Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NY

DS

is

2

dir

LS

nv

De

EEN SELECTIE OM VAN LL

meer s

Met deze producten kan het feest ni

AY

N

2. FOIE GRAS

ae

4. ZUVERE POMPOENPITOI

re

Van cultureel erfgoed van

Een 100

iivere koud;

LA

N

de Franse gastronomie

Daardoor blijven

H

gesproken. Onze foie gras —

LOU N behouden, i

a

AN

afkomstig uit het zuidwesten

CET ET

ni

ui

ve RE

Kc LL:

zwichten wij vooral Or

it

LAS

A

traditie en de knowhow vande

fruitige smaak en mooi

lokale producenten.

flecties. Een

xt

En dat smaak je op je bord,

of een gebrade

ik

waar foie gras altijd voor een

DSC CO NOTE

ad

stak

EEL II On Zo

EL

st

3. POMMES WILLIAMS

DEAN

AN

aardappelkroketten

lijken op kleine peertjes

ndcooked

en zijn net weer even

ebakken cl

anders dan de klassieke

ites àl

kroketten. Een ideaal

Aal

bijgerecht voor een

feestelike maaltid. En

PATENT ENS

hd

klaar te maken in de

Nae LAAD nr

|

LAN

En

de courge)

=

a

Ln

md

per

250mle

|

SN

F

EED

ad

ah)

Des

6

r

u

ej

2

Po}

gn

re

CE 0

6. STI

dr en

7. PARMIGIANO REGGIANO

me mm =

zn

Deze salami heeft slechts 20 dagen g

jpt, waardoor

De echte parmigiano met

rmde oorsprongsbenaming (BOB)

'hij nogeen vrij ‘verse’ structuur heeft.

ij wordt

uit Emilia-Romagna. Hij we

ne

g steeds geproduceerd op

gemaakt van de ‘restjes’ van de culatel

(het beste

traditionele wijze zoals 9 eeuwen geleden. Je herkent ‘m aan

deel van de ham) en afgewerkt met zwakte peper,

zijn strokleur, de knisperende kri:

CONCOURS CUS

istallen tussen je tanden en

I RN CCE

taperitief.

59