Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 101 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 101
DE wunsıns FA Chocolade heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Zo staat deze lekkernij vandaag garant voor tal van uiteenlopende smaakervaringen, waar vaak ook nog eens en mooi verhaal achter schuilt. Maar we denken er — helaas! — niet altijd aan om hem nog verder te combineren. Daarom hebben we een praktische gids voor je opgesteld om je chocolade te matchen met een gepast glas wijn, bier of porto. SANTA TIERRA GRAND MASSO ANTICO IL GRAHAM’S PORT -Andes POTERE 2017 raie - CRU 2015 cn 10 YEAR portugal - Douro Aroma: aroma's van zwarte Salento Aroma: complexe nootaroma's, Aroma: florale aroma's met met wat honing en vijgen. bes en blauwe pruim, met een fruitige ondertoon. wat tabaktoetsen. Smaak: een rijke smaak vol Smaak: bij gerijpte wijnen Smaak: stevige structuur gedroogd fruit, met een met de carménèredruif na rijping in Franse bijzonder lange afdronk. komen fijne chocolade- eiken vaten. Toetsen van Chocoladepai Ig: de finesse en toetsen boven. zwarte kers. aciditeit van deze gerijpte porto Chocoladepairing: past prima bij de bitters in de Chocoladepairing: de aardbei en balsamico zwarte chocolade. de rijke, volle én in de chocolade verstevigt afgeronde wijn is een perfecte het rijke smaakpalet van aanvulling op de deze Italiaanse klasbak milde smaken van nog meer. de amandelen in Ii de melkchocolade. 4 \\ PE I RE sa FEN SINTA TIERRA es De (f je MERE ei aan ia EE IL POTERE ons 7 1 LAIT lend na ‘A | == = er CÔTE D'OR ECLAT BRUT MEIK - DELICATA DISCOVER HAPPINESS DELICATA ORIGINAL HAPPINESS AMANDELEN EN GEZOUTEN CARAMEL EUR AARDBEI ZBAE SAME OR De zachte melkchocolade krijgt pit De friszoete aardbei met een puntje WLLIIDE zoetzure balsamico tekent voor. Klassieke EEE met Fee En door de krokante stukjes amandel en gezouten karamel. en perfect smaakevenwicht. aardse toetsen en een subtiel zuurtje. ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 101
Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 101