Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANDAAG KOOP IK

5

Supenbeleg voor guperbelerkeommen

Mix je vis met ui, groenten, aromatische kruiden en een scheutje olijfolie en je

krijgt een heerlijk broodbeleg. Of serveer je mix als dip bij het aperitief.

{€

A

CA.

hi

=

w

KE

a

red

EE,

RILLETTES VAN TONUN

BRANDADE VAN MAKREEL

ZALMSALADE

MET ARTISJOKKEN

MET GEGRILDE PAPRIKA’S

MET APPELSIEN

RTS

4

1 bokaal witte tor

in eigen nat

1blik

reelfilets ‘Herbes

130 g zalmfilet 1 appelsien

(40 g, uitgelekt gewicht) » lbokaal +

de Provence’ Rio Mare (120 g) - 3 zoete

2lente-uitjes - 6 à 8 dikke

grilde artisjokken met stengel Fior

puntpaprika’s (30 min in de oven gegrild op

sneetjes biotriobrood « 1 el olijfolie

Fiore (170 g, uitgelekt gewicht) » % citroen

180°C + gepeld) - 1ui- 2 tomaten « 8 dikke

2 cm gember » 4 takjes koriander

%rode

6 à 8 dikke sneetjes

sneetjes biotriobrood « 2 el olijfolie

Peper en zout

triobrood «1 klein teentje knoflook

2 takjes tijm « 1 teentje knoflook

2takjes bladpeterselie - Peper en zout

Va rode peper - Peper en zout

Vetten:5 g- Koolhydraten: 14g

Vetten: 8g- Koolhydraten 16g

Vetten: 6g -Koolhydraten:14g

76

Vezels:2g -Elvitien:8g

1@

Vezels:3g- Ehvitien 68

1@

Vezeis:2g- Elwitten:6g

4