Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pi KEUKENCHALLENGE

GROENTESTOOFPAN

KALKOENROLLADES

KABELJAUWHAASJE

MET BONEN EN CHORIZO

MET PESTO EN SPINAZIE

IN PAPILLOT MET

KROKANTE GROENTEN

Vetten:35g - Koolhydraten: 44 g

Vetten:30 g - Koolhydraten: 2 g

9

Vezels: 28 - Ehvitien: 358

a@

Vezels: 38 - Ehvitien: 478

‘Vetten: 4 g - Koolhydraten: 10 g

+ 200 g pikante chorizoin

« 70 g tomatenconcentraat

+ 600 g kalkoenfilets

+ 1,5 dl olifolie

a@

Vezels: 5g - Ehwiten: 278

sneetjes

» + 4dl water

+ 150 g jonge

+ 20 g geklaarde boter

+ 3 grote wortelen

» 2,2 dl verse witte kalfsfond

spinazieblaadjes

‘Beurre des chefs’

« 3zoete puntpaprika's

+ zelolifole

+ 100 g gepelde

Carlsbourg

« venkel

« 4 takjes tijm

pistachenoten

» 2 bussels basilicum

+ 600 g kabeljauwhaasje

+ Auien

+ 2 takjes rozemarijn

+ 100 g parmigiano

Peper en zout

+ 2 grote wortelen

« 1 biocitroen

+ 4 takjes oregano

+ Lcourgette

+ 250 g witte bonen ‘Alubia

Peper en zout

© Stoom de spinazie 2 min.

« Y bussel radijzen

nihön de La Bafieza-Leön’

© Mix de pistachenoten, het basilicum en

+ 4elroom

El Corte Inglés

+ el droge wite wijn

% olijfolie in de hakmolen tot een homogeen

mengsel. Giet de bereiding in een slakom en

+ del olifolie

© Laat de bonen een dag op voorhand in

meng er de geraspte parmigiano onder.

+ Atakjes peterselie

koud water weken (12 u).

+ Atakjes rozemarijn

© Leg de kalkoenfilets op 4 vierkantjes

© Laat ze de volgende dag uitlekken en doe

vershoudfolie. Breng op smaak met peper

+ Atakjes dragon

ze in een kookpot. Bedek de bonen met koud

+ Atakjes tiim

en zout. Beleg elke filet met de geperste

« 4 bokaal gepekelde groene peper in

water, voeg de geperste citroen toe

spinazieblaadjes en verdeel er de helft van de

Gap + vrucht) en breng aan de kook. Laat

tros (15 g)

pesto bovenop. Rol de filets strak op met de

« Zout

30 min op een zacht vuurtje sudderen.

vershoudfolie en draai de uiteinden van de

© Fruit de chorizo 2 min op een zacht

folie dicht om de pakketjes goed te sluiten.

© Verwarm de oven voor

vuurtje, in een grote sauteer pan met de

@ Dompel de pakketjes in een pot kokend

op 120°C. Snijd de wortelen,

olijfolie. Voeg de uitgelekte bonen toe en giet

water en laat ze 10 min op een zacht

de courgette en de radijzen

er water bij tot de bonen net ondergedompeld

vuurtje sudderen.

met de mandoline in heel

zijn ( 2 di). Voeg de wortelen in schijfjes

© Laat uitlekken, haal de rollades uit de

fijne, lange plakjes. Snijd de

toe, de hele paprika's, de uien in partjes

folie en bak ze rondom goudbruin in een

courgetteplakjes vervolgens

en de venkel in partjes. Voeg ook het

tomatenconcentraat toe, samen met de

braadpan met de geklaarde boter. Kruid

in staafjes.

met peper en zout. Meng de rest van de

© snijd 4 rechthoeken

kalfsfond, de rozemarijn, de helft van de tijm

pesto met de rest van de olijfolie, breng

en van de oregano. Kruid met peper en zout.

bakpapier, plooi ze in

hem verder op smaak en serveer hem bij

2 tot vierkanten en leg een

Zet het deksel op de pan en laat 40 min op

de kalkoenrollades.

een zacht vuurtje sudderen.

portie kabeljauwhaasje in

het midden van elk stuk

© Werk af met de rest van de kruiden en

bakpapier. Verdeel de

dien heet op.

groenten, de kruiden, de

trosjes groene peper, de

GEBRADEN CÔTE À L'OS MET KNOFLOOK EN ROZEMARIJN

wijn en de room over de

vis. Kruid met zout en sluit

ETE RENEE

A 4 PERS.

de papillotten.

Vetten: 18g - Koolhydraten:2g,

© Verlaag de

ae

Vezeis:3g- Ehwitten: 378

oventemperatuur tot 100°C

en baker de papillotten

+ 1 grote côte à l'os

+ 3 lolifolie

+ 2takjes rozemarijn

+ Peper en zout

gedurende 25 min in.

(#800 9)

+ 30 g geklaarde boter

+ 2takjes oregano

© Open de papillotten,

« 4 uien

+ 2 takjes tijm

« 2 knoflookbollen + 1 teentje

besprenkel ze met olijfolie en

serveer. Geef er witte rijst bij.

© Verwarm de oven voor op 80°C. Wrijf de cöte à l'os aan beide kanten in met het gehalveerde

teentje knoflook. Leg het vlees in een geoliede ovenschaal (1 el) en schik er de ongepelde,

Voor een Aziatische versie,

gehalveerde uien rond, samen met de hele knoflookbollen en de kruiden. Besprenkel alles met

vervang je de groene peper door

de rest van de olie en schuif 2 u in de oven. Haal het vlees uit de ovenschaal en bak de garnituur

gember, citroengras en verse

rode peper

nog 15 min op 180°C in de oven.

@ Schroei de côte à l'os 1 min per kant op een hoog vuur dicht, in een hete braadpan met de

geklaarde boter. Kruid met peper en zout. Snijd het vlees in sneetjes en serveer het met de uien

en een slaatje. Parfumeer een aardappelpuree met olijfolie en de pulp van 2 gebraden teentjes

knoflook als bijgerecht.

62