Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 48 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 48
po A RACHTER DE SCHERMEN 4. “ER LAMSSCHOUDER IN EEN DE PRAKTISCHE MINIGIDS AARDAPPELKORST EN RODE BIETEN MET GEITENKAAS QE Een lam is een schaap dat jonger is dan ©_30 MIN + 40 MIN KOOKTUD 30 NIN KOELTIJD) 1 jaar. Nadien wordt het EEN SCHAAP genoemd en verandert het vlees ook Vetten: 53 g - Koolhydraten: 55 g, van textuur en smaak. = 6 Vezeis: 7g -Eiwitten: 508. + Lontbeende en als gebraad + 100 g verse geitenkaas natuur opgebonden lerse lamsschouder LeLarry GEZOND VLEES (& 800 netto, te bestellen bij + 2H kapperties NATUURLIJK GEKWEEKT Lam uit lerland is de beenhouwerijafdeling) + Lelbalsamicoazijn rijk aan eiwitten, mineralen en vitamine B12. + 1 bokaal gestrekte ansjovisfilets + 60 g boter in oljfole (100 g) + 5elolifolie + 1,5Kg grote bioemige « 1 bussel dille aardappelen Peper en zout ROSÉ EN WARM + 500 g gekookte bio rode bieten Of je lamsvlees nu GRILT, BAKT OF BRAADT, je eet het altijd rosé of à point (maar niet @ Haal het lamsgebraad uit de koelkast. Schil de aardappelen, spoel ze en droog ze. Rasp ze met de verder gegaard dan dat). We raden aan om je grove kant van de rasp, dep ze lichtjes droog, maar schotel of borden op te warmen om het vlees spoel ze niet meer om hun zetmeel te behouden. warm te degusteren. @ Warm 4 el olijfolie en % van de boter op in een grote antiaanbakpan (28 cm), doe er de helft van de aardappelen in en breng ze op smaak. Bak ze op een matig vuurtje en druk ze goed aan, tot een compacte koek. Draai de aardappelkoek niet om: laat hem ci 2 À 3 DAGEN gewoon op een groot vel bakpapier glijden. Doe hetzelfde met de rest van de aardappelen en leg de Bewaar je lamsvlees in 2de koek op een schaal. DE KOELKAST en ® Steek 5 ansjovisfilets in het gebraad. Bak het op B een hoog vuur rondom goudbruin, in een braadpan consumeer het redelijk snel. met lel olijfolie en Ys van de boter. Kruid met peper en zout en haal de pan van het vuur. © Leg 2 grote rechthoeken aluminiumfolie deels op WIJNTIP elkaar en leg er het bakpapier met de aardappelkoek op. Leg het gebraad in het midden van de koek en Bij lam bevelen we een rode wijn aan met een bedek het met de 2de koek. Het vlees moet volledig in volle body en een lange afdronk, zoals een de aardappelkoeken gewikkeld zijn. Pak het geheel strak in en laat 30 min in de koelkast rusten. PAUILLAC, MÉDOC, CÔTE DU RHÔNE, SAINT-ESTÉPHE, CHÂTEAUNEUF DU PAPE … © Leg het verpakte gebraad in een ovenschaal en schuif het 40 min in een voorverwarmde oven van 210°C. u m © Hol de rode bieten uit met een parisiennelepel. Mix het vruchtvlees met de verse geitenkaas, de rest m je = van de ansjovisfilets en hun olie, de kappertjes, % van de dille en de balsamicoazijn, tot een dede bil homogene crème. Breng verder op smaak en vul de rode bieten met de crème. © Laat het gebraad 10 min rusten (draai het na 5 min om). Haal het uit de aluminiumfolie en snijd dr het in dikke sneetjes. Serveer met de rode bieten en werk af met de rest van de dille. pe 48
Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 48