Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 24 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 24
Pi SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN RADIJZEN MET WATERKERSPESTO CAPPUCCINO VAN WATERKERS WATERKERSMOCKTAIL CHEN BITTE] Veiten:28g-Koolhydraten:2g Vetten: 1g-Koolhydraten: 19,8 oe Vezels: 1g- Etwitten: 38 Vetten:25g - Koolhydraten: 12g da0e Vezels: 4g “Eiwitten: 28 9 Vezels:3g- Eiwitten: 58 Pel en hak 1 klein teentje knoflook. Rasp 3 cm gember en pers met de Mix het in de beker van de mixer (of van Smelt 20 g boter in een kookpot. Fruit vingers het sap uit de pulp. Schil gedurende 2 min 300 g gesnipperde de blender) fijn met Ys bussel waterkers, 2 kiwi's, snijd ze in stukken en mix ze 90 g gegrilde mediterraanse prei (1 zakje), 1 gehakte ui, 1 geschilde in de beker van de blender (of de mixer) bloemige aardappel in blokjes en fijn met 2 bussel waterkers, het sap pijnboompitten, 75 g dip ‘Tipo Parmigianÿi Canapé en 1 dl slaolie. de gehakte steeltjes van 1 bussel van 3 limoenen, 3 dl ‘Duo Lemon Breng verder op smaak met peper en waterkers, op een hoog vuur. Cucumber’ Spa, de blaadjes van Voeg 1,5 l water en 3 verkruimelde 5 takjes munt en het gembersap. zout. Serveer bij het aperitief met 1 bussel schoongemaakte radijzen. kippenbouillonblokjes toe. Breng Schenk de mocktail uit in glazen met Werk eventueel af met enkele blaadjes aan de kook en laat 20 min zonder schilferijs, werk af met takjes waterkers deksel pruttelen. Houd enkele blaadjes en serveer. waterkers of met radijsloof. waterkers apart voor de afwerking. 8 Haal de kookpot van het vuur en voeg Gebruik enkel de muntblaadjes voor een mooie, groene mocktail en niet de steeltjes, anders RISOTTO MET WATERKERS de rest van de waterkers toe. Mix fijn en gaat hij bruin Keuren. breng verder op smaak. Klop 1,5 dl room lobbig op en meng er Vetten: 33g- Koolhydraten: 52 1dl zure room, peper en zout Vezels: 2 Eiwitten: 458 onder. Verdeel de warme soep over APPELSIEN-WATERKERSSALADE kopjes. Werk ze af met de opgeklopte room, 4x 1 kl haringpareltjes en Verten: 19 g- Koolhydraten: 9g waterkersblaadjes. Dien meteen op. da6 Vezels:2g Eiwitten: Ig she fi Bedek een ovenplaat met bakpapier en Doe eventueel eerst wat verkruimelde gerookte schik er 160 g verfrommelde sneetjes coppa op. Bak ze in 5 à 10 min op 180°C forel in de kopjes en gieter dan de soep in. goudbruin (houd ze in het oog). Breng Schil 4 appelsienen à vif en snijd de 6 dl water aan de kook met partjes tussen de vliezen uit. Meng ze 2 kippenbouillonblokjes. Zet het met 2 fijngesnipperde lente-uitjes, deksel op de pan en houd warm. Fruit 2 el wittewijnazijn, 4 el olijfolie, 1 gehakte grote ui en 1 geperst teentje peper en zout. Schik het mengsel in QUICHE MET WATERKERS knoflook 5 min op een zacht vuurtje, een schaal met 1 schoongemaakte in een stoofpan met 20 g boter. Strooi bussel waterkers, voeg 2 stronkjes er 250 g arboriorijst bij, meng 2 min geitenkaas (2 x 120 g) in dikke schijfjes Vetten: 46 g- Koolhydraten: 30g en overgiet met 1,5 dl witte wijn. Voeg oe Vezels: 28 - Ebvitien: 238 toe en serveer met brood. een pollepel warme bouillon toe, zodra - Vervang de appelsienen in de zomer door de wijn geabsorbeerd is. Voeg beetje bij perziken of nectarines. beetje bouillon toe naarmate hij door de rijst geabsorbeerd wordt, tot de rijst gaar Verwarm de oven voor op 180°C. Meng is (20 min in totaal). Verdeel intussen 400 g gehalveerde kerstomaten, 600 g kabeljauwhaasje in 4 porties. Besprenkel ze met 2 el olijfolie en kruid 80 g ontpitte zwarte olijven in stukken, 1 gehakte bussel waterkers ze met peper en zout. Bak de vis 10 min en 100 g verkruimelde feta. Bekleed in de oven, op 180°C. Hak de steeltjes een taartvorm met 1 plak kruimeldeeg van 1 bussel waterkers heel fijn en en verdeel er de garnituur egaal over. de blaadjes wat grover (houd er enkele apart voor de afwerking). Roer alles Klop 5 eieren los met 1,5 dl room, peper en zout. Overgiet de garnituur met dit onder de risotto, samen met 20 g boter mengsel en bestrooi ze met 20 g zwarte en 50 g geraspte parmigiano. Haal APREMONT VIALLET de pan van het vuur, zet er het deksel olijven en 100 g verkruimelde feta. Schuif 40 min in de oven. Dien de quiche = # Frankrijk Savoie op en laat 2 min rusten. Breng verder op warm op en geef er een slaatje bij. Gemaakt van de typische smaak en werk af met waterkers. Schik (er jacquère druif, fris en elegant de vis op de risotto en bestrooi hem met 3@- Houd eventueel enkele takjes waterkers apart 7 met toetsen van citrus, gehakte coppa. voor de afwerking. — banaan, peeren silex. 24 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 24