Meng de maizena met 5 el koud water, voeg *

hem aan het kookvocht toe en brengal kloppend aan de _

mann

kook tot eeri dunne saus. Haal de pan van het vuur, voeg

EC OC een

BE

@ Snijd de pate in sneetjes. Serveer met de picklesen

CHRISTMASALE

werk eventueel af met gesnipperd witloof.

N

nn Saat

{0%alc

Dit intense, bruine bier met

|

I

-_ Prik vóóf het bakken een brochettespies in de paté, in de richting

kruidige aroma's smaakt naar

ETET ETNA

|

winter. Het wordt elk jaar speciaal

snijden zodat er in elk sneetje een stukje konijn zit

DEC Cl

PCE

|

toetsen van anijs, karamel en

CHÂTEAU BONBARON CUVÉE LION 2015

PTE

|

Er

|

Een uitstekende rode wijn uit de Maasvallei (Dinant), gerijpt

4

ineiken vaten)

aroma's van rode en zwarte vruchten.

passen pefed

deze koninenpaté met vitioot

8

N

|

50

ONS VAKMANSCHAP PRINK JE MET VERSTAND.