Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 99
Hier is pagina 99 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SANTA MARIA PUBLIREPORTAGE |
AAN JE LENTE
BIJ SANTA MARIA REIZEN WE AL MEER DAN 100 JAAR DE WERELD ROND
OM DE ZUIVERSTE EN LEKKERSTE SPECERIJEN TE VINDEN. EN DOOR DE JAREN HEEN
HEBBEN WE BIJZONDER VEEL GELEERD OVER SPECERIJEN. PROEF HET VERSCHIL
MAAR EENS IN DEZE LENTEFRISSE SCHOTEL MET MOROCCAN STYLE
SANTA MARIA RAS EL HANOUT EN SANTA MARIA ROCK SALT.
MAROKKAANS GEROOSTERD LAMSVLEES
Proef Moroccan Style
30MIN + 1 U MARINEREN + 1.30 U GAREN « GEMAKKELIJK » €€ » 4 PERS.
hg tamsbaut zonde bot «2eliroensap« 1 ak pitabrodjes« dei kontadaliefalfe + 2tenties kraft «
SANTA MARIA RAS EL HANOUT
3 el ‘Moroccan Style Ras El Hanout' Santa Maria - 1 kl ‘Rock Salt’ Santa Maria
Onze interpretatie van de klassieke
Voor de cacik (= Turkse tzatziki):
Marokkaanse kruidenmix heeft een warme
1 komkommer, geschild en geraspt « 1 Kleitroensap - 4,5 dl Turkse af Griekse yoghurt 1 el oijfdie «1 teentje
kruidige smaak en is aangenaam pi
knoflook, geperst + 1 el verse munt « 1 kl Rock Salt Santa Maria
Gels)maakt met paprika (20%), koriander
1. Maak een marinade door de ‘Moroccan Style Ras El-Hanout' Santa Maria te mengen met
(20%), zwarte peper, kardemom (10%),
het'Rock Salt Santa Maria, het citroensap, de olieen de fijngesneden knoflook.
gember, nootmuskaat, kurkum:
ment,
2. Doe het lamsvlees in een plastic zak en schenk de marinade bij het vlees. Sluit de zaken
kruidnagel en cayennepeper.
zorgervoor dat er geen lucht meer in zit.
3. Laat het vlees minimaal Lu marineren in de koelkast. De lekkerste smaak krijg je wanneer
je het vlees een hele nacht laat marineren. Laat het vlees op kamertemperatuur komen
voordat je het verder bereidt.
Ontdek de magie van
4. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het lamsvlees in een ovenvasteschaal en zorg dat
het overal goed bedekt is met de marinade.
SANTA MARIA ROCK SALT
5. Laat het vlees ongeveer 1.30 u garen in de oven. Het vlees is gaar als het binnenin rosé
is (58°C).
Rock salt, oftewel bergzout, is zuiver
6. Haal het vlees uit de oven als het gaar isen laat 15 min rusten voordat je het gaat snijden.
zout van de hoogste
£
kwaliteit. Maal ‘Rock Salt
Î
f
7. Meng alle ingrediënten voor de cacik en verwarm de pitabroodjes. Snijd het lamsvlees in
dunne plakken en serveer met de cacik en de pitabroodies.
Santa María over je vlees, vis F
en groente of voegtoe aan
WIL JE EEN EXTRA FEESTELIJK GERECHT? STROOI DAN EENS WAT VERSE KORIANDER,
eenpansgerechten, soepen
{
STUKJES AVOCADO, STUKJES TOMAAT, IN CITROENSAP GEMARINEERDE RODE-UIENRINGEN
en sauzen voor een heerlijke, "
m DD
EN VERKRUIMELDE FETA OVER HET LAMSVLEES. PROBEER DEZE KRUIDEN OOK EENS IN
zachte zoutsmaak.
COMBINATIE MET KIP!
#aNoUT |
ur
a
À
en
—
Be
44
a
7 pi
a
a
LE
Er
pee
PS
Pi
4
7
5
D
Fr D
BEU
Ve aal CE specerijememandere EAST
JE
pe
anta Mar
Ld
Santa Maria in de kruidenafdelin@van-jefavgriete DelhaiZés
ed
re