Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SANTA MARIA PUBLIREPORTAGE |

AAN JE LENTE

BIJ SANTA MARIA REIZEN WE AL MEER DAN 100 JAAR DE WERELD ROND

OM DE ZUIVERSTE EN LEKKERSTE SPECERIJEN TE VINDEN. EN DOOR DE JAREN HEEN

HEBBEN WE BIJZONDER VEEL GELEERD OVER SPECERIJEN. PROEF HET VERSCHIL

MAAR EENS IN DEZE LENTEFRISSE SCHOTEL MET MOROCCAN STYLE

SANTA MARIA RAS EL HANOUT EN SANTA MARIA ROCK SALT.

MAROKKAANS GEROOSTERD LAMSVLEES

Proef Moroccan Style

30MIN + 1 U MARINEREN + 1.30 U GAREN « GEMAKKELIJK » €€ » 4 PERS.

hg tamsbaut zonde bot «2eliroensap« 1 ak pitabrodjes« dei kontadaliefalfe + 2tenties kraft «

SANTA MARIA RAS EL HANOUT

3 el ‘Moroccan Style Ras El Hanout' Santa Maria - 1 kl ‘Rock Salt’ Santa Maria

Onze interpretatie van de klassieke

Voor de cacik (= Turkse tzatziki):

Marokkaanse kruidenmix heeft een warme

1 komkommer, geschild en geraspt « 1 Kleitroensap - 4,5 dl Turkse af Griekse yoghurt 1 el oijfdie «1 teentje

kruidige smaak en is aangenaam pi

knoflook, geperst + 1 el verse munt « 1 kl Rock Salt Santa Maria

Gels)maakt met paprika (20%), koriander

1. Maak een marinade door de ‘Moroccan Style Ras El-Hanout' Santa Maria te mengen met

(20%), zwarte peper, kardemom (10%),

het'Rock Salt Santa Maria, het citroensap, de olieen de fijngesneden knoflook.

gember, nootmuskaat, kurkum:

ment,

2. Doe het lamsvlees in een plastic zak en schenk de marinade bij het vlees. Sluit de zaken

kruidnagel en cayennepeper.

zorgervoor dat er geen lucht meer in zit.

3. Laat het vlees minimaal Lu marineren in de koelkast. De lekkerste smaak krijg je wanneer

je het vlees een hele nacht laat marineren. Laat het vlees op kamertemperatuur komen

voordat je het verder bereidt.

Ontdek de magie van

4. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het lamsvlees in een ovenvasteschaal en zorg dat

het overal goed bedekt is met de marinade.

SANTA MARIA ROCK SALT

5. Laat het vlees ongeveer 1.30 u garen in de oven. Het vlees is gaar als het binnenin rosé

is (58°C).

Rock salt, oftewel bergzout, is zuiver

6. Haal het vlees uit de oven als het gaar isen laat 15 min rusten voordat je het gaat snijden.

zout van de hoogste

£

kwaliteit. Maal ‘Rock Salt

Î

f

7. Meng alle ingrediënten voor de cacik en verwarm de pitabroodjes. Snijd het lamsvlees in

dunne plakken en serveer met de cacik en de pitabroodies.

Santa María over je vlees, vis F

en groente of voegtoe aan

WIL JE EEN EXTRA FEESTELIJK GERECHT? STROOI DAN EENS WAT VERSE KORIANDER,

eenpansgerechten, soepen

{

STUKJES AVOCADO, STUKJES TOMAAT, IN CITROENSAP GEMARINEERDE RODE-UIENRINGEN

en sauzen voor een heerlijke, "

m DD

EN VERKRUIMELDE FETA OVER HET LAMSVLEES. PROBEER DEZE KRUIDEN OOK EENS IN

zachte zoutsmaak.

COMBINATIE MET KIP!

#aNoUT |

ur

a

À

en



Be

44

a

7 pi

a

a

LE

Er

pee

PS

Pi

4

7

5

D

Fr D

BEU

Ve aal CE specerijememandere EAST

JE

pe

anta Mar

Ld

Santa Maria in de kruidenafdelin@van-jefavgriete DelhaiZés

ed

re