Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 59


Hier is pagina 59 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Delhaize Folder 01.12.2020

Hier is pagina 59 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 59

NY DS is 2 dir LS nv De EEN SELECTIE OM VAN LL meer s Met deze producten kan het feest ni AY N 2. FOIE GRAS ae 4. ZUVERE POMPOENPITOI re Van cultureel erfgoed van Een 100 iivere koud; LA N de Franse gastronomie Daardoor blijven H gesproken. Onze foie gras — LOU N behouden, i a AN afkomstig uit het zuidwesten CET ET ni ui ve RE Kc LL: zwichten wij vooral Or it LAS A traditie en de knowhow vande fruitige smaak en mooi lokale producenten. flecties. Een xt En dat smaak je op je bord, of een gebrade ik waar foie gras altijd voor een DSC CO NOTE ad stak EEL II On Zo EL st 3. POMMES WILLIAMS DEAN AN aardappelkroketten lijken op kleine peertjes ndcooked en zijn net weer even ebakken cl anders dan de klassieke ites àl kroketten. Een ideaal Aal bijgerecht voor een feestelike maaltid. En PATENT ENS hd klaar te maken in de Nae LAAD nr | LAN En de courge) = a Ln md per 250mle | SN F EED ad ah) Des 6 r u ej 2 Po} gn re CE 0 6. STI dr en 7. PARMIGIANO REGGIANO me mm = zn Deze salami heeft slechts 20 dagen g jpt, waardoor De echte parmigiano met rmde oorsprongsbenaming (BOB) 'hij nogeen vrij ‘verse’ structuur heeft. ij wordt uit Emilia-Romagna. Hij we ne g steeds geproduceerd op gemaakt van de ‘restjes’ van de culatel (het beste traditionele wijze zoals 9 eeuwen geleden. Je herkent ‘m aan deel van de ham) en afgewerkt met zwakte peper, zijn strokleur, de knisperende kri: CONCOURS CUS istallen tussen je tanden en I RN CCE taperitief. 59

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 59