Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
B vannaas koop Ik …
LASAGNE MET TWEE SOORTEN
TARTAAR VAN GOUDBRASEM,
ZALM EN PREI
SLAATJE VAN WATERKERS EN ASPERGES
Vetten: 56 g- Koelhydraten: 49 g
Vetten: 30g- Koolhydraten: &2g
®
Vezels 6g-Eiwitien: 35g
a@
Vezels:3g -Elwitien: 24 8
+ 350 g zalmfilet
+ 1lwater
+ 2 goudbrasems
+ 2 citroenen
+ 140 gerookte zalm
« 2 dl droge witte wijn
+ 220 g mini groene
+ 200 g Griekse yoghurt
+ Lbussel prei
» 2d! witte vermout
asperges
+ 8elolifolie
+ 2sjalotten
+ 2 kippenbouillonblokjes
» Ì bussel waterkers
» Y bussel bieslook
- lasagnevellen
+ 2elolifolie
+ 2lente-uitjes
+ 1 klein teentje knoflook
+ 2,5 di room
+ 1 bussel dille
+ rode ui
Peper en zout
» del zure room
Peper en zout
© snijd de asperges overlangs in 2 en
@ Verwijder het groen van de prei, maak het preiwit
dompel ze 1 min in kokend water. Giet ze af
schoon en snipper het fijn. Hak de sjalotten fijn. Fruit
|
en laat ze in ijskoud water schrikken.
alles gedurende 2 min in een stoofpan met de oli
© Spoel de waterkers. Snijd de rode ui in
Overgiet met de wijn en de vermout en laat 2 min
fijne schijfjes en 1 citroen in plakjes.
op een hoog vuur inkoken. Breng dan aan de kook
® Kruid de yoghurt met peper en zout en
met het water en de verkruimelde bouillonblokjes.
meng hem met de geperste knoflook.
Laat 5 min pruttelen, voeg de room toe en laat nog
© rFileer de goudbrasems en ver wijder
5 min koken. Haal de pan van het vuur, voeg de helft
het vel. Hak de filets heel fijn met een
m
van de gehakte dille toe en breng verder op smaak.
mes. Voeg de gesnipperde lente-uitjes toe.
© Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de
samen met de fijngesneden bieslook, het
POUILLY FUMÉ 2018
Frankrijk - Loire
verse zalm in lange plakjes en snijd de sneetjes
sap van 1 citroen, de helft van de olijfolie,
De wijnen van het gebied
gerookte zalm in 3. Giet % van de saus in een grote
peper en zout.
rond Pouilb-sur-Loire
rechthoekige ovenschaal en bouw de lasagne op:
© Laat de asperges uitlekken en meng ze
zinexchusief wit en
wissel telkens een laag deegvellen (per 3) af met
met de waterkers, de rest van de olijfolie,
iets mineraler dan de
een laag saus en vervolgens de 2 soorten zalm.
peper en zout. Verdeel dit slaatje over de
sancerrewijnen, hun
Vorm de bovenste laag met 3 lasagnevellen, saus en
borden met de tartaar. Werk af met citroen
bekendste buren. Deze
gerookte zalm. Lepel er 4 toefjes zure room bovenop.
wijn heeft een bloemige
en rode ui. Serveer meteen en geef er de
Kruid met peper en zout en bestrooi met 4 takjes
yoghurtsaus bij.
neus, met knoppen van
gehakte dille. Schuif 30 min in de oven.
zwarte bessen in
de mond.
© werk eventueel af met de rest van de dille en dien
Hak de vis vooral niet fijn met de keukenrobot,
heet op.
we zeggen “tartaar” en niet “puree' ;-.
AP. EX,XX
.. Verwerk het groen van de prei in een soep of, ultrafijn
gesnipperd, in een omelet. #lesswaste
GEGRILDE SARDIENTJES MET GREMOLATACRUMBLE
verten: 24g,- Koolhydraten 7g
08
Vezels Og -Eiwitten:9g
+ 4 blikjes Gegrilde sardientjes met bio
© Verwarm de oven voor op 190°C.
@ Dien warm op, bij het aperitief.
oregano en bioolijfolie Impéral
© Meng de fijngehakte
Met een slaatje en brood erbij,
(&x 70 g, uitgelekt gewicht)
+ K biocitroen
bladpeterselie, tijm en rode peper
tover je in een handomdraai een tof
met de panko. Voeg de geraspte
voorgerechtje op tafel!
+ 50 g panko
+ zelolifolie
citroenzeste toe, samen met de
5
+ 3 takjes bladpeterselie
olijfolie, de olie van 1 van de
- Gebruik tijdens het seizoen verse
sardienen.
le kop weg, open
+ L'takjetim
sardineblikjes, de geperste knoflook,
de sardientjes in 2 stukken en verwijder
+ % rode peper
peper en zout.
de centrale graat. Schik ze (met de
+ 1 klein teentje knoflook
© Schik de sardientjes in een
velkant naar onder) in een ovenschaal,
« Peper en zout
ovenschaaltje, bedek ze met crumble
bedek ze met crumble en bak ze in
en bak ze 5 min goudbruin in de oven.
5 à 10 min goudbruin in de oven.
42
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.