Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 52 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 52
BÀ mie van DE CHEF DOE DE GROETJES AAN ONZE BEENHOUWER … en bestel ineens je favoriete stukje lamsvlees, “DIT IS MIJN zodat je zeker van je stuk bent voor Pasen! FAVORIETE STUKJE VLEES voor PASEN!” Jeroen De Pauw houdt van lamsvlees. Niet alleen de typische pittige smaak en het dunne laagje vet dat smelt op je tong kan hem bekoren. Ook de veelzijdigheid van de verschillende versnijdingen geeft hem telkens weer inspiratie … “Wat zorgt voor die typische smaak van vlees. Voor een lamsbout met been reken je lamsvlees?” best 10 min extra perkg” JEROEN: “Wel, samen met de aankoper vlees van Delhaize heb ik recent onze boeren in “Waar moeten we op letten als we lam de Ardennen en lerland (zie p. 44) bezocht. bakken?” Pin De lammetjes krijgen alle ruimte om in JEROEN: “Je bakt lamsvlees best rozig, want ji: openlucht te grazen en hun natuurlijke dan is de structuur en de smaak op Z'n. voeding wordt aangevuld met granen best. Let op: lamsvlees is heel snel klaar, à. van biologische landbouw. Het gras en de dus houd de gaartijd en de temperatuur granen geven ons lamsvlees die delicate, in de gaten, desnoods met behulp van een, vleesthermometer. Daarnaast is lamsvlees Eu haast grassige smaak. Daarnaast zorgt het dunne vetlas rond het vlees voor extra heeerlijk puur natuur. Overdrijf dus niet juice en malsheid. Aan dat vetlaagje merk met je kruiding … of serveer je saus of salsa je of je met topvlees of top-topvlees te in een apart potje, zodat je tafelgenoten maken hebt (lacht): zelf kunnen beslissen hoe ze het liefst van hun lamsvlees genieten” NN “Ik houd van Wat is het verschil tussen | een Stevige lams- en schapenvlees? Hugo De Rijck, aankoper vlees: “Een lam is een jong lamsbout, schaap van O tot 12 maanden. Het vlees van een lam is eerst die je in zijn witen wordt pas later roze. De smaak wordt pittiger met geheel kunt de tijd. Voor veel mensen is braden in lamsvlees een delicatesse, maar is schapenvlees nét de oven.” © iets te stevig van smaak en daarom minder aantrekkelijk 1 ost “Wat is je favoriete stuk lam?” Lammetjes worden in het JEROEN: “Ik houd van een stevige lamsbout, voorjaar geboren en horen die je in zijn geheel kunt braden in de daardoor bij de lente en oven. Ideaal als de hele familie over de vooral bij Pasen. Er zijn in \ss vloer komt met Pasen. Een lamsbout SAINT JOSEPH 2018 de wereld heel wat landen weegt 1,5 à 2 kg en is geschikt voor die op grote schaal lamsvlees Frankrijk - Rhône 6 à 8 hongerige zielen. De gaartijd in de Toetsen van cassis, produceren Wij kunnen het framboos, zoethout oven hangt natuurlijk af van het effectieve bij Delhaize aanbieden van en leder, met stevige gewicht van je lamsbout. Reken ongeveer eigen bodem (bio) en van de Keltische eilanden.” tannines. Een wijn met 235 à 40 min gaartijd op 180°C per kg bewaarpotentieel! of
Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 52