Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 59 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 59
NY DS is 2 dir LS nv De EEN SELECTIE OM VAN LL meer s Met deze producten kan het feest ni AY N 2. FOIE GRAS ae 4. ZUVERE POMPOENPITOI re Van cultureel erfgoed van Een 100 iivere koud; LA N de Franse gastronomie Daardoor blijven H gesproken. Onze foie gras — LOU N behouden, i a AN afkomstig uit het zuidwesten CET ET ni ui ve RE Kc LL: zwichten wij vooral Or it LAS A traditie en de knowhow vande fruitige smaak en mooi lokale producenten. flecties. Een xt En dat smaak je op je bord, of een gebrade ik waar foie gras altijd voor een DSC CO NOTE ad stak EEL II On Zo EL st 3. POMMES WILLIAMS DEAN AN aardappelkroketten lijken op kleine peertjes ndcooked en zijn net weer even ebakken cl anders dan de klassieke ites àl kroketten. Een ideaal Aal bijgerecht voor een feestelike maaltid. En PATENT ENS hd klaar te maken in de Nae LAAD nr | LAN En de courge) = a Ln md per 250mle | SN F EED ad ah) Des 6 r u ej 2 Po} gn re CE 0 6. STI dr en 7. PARMIGIANO REGGIANO me mm = zn Deze salami heeft slechts 20 dagen g jpt, waardoor De echte parmigiano met rmde oorsprongsbenaming (BOB) 'hij nogeen vrij ‘verse’ structuur heeft. ij wordt uit Emilia-Romagna. Hij we ne g steeds geproduceerd op gemaakt van de ‘restjes’ van de culatel (het beste traditionele wijze zoals 9 eeuwen geleden. Je herkent ‘m aan deel van de ham) en afgewerkt met zwakte peper, zijn strokleur, de knisperende kri: CONCOURS CUS istallen tussen je tanden en I RN CCE taperitief. 59
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 59