Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 42


Hier is pagina 42 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Delhaize Folder 01.04.2020

Hier is pagina 42 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 42

B vannaas koop Ik … LASAGNE MET TWEE SOORTEN TARTAAR VAN GOUDBRASEM, ZALM EN PREI SLAATJE VAN WATERKERS EN ASPERGES Vetten: 56 g- Koelhydraten: 49 g Vetten: 30g- Koolhydraten: &2g ® Vezels 6g-Eiwitien: 35g a@ Vezels:3g -Elwitien: 24 8 + 350 g zalmfilet + 1lwater + 2 goudbrasems + 2 citroenen + 140 gerookte zalm « 2 dl droge witte wijn + 220 g mini groene + 200 g Griekse yoghurt + Lbussel prei » 2d! witte vermout asperges + 8elolifolie + 2sjalotten + 2 kippenbouillonblokjes » Ì bussel waterkers » Y bussel bieslook - lasagnevellen + 2elolifolie + 2lente-uitjes + 1 klein teentje knoflook + 2,5 di room + 1 bussel dille + rode ui Peper en zout » del zure room Peper en zout © snijd de asperges overlangs in 2 en @ Verwijder het groen van de prei, maak het preiwit dompel ze 1 min in kokend water. Giet ze af schoon en snipper het fijn. Hak de sjalotten fijn. Fruit | en laat ze in ijskoud water schrikken. alles gedurende 2 min in een stoofpan met de oli © Spoel de waterkers. Snijd de rode ui in Overgiet met de wijn en de vermout en laat 2 min fijne schijfjes en 1 citroen in plakjes. op een hoog vuur inkoken. Breng dan aan de kook ® Kruid de yoghurt met peper en zout en met het water en de verkruimelde bouillonblokjes. meng hem met de geperste knoflook. Laat 5 min pruttelen, voeg de room toe en laat nog © rFileer de goudbrasems en ver wijder 5 min koken. Haal de pan van het vuur, voeg de helft het vel. Hak de filets heel fijn met een m van de gehakte dille toe en breng verder op smaak. mes. Voeg de gesnipperde lente-uitjes toe. © Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de samen met de fijngesneden bieslook, het POUILLY FUMÉ 2018 Frankrijk - Loire verse zalm in lange plakjes en snijd de sneetjes sap van 1 citroen, de helft van de olijfolie, De wijnen van het gebied gerookte zalm in 3. Giet % van de saus in een grote peper en zout. rond Pouilb-sur-Loire rechthoekige ovenschaal en bouw de lasagne op: © Laat de asperges uitlekken en meng ze zinexchusief wit en wissel telkens een laag deegvellen (per 3) af met met de waterkers, de rest van de olijfolie, iets mineraler dan de een laag saus en vervolgens de 2 soorten zalm. peper en zout. Verdeel dit slaatje over de sancerrewijnen, hun Vorm de bovenste laag met 3 lasagnevellen, saus en borden met de tartaar. Werk af met citroen bekendste buren. Deze gerookte zalm. Lepel er 4 toefjes zure room bovenop. wijn heeft een bloemige en rode ui. Serveer meteen en geef er de Kruid met peper en zout en bestrooi met 4 takjes yoghurtsaus bij. neus, met knoppen van gehakte dille. Schuif 30 min in de oven. zwarte bessen in de mond. © werk eventueel af met de rest van de dille en dien Hak de vis vooral niet fijn met de keukenrobot, heet op. we zeggen “tartaar” en niet “puree' ;-. AP. EX,XX .. Verwerk het groen van de prei in een soep of, ultrafijn gesnipperd, in een omelet. #lesswaste GEGRILDE SARDIENTJES MET GREMOLATACRUMBLE verten: 24g,- Koolhydraten 7g 08 Vezels Og -Eiwitten:9g + 4 blikjes Gegrilde sardientjes met bio © Verwarm de oven voor op 190°C. @ Dien warm op, bij het aperitief. oregano en bioolijfolie Impéral © Meng de fijngehakte Met een slaatje en brood erbij, (&x 70 g, uitgelekt gewicht) + K biocitroen bladpeterselie, tijm en rode peper tover je in een handomdraai een tof met de panko. Voeg de geraspte voorgerechtje op tafel! + 50 g panko + zelolifolie citroenzeste toe, samen met de 5 + 3 takjes bladpeterselie olijfolie, de olie van 1 van de - Gebruik tijdens het seizoen verse sardienen. le kop weg, open + L'takjetim sardineblikjes, de geperste knoflook, de sardientjes in 2 stukken en verwijder + % rode peper peper en zout. de centrale graat. Schik ze (met de + 1 klein teentje knoflook © Schik de sardientjes in een velkant naar onder) in een ovenschaal, « Peper en zout ovenschaaltje, bedek ze met crumble bedek ze met crumble en bak ze in en bak ze 5 min goudbruin in de oven. 5 à 10 min goudbruin in de oven. 42 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 42