Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 122




Hier is pagina 122 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ARLA SKYR NATUUR MET VIJGEN.

TOAST MET RODE BIET

GRANAATAPPELPITTEN, HONING EN KANEEL

ARLA SKYR 6 AVOCADO

5 MIN

GEMAKKELIJK + €

1 PERSOON

20 MIN

GEMAKKELIJK

€ « 4 PERS.

2 verse vijgen

50 granaatappelpitten

250 g Arla Skyr Natuur

1kl honing

200 g gekookte rode biet - 2 avocado’s

10 à 15 walnoten

1 ciabatta (of 8 sneetjes

a kl kaneel

dik brood)

250 g Ara Slyr Natuur

2 lolifolie + 2 teentjes knoflook + Peper en zout

1. Doe 250 g Arla Skyr Natuur in een kom

1. Doede Arla Skyr Natuur samen met de rode biet knoflook en olijfolie

2. Snijd de vijgen in kwarten en doe ze bij de Arla Skyr.

in je keukenrobot. Mix tot een dikke gladde massa. Proef en breng op

3. Voeg de granaatappelpitten, een snufje kaneel en honing toe

smaak met peper en zout.

2. Snijd de ciabatta in dikke sneetjes (minstens 8) en rooster de sneetjes

kortin je oven of grillpan.

3. Snijd de avocado’s overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep

vervolgens het vruchtvlees eruit met een lepel en snij in dunne partjes.

4. Hak de walnoten fijn.

5. Belegde toast met een flinke schep rodebietenspread. Schik de plakjes

avocado er bovenop en werk af met walnoten.

En

RECEPT VAN

KE

SKYR

SKYR

@COOKAMEAL

ARLA SKYR MET GEKRUIDE NOTENMIX

ARLA SKYR VANILLE MET VERSE ANANAS,

KOKOSPOEDER EN HAZELNOTEN

EN VERSE BESSENJAM

10 MIN

GEMAKKELIJK + €

1 PERS,

15 MIN + 15 MIN BAKTIJD + 15 KOELTIJD

GEMAKKELIJK « €€ « 4 PERS.

150 g verse ananas

50 g hazelnoten

250 g Arla Skyr Vanille

Lel kokospoeder

50 g cashewnoten

50 g amandelnoten

50 g pecannoten

50 gpompoenpitten

25 g sesamzaad + 500 gArla Skyr Natuur

Va kl kaneel

% kl gemalen kardemom

1. Schil de ananas en snijd in stukjes.

2. Doe 250g Arla Skyr Vanille en 150 ggesneden ananas in een kom.

% kl gemberpoeder

3. Hak de hazelnoten grof en strooi over de Arla Skyr.

Voor de bessenjam

4. Werk af met Lel kokospoeder.

250 g blauwe bessen (vers of ontdooid)

20 g chiazaad

1. Verwarm de oven voor op 150°C.

2. Hak de noten grof en meng ze goed met de pompoenpitten,

het sesamzaad en de specerijen.

3. Bekleed een bakplaat met een vel (herbruikbaar) bakpapier,

verspreid hierover de noten-zadenmix en plaats 15 minuten in de oven.

Schep halverwege even om. Laat de noten afkoelen op de bakplaat.

4. Mixintussen de blauwe bessen tot moes met behulp van een

staafmixer. Voeg het chiazaad toe en plaats 15 minuten in de koelkast.

5. Verdeel de 500 g Arla Skyr Natuur over 4 kommetjes, doe er

1a 2 eetlepels bessenjam bij en werk af met 2 volle eetlepels

gekruide notenmix.

TE

RECEPT VAN ES

do

| @KAROLAS_KITCHEN,

SKYR

wr

@- Voeg eventueel nog wat verse blauwe

v

7

bessen en schijfjes peer toe naar smaak