Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 122
Hier is pagina 122 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 122 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 122
ARLA SKYR NATUUR MET VIJGEN. TOAST MET RODE BIET GRANAATAPPELPITTEN, HONING EN KANEEL ARLA SKYR 6 AVOCADO 5 MIN GEMAKKELIJK + € 1 PERSOON 20 MIN GEMAKKELIJK € « 4 PERS. 2 verse vijgen 50 granaatappelpitten 250 g Arla Skyr Natuur 1kl honing 200 g gekookte rode biet - 2 avocado’s 10 à 15 walnoten 1 ciabatta (of 8 sneetjes a kl kaneel dik brood) 250 g Ara Slyr Natuur 2 lolifolie + 2 teentjes knoflook + Peper en zout 1. Doe 250 g Arla Skyr Natuur in een kom 1. Doede Arla Skyr Natuur samen met de rode biet knoflook en olijfolie 2. Snijd de vijgen in kwarten en doe ze bij de Arla Skyr. in je keukenrobot. Mix tot een dikke gladde massa. Proef en breng op 3. Voeg de granaatappelpitten, een snufje kaneel en honing toe smaak met peper en zout. 2. Snijd de ciabatta in dikke sneetjes (minstens 8) en rooster de sneetjes kortin je oven of grillpan. 3. Snijd de avocado’s overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep vervolgens het vruchtvlees eruit met een lepel en snij in dunne partjes. 4. Hak de walnoten fijn. 5. Belegde toast met een flinke schep rodebietenspread. Schik de plakjes avocado er bovenop en werk af met walnoten. En RECEPT VAN KE SKYR SKYR @COOKAMEAL ARLA SKYR MET GEKRUIDE NOTENMIX ARLA SKYR VANILLE MET VERSE ANANAS, KOKOSPOEDER EN HAZELNOTEN EN VERSE BESSENJAM 10 MIN GEMAKKELIJK + € 1 PERS, 15 MIN + 15 MIN BAKTIJD + 15 KOELTIJD GEMAKKELIJK « €€ « 4 PERS. 150 g verse ananas 50 g hazelnoten 250 g Arla Skyr Vanille Lel kokospoeder 50 g cashewnoten 50 g amandelnoten 50 g pecannoten 50 gpompoenpitten 25 g sesamzaad + 500 gArla Skyr Natuur Va kl kaneel % kl gemalen kardemom 1. Schil de ananas en snijd in stukjes. 2. Doe 250g Arla Skyr Vanille en 150 ggesneden ananas in een kom. % kl gemberpoeder 3. Hak de hazelnoten grof en strooi over de Arla Skyr. Voor de bessenjam 4. Werk af met Lel kokospoeder. 250 g blauwe bessen (vers of ontdooid) 20 g chiazaad 1. Verwarm de oven voor op 150°C. 2. Hak de noten grof en meng ze goed met de pompoenpitten, het sesamzaad en de specerijen. 3. Bekleed een bakplaat met een vel (herbruikbaar) bakpapier, verspreid hierover de noten-zadenmix en plaats 15 minuten in de oven. Schep halverwege even om. Laat de noten afkoelen op de bakplaat. 4. Mixintussen de blauwe bessen tot moes met behulp van een staafmixer. Voeg het chiazaad toe en plaats 15 minuten in de koelkast. 5. Verdeel de 500 g Arla Skyr Natuur over 4 kommetjes, doe er 1a 2 eetlepels bessenjam bij en werk af met 2 volle eetlepels gekruide notenmix. TE RECEPT VAN ES do | @KAROLAS_KITCHEN, SKYR wr @- Voeg eventueel nog wat verse blauwe v 7 bessen en schijfjes peer toe naar smaak
Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 122