Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pi SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN
RADIJZEN MET WATERKERSPESTO
CAPPUCCINO VAN WATERKERS
WATERKERSMOCKTAIL
CHEN
BITTE]
Veiten:28g-Koolhydraten:2g
Vetten: 1g-Koolhydraten: 19,8
oe
Vezels: 1g- Etwitten: 38
Vetten:25g - Koolhydraten: 12g
da0e
Vezels: 4g “Eiwitten: 28
9
Vezels:3g- Eiwitten: 58
Pel en hak 1 klein teentje knoflook.
Rasp 3 cm gember en pers met de
Mix het in de beker van de mixer (of van
Smelt 20 g boter in een kookpot. Fruit
vingers het sap uit de pulp. Schil
gedurende 2 min 300 g gesnipperde
de blender) fijn met Ys bussel waterkers,
2 kiwi's, snijd ze in stukken en mix ze
90 g gegrilde mediterraanse
prei (1 zakje), 1 gehakte ui, 1 geschilde
in de beker van de blender (of de mixer)
bloemige aardappel in blokjes en
fijn met 2 bussel waterkers, het sap
pijnboompitten, 75 g dip ‘Tipo
Parmigianÿi Canapé en 1 dl slaolie.
de gehakte steeltjes van 1 bussel
van 3 limoenen, 3 dl ‘Duo Lemon
Breng verder op smaak met peper en
waterkers, op een hoog vuur.
Cucumber’ Spa, de blaadjes van
Voeg 1,5 l water en 3 verkruimelde
5 takjes munt en het gembersap.
zout. Serveer bij het aperitief met
1 bussel schoongemaakte radijzen.
kippenbouillonblokjes toe. Breng
Schenk de mocktail uit in glazen met
Werk eventueel af met enkele blaadjes
aan de kook en laat 20 min zonder
schilferijs, werk af met takjes waterkers
deksel pruttelen. Houd enkele blaadjes
en serveer.
waterkers of met radijsloof.
waterkers apart voor de afwerking.
8
Haal de kookpot van het vuur en voeg
Gebruik enkel de muntblaadjes voor een mooie,
groene mocktail en niet de steeltjes, anders
RISOTTO MET WATERKERS
de rest van de waterkers toe. Mix fijn en
gaat hij bruin Keuren.
breng verder op smaak. Klop
1,5 dl room lobbig op en meng er
Vetten: 33g- Koolhydraten: 52
1dl zure room, peper en zout
Vezels: 2 Eiwitten: 458
onder. Verdeel de warme soep over
APPELSIEN-WATERKERSSALADE
kopjes. Werk ze af met de opgeklopte
room, 4x 1 kl haringpareltjes en
Verten: 19 g- Koolhydraten: 9g
waterkersblaadjes. Dien meteen op.
da6
Vezels:2g Eiwitten: Ig
she
fi
Bedek een ovenplaat met bakpapier en
Doe eventueel eerst wat verkruimelde gerookte
schik er 160 g verfrommelde sneetjes
coppa op. Bak ze in 5 à 10 min op 180°C
forel in de kopjes en gieter dan de soep in.
goudbruin (houd ze in het oog). Breng
Schil 4 appelsienen à vif en snijd de
6 dl water aan de kook met
partjes tussen de vliezen uit. Meng ze
2 kippenbouillonblokjes. Zet het
met 2 fijngesnipperde lente-uitjes,
deksel op de pan en houd warm. Fruit
2 el wittewijnazijn, 4 el olijfolie,
1 gehakte grote ui en 1 geperst teentje
peper en zout. Schik het mengsel in
QUICHE MET WATERKERS
knoflook 5 min op een zacht vuurtje,
een schaal met 1 schoongemaakte
in een stoofpan met 20 g boter. Strooi
bussel waterkers, voeg 2 stronkjes
er 250 g arboriorijst bij, meng 2 min
geitenkaas (2 x 120 g) in dikke schijfjes
Vetten: 46 g- Koolhydraten: 30g
en overgiet met 1,5 dl witte wijn. Voeg
oe
Vezels: 28 - Ebvitien: 238
toe en serveer met brood.
een pollepel warme bouillon toe, zodra
- Vervang de appelsienen in de zomer door
de wijn geabsorbeerd is. Voeg beetje bij
perziken of nectarines.
beetje bouillon toe naarmate hij door de
rijst geabsorbeerd wordt, tot de rijst gaar
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng
is (20 min in totaal). Verdeel intussen
400 g gehalveerde kerstomaten,
600 g kabeljauwhaasje in 4 porties.
Besprenkel ze met 2 el olijfolie en kruid
80 g ontpitte zwarte olijven in
stukken, 1 gehakte bussel waterkers
ze met peper en zout. Bak de vis 10 min
en 100 g verkruimelde feta. Bekleed
in de oven, op 180°C. Hak de steeltjes
een taartvorm met 1 plak kruimeldeeg
van 1 bussel waterkers heel fijn en
en verdeel er de garnituur egaal over.
de blaadjes wat grover (houd er enkele
apart voor de afwerking). Roer alles
Klop 5 eieren los met 1,5 dl room, peper
en zout. Overgiet de garnituur met dit
onder de risotto, samen met 20 g boter
mengsel en bestrooi ze met 20 g zwarte
en 50 g geraspte parmigiano. Haal
APREMONT VIALLET
de pan van het vuur, zet er het deksel
olijven en 100 g verkruimelde feta.
Schuif 40 min in de oven. Dien de quiche
=
#
Frankrijk Savoie
op en laat 2 min rusten. Breng verder op
warm op en geef er een slaatje bij.
Gemaakt van de typische
smaak en werk af met waterkers. Schik
(er
jacquère druif, fris en elegant
de vis op de risotto en bestrooi hem met
3@- Houd eventueel enkele takjes waterkers apart
7
met toetsen van citrus,
gehakte coppa.
voor de afwerking.
—
banaan, peeren silex.
24
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.