Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

voor je

oesters

5 cl citroensap « 5 cl limoensap

3 dl citroensap « 3 sjalotten heel

5 cl dtroensap + komkommer in kleine

Lel ruwe rietsuiker - 5 cl water

fijn gehakt 4 cl water

stukjes gesneden - Lel rietsuiker

5 cl water - 5 cl vodka

5 takjes koriander - L rood pepertje

8 cl wittewijnazijn 5 takjes dragon

ontpit en in stukjes gesneden

Peper van de molen

Peper van de molen

Verten: Og- Koolhydraten: Ag

Vetten:0g - Koolhydraten: 0g

Vetten:0 g- Koolhydraten:3

A

Vezels:0 8 - Elviten:0g

@

Vezels.0g- Eiwitten:0g

@

Vezels:0g -Eiwitten:0g

— Zih in üh

+

anders dan

citroen eh

un draai van

de pepermolen?

:

=

ne

E

©

Æ

td

+

+

je

Bs

=

hef

A

en

Een

D



=”.

Ss

Hoe

je een oester?

à

4

be

Steek het mes aan de basis®

Laat je mes langs de rand van

Verwijder de bovenste

N Ÿ

onder de bovenste schelp

de schelp glijden om de spier

schelp en giet het water

en wrik ze open.

van de oester door te snijden.

in de schelp weg.

Ez

“Bijholle oesters steek je het mesaan dezijkant.