Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 86 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 86
IE oop Trip GROENE WAFELS WATERZOOI VAN TARBOT HINDERAGOUT GRAND VENEUR, MET GEROOKTE ZALM MET BLOEMKOOL EN PEREN IN WIJN EN BIESLOOKROOM GRIJZE GARNALEN © GEMARKELUK © €€E A 4 PERS. Vetten: 39 g - Koolhydraten: 68 g NUTR-SCORE Vetten: 20 g - Koolhydraten: 16, Vetten:2g - Koolhydraten: 2g @ Vezels:10 8- Evitien: 398 9 Vezels:1 g- Ehvitien: 168 © Vezels:2g- Elwitten: 238 + 2 kits voor hinderagout ö 1fles rode wijn à Voor de wafels: Voor de garnituur: + % biosinaasappel 2steranijzen » lei + 50g geklaarde boter ö 1 kruidnagel - 250 g gerookte + 300 g tarbotfilets, + 1,9 dl schaaldierenfond ‘Beurre des Chefs’ à 1 kaneelstokje + 50 gjonge biozalmfilet in blok + 100 g gepelde grijze « 20 g geklaarde boter spinazieblaadjes + 50 foreleieren Carlsbourg Voor de puree: + K citroen garnalen ‘Beurre des Chefs’ + 1 kruidentuiltje + Lknolselder + 150g bloem » 1 bloemkool Carlsbourg + 2 steranijzen ö 15 g geklaarde boter * Yzakje droge gist + 15 gjonge + 3 biowortelen + Lkruidentuiltje ‘Beurre des Chefs’ 3,58) spinazieblaadies + U kruidnagel . + 2 diroom + 1 citroen + Atakjes tiim + 1 kaneelstokje Carlsbourg 5 50 g parmigiano „lui = Peper en zout « 4 takjes tijm 40 g boter 2dl melk « % bussel bieslook » 2el zure room . 50 g gezouten boter + 8 takjes dile Voor de peren in wijn: 5clolifolie 5 « 3 nog wat harde peren 1 bussel bladpeterselie Peger en zout - Peper en zout © snijd de wortelen in 8 staafjes en + % biosinaasappel Peper en zout @ Maak de wafels: mix de spinazie fijn de ui in grote stukken. Doe ze samen - Sel honing met het kruidentuiltje in een kookpot met de melk en het ei. Meng de bloem, de geraspte parmigiano, de gist en peper. met 11 water en breng aan de kook. @ Meng de kruiden, het kruidentuiltje Verdeel de bloemkool in roosjes. Voeg en een lange sliert sinaasappelzeste Roer er beetje bij beetje de vloeibare bereiding onder en vervolgens 30 g de bloemkoolroosjes en enkele kleine met de marinade. Leg het vlees in de bloemkoolblaadjes toe aan de bouillon. marinade en laat het (minstens 3 u) gesmolten boter. Meng goed en breng marineren. Bak het vlees 1.30 u (met de verder op smaak. Dek af met een doek Laat 10 min pruttelen. @ Haal de wortelen, de geklaarde boter) volgens de instructies en laat 1 u op kamertemperatuur rusten. op de verpakking, Laat het zoals ® Klop de room stijf met het citroensap, bloemkoolblaadjes en de helft van de bloemkoolroosjes met een schuimspaan aangeduid 30 min in de oven rusten. peper en zout. Menger de gehakte jk in @ Maak de peren: giet de wijn in een bieslook onder. Snijd de zalm in kleine uit de kookpot. Laat ze onmiddell ijskoud water schrikken. Verwijder het kleine kookpot met de honing, de blokjes. Zet alles in de koelkast. kruidentuiltje uit de bouillon en mix fijn. kruiden, dikke slierten sinaasappelzeste 9 Smelt de rest van de boter en verwarm het wafelijzer op de hoogste Voeg de schaaldierenfond toe, de zure en het sap van de sinaasappel. Warm room en citroensap naar eigen smaak. zachtjes op en dompel er de hele stand. Smeer het wafelijzer in met de gesmolten boter en bak je wafels zoals Warm de uitgelekte groenten lichtjes op geschilde peren in. Laat 20 min op een in de waterzooi. zacht vuurtje sudderen. Draai de peren gewoonlijk, = 3 min per bakbeurt (8 à 9 wafels in totaal). 9 Verdeel de tarbot in 4 porties en bak intussen af en toe. De kooktijd hangt af kort in de hete geklaarde boter. Kruid van de grootte van de peren, hun soort © Warm de wafels net voor het opdienen 2 min op in een met peper en zout. en hun rijpheid: houd ze dus in het oog! voorverwarmde oven van 200°C. © Verdeel de waterzooi en de groenten 9 Maak de puree: schil de knolselder, houd % apart en snijd de rest in stukken. Dresseer de slagroom met een spuitzak over diepe borden. Voeg de tarbot en de grijze garnalen toe, werk af met tijm Kook ze 25 min in kokend gezouten op de wafels. Werk af met zalmblokjes, en serveer. water. Giet de knolselder af en plet hem foreleieren, jonge spinazieblaadjes en met 40 g boter, met een pureestamper. takjes dille. Serveer meteen. - Verdubbel de hoeveelheid tarbot en gamalen, Mix een kleine hoeveelheid van deze Zitten er lekkerbekken aan tafel? zet kleine gestoomde aardappelen of puree fijn met de peterselieblaadjes - Verdubbel de hoeveelheden voor de basmatirijst op tafel en je hebt meteen een en de olijfolie. Giet over de puree, volwaardig hoofdgerecht! slagroom en serveer de rest apart, meng en breng verder op smaak. Snijd zoblift iemand op zijn honger! intussen de rest van de knolselder in CHÂTEAU BON BARON 2018 kleine blokjes en bak ze op een matig België - Côte de Sambre et Meuse vuurtje goudbruin, in een braadpan met Deze wijn Lit onze Waalse wijngaarden is een de geklaarde boter. Kruid met peper CA mooie verrassing: subtiele bloemaccenten en zout. met een touch van exotisch fruiten kruiden. leiden je naar een evenwichtige finale. © snijd de peren in 2 of in 4. Serveer ze met de puree bij de ragout. Werk af met tijm en eventueel met slierten sinaasappelzeste. Bestrooi de puree met de gebakken knolselderblokjes. 86 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 86