Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DE wunsıns FA

Chocolade heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Zo staat deze lekkernij vandaag

garant voor tal van uiteenlopende smaakervaringen, waar vaak ook nog eens

en mooi verhaal achter schuilt. Maar we denken er — helaas! — niet altijd aan om hem

nog verder te combineren. Daarom hebben we een praktische gids voor je opgesteld

om je chocolade te matchen met een gepast glas wijn, bier of porto.

SANTA TIERRA GRAND

MASSO ANTICO IL

GRAHAM’S PORT

-Andes

POTERE 2017 raie -

CRU 2015 cn

10 YEAR portugal - Douro

Aroma: aroma's van zwarte

Salento

Aroma: complexe nootaroma's,

Aroma: florale aroma's met

met wat honing en vijgen.

bes en blauwe pruim, met

een fruitige ondertoon.

wat tabaktoetsen.

Smaak: een rijke smaak vol

Smaak: bij gerijpte wijnen

Smaak: stevige structuur

gedroogd fruit, met een

met de carménèredruif

na rijping in Franse

bijzonder lange afdronk.

komen fijne chocolade-

eiken vaten. Toetsen van

Chocoladepai

Ig: de finesse en

toetsen boven.

zwarte kers.

aciditeit van deze gerijpte porto

Chocoladepairing:

past prima bij de bitters in de

Chocoladepairing:

de aardbei en balsamico

zwarte chocolade.

de rijke, volle én

in de chocolade verstevigt

afgeronde wijn

is een perfecte

het rijke smaakpalet van

aanvulling op de

deze Italiaanse klasbak

milde smaken van

nog meer.

de amandelen in

Ii

de melkchocolade.

4

\\

PE

I

RE

sa

FEN SINTA TIERRA

es De (f

je

MERE

ei aan

ia

EE

IL POTERE

ons

7

1

LAIT

lend

na

‘A

|

==

=

er

CÔTE D'OR ECLAT BRUT MEIK -

DELICATA DISCOVER HAPPINESS

DELICATA ORIGINAL HAPPINESS

AMANDELEN EN GEZOUTEN CARAMEL

EUR AARDBEI ZBAE SAME OR

De zachte melkchocolade krijgt pit

De friszoete aardbei met een puntje

WLLIIDE

zoetzure balsamico tekent voor.

Klassieke EEE met Fee En

door de krokante stukjes amandel en

gezouten karamel.

en perfect smaakevenwicht.

aardse toetsen en een subtiel zuurtje.

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

101