Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 62


Hier is pagina 62 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Delhaize Folder 01.04.2020

Hier is pagina 62 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 62

Pi KEUKENCHALLENGE GROENTESTOOFPAN KALKOENROLLADES KABELJAUWHAASJE MET BONEN EN CHORIZO MET PESTO EN SPINAZIE IN PAPILLOT MET KROKANTE GROENTEN Vetten:35g - Koolhydraten: 44 g Vetten:30 g - Koolhydraten: 2 g 9 Vezels: 28 - Ehvitien: 358 a@ Vezels: 38 - Ehvitien: 478 ‘Vetten: 4 g - Koolhydraten: 10 g + 200 g pikante chorizoin « 70 g tomatenconcentraat + 600 g kalkoenfilets + 1,5 dl olifolie a@ Vezels: 5g - Ehwiten: 278 sneetjes » + 4dl water + 150 g jonge + 20 g geklaarde boter + 3 grote wortelen » 2,2 dl verse witte kalfsfond spinazieblaadjes ‘Beurre des chefs’ « 3zoete puntpaprika's + zelolifole + 100 g gepelde Carlsbourg « venkel « 4 takjes tijm pistachenoten » 2 bussels basilicum + 600 g kabeljauwhaasje + Auien + 2 takjes rozemarijn + 100 g parmigiano Peper en zout + 2 grote wortelen « 1 biocitroen + 4 takjes oregano + Lcourgette + 250 g witte bonen ‘Alubia Peper en zout © Stoom de spinazie 2 min. « Y bussel radijzen nihön de La Bafieza-Leön’ © Mix de pistachenoten, het basilicum en + 4elroom El Corte Inglés + el droge wite wijn % olijfolie in de hakmolen tot een homogeen mengsel. Giet de bereiding in een slakom en + del olifolie © Laat de bonen een dag op voorhand in meng er de geraspte parmigiano onder. + Atakjes peterselie koud water weken (12 u). + Atakjes rozemarijn © Leg de kalkoenfilets op 4 vierkantjes © Laat ze de volgende dag uitlekken en doe vershoudfolie. Breng op smaak met peper + Atakjes dragon ze in een kookpot. Bedek de bonen met koud + Atakjes tiim en zout. Beleg elke filet met de geperste « 4 bokaal gepekelde groene peper in water, voeg de geperste citroen toe spinazieblaadjes en verdeel er de helft van de Gap + vrucht) en breng aan de kook. Laat tros (15 g) pesto bovenop. Rol de filets strak op met de « Zout 30 min op een zacht vuurtje sudderen. vershoudfolie en draai de uiteinden van de © Fruit de chorizo 2 min op een zacht folie dicht om de pakketjes goed te sluiten. © Verwarm de oven voor vuurtje, in een grote sauteer pan met de @ Dompel de pakketjes in een pot kokend op 120°C. Snijd de wortelen, olijfolie. Voeg de uitgelekte bonen toe en giet water en laat ze 10 min op een zacht de courgette en de radijzen er water bij tot de bonen net ondergedompeld vuurtje sudderen. met de mandoline in heel zijn ( 2 di). Voeg de wortelen in schijfjes © Laat uitlekken, haal de rollades uit de fijne, lange plakjes. Snijd de toe, de hele paprika's, de uien in partjes folie en bak ze rondom goudbruin in een courgetteplakjes vervolgens en de venkel in partjes. Voeg ook het tomatenconcentraat toe, samen met de braadpan met de geklaarde boter. Kruid in staafjes. met peper en zout. Meng de rest van de © snijd 4 rechthoeken kalfsfond, de rozemarijn, de helft van de tijm pesto met de rest van de olijfolie, breng en van de oregano. Kruid met peper en zout. bakpapier, plooi ze in hem verder op smaak en serveer hem bij 2 tot vierkanten en leg een Zet het deksel op de pan en laat 40 min op de kalkoenrollades. een zacht vuurtje sudderen. portie kabeljauwhaasje in het midden van elk stuk © Werk af met de rest van de kruiden en bakpapier. Verdeel de dien heet op. groenten, de kruiden, de trosjes groene peper, de GEBRADEN CÔTE À L'OS MET KNOFLOOK EN ROZEMARIJN wijn en de room over de vis. Kruid met zout en sluit ETE RENEE A 4 PERS. de papillotten. Vetten: 18g - Koolhydraten:2g, © Verlaag de ae Vezeis:3g- Ehwitten: 378 oventemperatuur tot 100°C en baker de papillotten + 1 grote côte à l'os + 3 lolifolie + 2takjes rozemarijn + Peper en zout gedurende 25 min in. (#800 9) + 30 g geklaarde boter + 2takjes oregano © Open de papillotten, « 4 uien + 2 takjes tijm « 2 knoflookbollen + 1 teentje besprenkel ze met olijfolie en serveer. Geef er witte rijst bij. © Verwarm de oven voor op 80°C. Wrijf de cöte à l'os aan beide kanten in met het gehalveerde teentje knoflook. Leg het vlees in een geoliede ovenschaal (1 el) en schik er de ongepelde, Voor een Aziatische versie, gehalveerde uien rond, samen met de hele knoflookbollen en de kruiden. Besprenkel alles met vervang je de groene peper door de rest van de olie en schuif 2 u in de oven. Haal het vlees uit de ovenschaal en bak de garnituur gember, citroengras en verse rode peper nog 15 min op 180°C in de oven. @ Schroei de côte à l'os 1 min per kant op een hoog vuur dicht, in een hete braadpan met de geklaarde boter. Kruid met peper en zout. Snijd het vlees in sneetjes en serveer het met de uien en een slaatje. Parfumeer een aardappelpuree met olijfolie en de pulp van 2 gebraden teentjes knoflook als bijgerecht. 62

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 62