Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
voor je
oesters
5 cl citroensap « 5 cl limoensap
3 dl citroensap « 3 sjalotten heel
5 cl dtroensap + komkommer in kleine
Lel ruwe rietsuiker - 5 cl water
fijn gehakt 4 cl water
stukjes gesneden - Lel rietsuiker
5 cl water - 5 cl vodka
5 takjes koriander - L rood pepertje
8 cl wittewijnazijn 5 takjes dragon
ontpit en in stukjes gesneden
Peper van de molen
Peper van de molen
Verten: Og- Koolhydraten: Ag
Vetten:0g - Koolhydraten: 0g
Vetten:0 g- Koolhydraten:3
A
Vezels:0 8 - Elviten:0g
@
Vezels.0g- Eiwitten:0g
@
Vezels:0g -Eiwitten:0g
— Zih in üh
+
anders dan
citroen eh
un draai van
de pepermolen?
:
=
ne
E
©
Æ
td
+
+
je
Bs
=
hef
A
en
Een
D
“
=”.
Ss
Hoe
je een oester?
à
4
be
Steek het mes aan de basis®
Laat je mes langs de rand van
Verwijder de bovenste
N Ÿ
onder de bovenste schelp
de schelp glijden om de spier
schelp en giet het water
en wrik ze open.
van de oester door te snijden.
in de schelp weg.
Ez
“Bijholle oesters steek je het mesaan dezijkant.