Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
WA LoKnAL VERHAAL
me
RE
GELE
GEKARAMELLISEERD WIFLOOF
PATE VAN KONUN MET WITLOOF
KOFFIE-US EN APPELSAUS
HOMEMADE PICKLES
© 20MIN +30 MIN KOOKTUD © GEMAKKELUK © €
A 4PERS.
©40MIN T UTC UT ER
A 8 PERS.
en
NUTRI
NPA TE TE
NRA D CCE
LES
LEURS
a
El
CEE
6
EPEN
PRET
+ 350 gfilets van parkkonijn
: 1 bokaal uites op aan
1
u
N Ergo
Be
« 350 g kalfslever
(815 g- 170 g uitgelekt)
DUO OT
EU
BTE EE
DOC |
DT
BUT
DUT
OT CU
DEE NAC AEL
PEA
Ba neue
» Lel maizena
DENT
» 2 dl azijn ‘Cristal’ we
LEE
\
2
[BEE GE EEN Nn
ERNEUERT)
voor op 180°C. Maak een horizontale insnijding
DCE
DETTE ES
D
URLS
» 2el kurkuma
in de schil van de appelen, maar laat ze heel
DCR TOUT TS
Schuif ze 30 min in de oven. Snijd de appelen
BEE
BET
en
ENTER
» 2 biowortelen
PRN Ne Ten EAR
kaneel en de anis toe. Laat afkoëlen
CASE ETC OI deb He
@ Snipper de witloofstronken fijn en fruit ze in
de hete boter. Bestuif ze met suiker en laat ze
BE Rena eut COIN
—
CEST ATEN SCC DEEE SRE EN
op een vrij hoog vuur karamelliseren
water.
EMEA Oo eu
PTE PT |
schep er een bol koffie-ijs bij en overgiet met
met de kalfslever, de stoofvleeskruiden en het ei in de
|
ET ECO
hakmolen tot een homogene massa. Voeg het gesnipper:
Werk de borden af met kleine witloofblaadjes of
witloof toe en breng verder op smaak.
|
laat de gasten raden naar het verrassingsingredient
@ Bekleed een kleine terrine tot over de rand met
van je dessert!
speksneetjes. Druk er de helft van.de vulling in, leg er.de‘
hele konijnfilet bovenop en bedek hem met de rest van de
vulling, Plooi de speksneetjes naar binnen op de vulling,
„
Tate]
Ei
zet het.deksel op de terrine en bak 50 min in de oven.
LATE EN
5
@ Maak de pickles: snipper de selder en de wortelen.
Doe ze in éen kleine kookpot met de bloemkoolroosjes
À
ONTDEK HOE
(snijd de grootste in 2 of 3,1 di water, de azijn, de
kurkuma, de laurierblaadjes, te Ir
Lat)
N
KARAMEL-
augurken met hun azijn. Breng aan de kook en laat 10 mi
dig
pruttelen. Giet de groenten afen zet het kookvocht terug #
ke
op het vuur. Meng de maizena met 5 el koud water, voeg *
hem aan het kookvocht toe en brengal kloppend aan de _
mann
kook tot eeri dunne saus. Haal de pan van het vuur, voeg
EC OC een
BE
@ Snijd de pate in sneetjes. Serveer met de picklesen
CHRISTMASALE
werk eventueel af met gesnipperd witloof.
N
nn Saat
{0%alc
Dit intense, bruine bier met
|
I
-_ Prik vóóf het bakken een brochettespies in de paté, in de richting
kruidige aroma's smaakt naar
ETET ETNA
|
winter. Het wordt elk jaar speciaal
snijden zodat er in elk sneetje een stukje konijn zit
DEC Cl
PCE
|
toetsen van anijs, karamel en
CHÂTEAU BONBARON CUVÉE LION 2015
PTE
|
Er
|
Een uitstekende rode wijn uit de Maasvallei (Dinant), gerijpt
4
ineiken vaten)
aroma's van rode en zwarte vruchten.
passen pefed
deze koninenpaté met vitioot
8
N
|
50
ONS VAKMANSCHAP PRINK JE MET VERSTAND.