Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 52


Hier is pagina 52 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Delhaize Folder 01.04.2020

Hier is pagina 52 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 52

BÀ mie van DE CHEF DOE DE GROETJES AAN ONZE BEENHOUWER … en bestel ineens je favoriete stukje lamsvlees, “DIT IS MIJN zodat je zeker van je stuk bent voor Pasen! FAVORIETE STUKJE VLEES voor PASEN!” Jeroen De Pauw houdt van lamsvlees. Niet alleen de typische pittige smaak en het dunne laagje vet dat smelt op je tong kan hem bekoren. Ook de veelzijdigheid van de verschillende versnijdingen geeft hem telkens weer inspiratie … “Wat zorgt voor die typische smaak van vlees. Voor een lamsbout met been reken je lamsvlees?” best 10 min extra perkg” JEROEN: “Wel, samen met de aankoper vlees van Delhaize heb ik recent onze boeren in “Waar moeten we op letten als we lam de Ardennen en lerland (zie p. 44) bezocht. bakken?” Pin De lammetjes krijgen alle ruimte om in JEROEN: “Je bakt lamsvlees best rozig, want ji: openlucht te grazen en hun natuurlijke dan is de structuur en de smaak op Z'n. voeding wordt aangevuld met granen best. Let op: lamsvlees is heel snel klaar, à. van biologische landbouw. Het gras en de dus houd de gaartijd en de temperatuur granen geven ons lamsvlees die delicate, in de gaten, desnoods met behulp van een, vleesthermometer. Daarnaast is lamsvlees Eu haast grassige smaak. Daarnaast zorgt het dunne vetlas rond het vlees voor extra heeerlijk puur natuur. Overdrijf dus niet juice en malsheid. Aan dat vetlaagje merk met je kruiding … of serveer je saus of salsa je of je met topvlees of top-topvlees te in een apart potje, zodat je tafelgenoten maken hebt (lacht): zelf kunnen beslissen hoe ze het liefst van hun lamsvlees genieten” NN “Ik houd van Wat is het verschil tussen | een Stevige lams- en schapenvlees? Hugo De Rijck, aankoper vlees: “Een lam is een jong lamsbout, schaap van O tot 12 maanden. Het vlees van een lam is eerst die je in zijn witen wordt pas later roze. De smaak wordt pittiger met geheel kunt de tijd. Voor veel mensen is braden in lamsvlees een delicatesse, maar is schapenvlees nét de oven.” © iets te stevig van smaak en daarom minder aantrekkelijk 1 ost “Wat is je favoriete stuk lam?” Lammetjes worden in het JEROEN: “Ik houd van een stevige lamsbout, voorjaar geboren en horen die je in zijn geheel kunt braden in de daardoor bij de lente en oven. Ideaal als de hele familie over de vooral bij Pasen. Er zijn in \ss vloer komt met Pasen. Een lamsbout SAINT JOSEPH 2018 de wereld heel wat landen weegt 1,5 à 2 kg en is geschikt voor die op grote schaal lamsvlees Frankrijk - Rhône 6 à 8 hongerige zielen. De gaartijd in de Toetsen van cassis, produceren Wij kunnen het framboos, zoethout oven hangt natuurlijk af van het effectieve bij Delhaize aanbieden van en leder, met stevige gewicht van je lamsbout. Reken ongeveer eigen bodem (bio) en van de Keltische eilanden.” tannines. Een wijn met 235 à 40 min gaartijd op 180°C per kg bewaarpotentieel! of

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 52