Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG KOOP IK
5
Supenbeleg voor guperbelerkeommen
Mix je vis met ui, groenten, aromatische kruiden en een scheutje olijfolie en je
krijgt een heerlijk broodbeleg. Of serveer je mix als dip bij het aperitief.
{€
A
CA.
hi
=
w
KE
a
red
EE,
RILLETTES VAN TONUN
BRANDADE VAN MAKREEL
ZALMSALADE
MET ARTISJOKKEN
MET GEGRILDE PAPRIKA’S
MET APPELSIEN
RTS
4
1 bokaal witte tor
in eigen nat
1blik
reelfilets ‘Herbes
130 g zalmfilet 1 appelsien
(40 g, uitgelekt gewicht) » lbokaal +
de Provence’ Rio Mare (120 g) - 3 zoete
2lente-uitjes - 6 à 8 dikke
grilde artisjokken met stengel Fior
puntpaprika’s (30 min in de oven gegrild op
sneetjes biotriobrood « 1 el olijfolie
Fiore (170 g, uitgelekt gewicht) » % citroen
180°C + gepeld) - 1ui- 2 tomaten « 8 dikke
2 cm gember » 4 takjes koriander
%rode
6 à 8 dikke sneetjes
sneetjes biotriobrood « 2 el olijfolie
Peper en zout
triobrood «1 klein teentje knoflook
2 takjes tijm « 1 teentje knoflook
2takjes bladpeterselie - Peper en zout
Va rode peper - Peper en zout
Vetten:5 g- Koolhydraten: 14g
Vetten: 8g- Koolhydraten 16g
Vetten: 6g -Koolhydraten:14g
76
Vezels:2g -Elvitien:8g
1@
Vezels:3g- Ehvitien 68
1@
Vezeis:2g- Elwitten:6g
4