Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 50


Hier is pagina 50 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Delhaize Folder 01.12.2020

Hier is pagina 50 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 50

| WA LoKnAL VERHAAL me RE GELE GEKARAMELLISEERD WIFLOOF PATE VAN KONUN MET WITLOOF KOFFIE-US EN APPELSAUS HOMEMADE PICKLES © 20MIN +30 MIN KOOKTUD © GEMAKKELUK © € A 4PERS. ©40MIN T UTC UT ER A 8 PERS. en NUTRI NPA TE TE NRA D CCE LES LEURS a El CEE 6 EPEN PRET + 350 gfilets van parkkonijn : 1 bokaal uites op aan 1 u N Ergo Be « 350 g kalfslever (815 g- 170 g uitgelekt) DUO OT EU BTE EE DOC | DT BUT DUT OT CU DEE NAC AEL PEA Ba neue » Lel maizena DENT » 2 dl azijn ‘Cristal’ we LEE \ 2 [BEE GE EEN Nn ERNEUERT) voor op 180°C. Maak een horizontale insnijding DCE DETTE ES D URLS » 2el kurkuma in de schil van de appelen, maar laat ze heel DCR TOUT TS Schuif ze 30 min in de oven. Snijd de appelen BEE BET en ENTER » 2 biowortelen PRN Ne Ten EAR kaneel en de anis toe. Laat afkoëlen CASE ETC OI deb He @ Snipper de witloofstronken fijn en fruit ze in de hete boter. Bestuif ze met suiker en laat ze BE Rena eut COIN — CEST ATEN SCC DEEE SRE EN op een vrij hoog vuur karamelliseren water. EMEA Oo eu PTE PT | schep er een bol koffie-ijs bij en overgiet met met de kalfslever, de stoofvleeskruiden en het ei in de | ET ECO hakmolen tot een homogene massa. Voeg het gesnipper: Werk de borden af met kleine witloofblaadjes of witloof toe en breng verder op smaak. | laat de gasten raden naar het verrassingsingredient @ Bekleed een kleine terrine tot over de rand met van je dessert! speksneetjes. Druk er de helft van.de vulling in, leg er.de‘ hele konijnfilet bovenop en bedek hem met de rest van de vulling, Plooi de speksneetjes naar binnen op de vulling, „ Tate] Ei zet het.deksel op de terrine en bak 50 min in de oven. LATE EN 5 @ Maak de pickles: snipper de selder en de wortelen. Doe ze in éen kleine kookpot met de bloemkoolroosjes À ONTDEK HOE (snijd de grootste in 2 of 3,1 di water, de azijn, de kurkuma, de laurierblaadjes, te Ir Lat) N KARAMEL- augurken met hun azijn. Breng aan de kook en laat 10 mi dig pruttelen. Giet de groenten afen zet het kookvocht terug # ke op het vuur. Meng de maizena met 5 el koud water, voeg * hem aan het kookvocht toe en brengal kloppend aan de _ mann kook tot eeri dunne saus. Haal de pan van het vuur, voeg EC OC een BE @ Snijd de pate in sneetjes. Serveer met de picklesen CHRISTMASALE werk eventueel af met gesnipperd witloof. N nn Saat {0%alc Dit intense, bruine bier met | I -_ Prik vóóf het bakken een brochettespies in de paté, in de richting kruidige aroma's smaakt naar ETET ETNA | winter. Het wordt elk jaar speciaal snijden zodat er in elk sneetje een stukje konijn zit DEC Cl PCE | toetsen van anijs, karamel en CHÂTEAU BONBARON CUVÉE LION 2015 PTE | Er | Een uitstekende rode wijn uit de Maasvallei (Dinant), gerijpt 4 ineiken vaten) aroma's van rode en zwarte vruchten. passen pefed deze koninenpaté met vitioot 8 N | 50 ONS VAKMANSCHAP PRINK JE MET VERSTAND.

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 50