Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 57


Hier is pagina 57 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Delhaize Folder 01.04.2020

Hier is pagina 57 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 57

KEUKENCHALLENGE FPA En 14 a hi FE ER = “dr “ Mi ES ex = IR a 1 BR ze Le IL Er Le EN Fi TECHNIEK #2 à CS SOUS-VIDE Sla de kalkoenfil plat, vul met 20090 homemade pesto en rol lekker Sous-vide is Frans voor ‘onder vacuüm’. ee: deze kooktechniek wordt voedsel vacuüm strak op. verpakt (waardoor er geen greintje smaak verloren gaat!) en vervolgens gegaard in een pot met water op een gecontroleerde temperatuur. De constante temperatuur zorgt voor een gelijkmatige garing. Je kunt allerlei ingrediënten sous-vide bereiden: De recepfen vlees, vis, groenten en zelfs vruchten. Het lekkerste resultaat krijg je als jij je vind je op ingrediënt daarna van een mooi korstje voorziet door het kort te kleuren in de pan. p.62! 57

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 57