Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE FPA
En
14 a
hi
FE
ER
=
“dr
“
Mi
ES
ex
=
IR
a
1
BR
ze
Le
IL
Er
Le
EN
Fi
TECHNIEK #2
à
CS
SOUS-VIDE
Sla de kalkoenfil
plat, vul met
20090
homemade pesto
en rol lekker
Sous-vide is Frans voor ‘onder vacuüm’. ee: deze kooktechniek wordt voedsel vacuüm
strak op.
verpakt (waardoor er geen greintje smaak verloren gaat!) en vervolgens gegaard in
een pot met water op een gecontroleerde temperatuur. De constante temperatuur
zorgt voor een gelijkmatige garing. Je kunt allerlei ingrediënten sous-vide bereiden:
De recepfen
vlees, vis, groenten en zelfs vruchten. Het lekkerste resultaat krijg je als jij je
vind je op
ingrediënt daarna van een mooi korstje voorziet door het kort te kleuren in de pan.
p.62!
57