Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AUBEL PUBLIREPORTAGE 5

Durf eens iets anders

GEEF JE EIGEN TOUCH AAN OMA'S RECEPT

AUBEL IS EEN EERLIJK, BELGISCH CHARCUTERIEMERK DAT MENSEN AL JÀÀÀRENLANG INSPIREERT

EN LAAT GENIETEN VAN KWALITATIEVE CHARCUTERIE. ANNA (18), EVA (45) EN SUZANNE (68)

ZIJN DAARVAN HET LEVENDE BEWIJS. HET DRIEGESLACHT DEELT HETZELFDE FAVORIETE RECEPT …

ALLEEN GEVEN DE DRIE DAMES ER GRAAG HUN EIGEN DRAAI AAN, GEWOON OMDAT HET MAG.

Suzanne: “Ik maak dit recept nog

elke zondag klaar. Het was het

lievelingsgerecht van mijn man. Ik

denk dat ik het intussen met mijn

ogen dicht kan klaarmaken (lacht)”

Eva: “… en ik proef het zelfs met mijn

ogen dicht! Er was een tijd dat ik

|

Ë

geen hamrolletjes meer kon zien,

>

tot ik er mijn eigen draai aan gaf.

Nu maak ik het enkel klaar in het

st

aspergeseizoen, want ik vind het

stiekem lekkerder met verse

ie

>

7

asperges. Sorry mama! (lacht)”

Anna: “Ik vind dat beide recepten

Anna, Era Suzanne

hun charmes hebben. En toch

vind ik mijn variant de lekkerste

(knipoog). Hoe ik het doe? Ik

vervang 2 el mayonaise door 2 el

HAMROLLETJES MET ASPERGES EN

yoghurt, wat het gerecht net een

MIMOSA-EIEREN OP GROOTMOEDERS WIJZE

tikje lichter maakt”

30 MIN « GEMAKKELIJK + GOEDKOOP » 4 PERS

Op jouw manier durven genieten

8 verse asperges « 4 hardgekookte eieren - 2 eetlepels verse gehakte peterselie +

4 el mayonaise met citroen - 4 plakjes Meesterlyck Gekookte Ham Aubel®

van je favoriete recept? Da's jouw

Aubelmoment. En daar maak je

1. Schil de asperges met een dunschiller en snijd het houterig stukje onderaan weg.

Leg ze in een ruime pan met gezouten water en laat 8 à 10 minuten koken.

graag tijd voor vrij. Zoals voor een

sneetje Belgische charcuterie van

2. Doe de mayonaise samen met de peterselie, het zout en de peper in een kom.

Aubel. Omdat enkel de beste

Meng alles goed door elkaar.

3. Pel de eieren. Dit gaat gemakkelijk als je ze op een plank legt en ze zachtjes met je hand plet:

kwaliteit meer smaak brengt in

de schaal barst! Snij de eieren in twee en plet ze met een vork. Doe alles in het kommetje.

je leven. Daar doen wij het voor,

Roer alles voorzichtig om.

4. Leg een sneetje ham op een plank. leger in de lengte 2 asperges op. Bedek ze met

al meer dan 50 jaar lang.

de mimosa-eleren en rol het sneetje op. Doe hetzelfde met de andere sneetjes ham.

Wat is jouw Aubel-moment?

5. Versier elk rolletje met een takje peterselie en dien dit voorgerecht goed koud op.

Dien de overschot van de mimosa-eieren apart op.

Laat je inspireren op

A

=

www.myaubel be/e-magazine

® ZIN IN MEER (RECEPTEN)? NEEM EEN KIJKJE OP WWW.MYAUBEL.BE/NL/RECEPTEN

>=

LT

en

er

PR

gr

Pk

EL

kn

et

>

#

5"

ni

Et

rn

23%

we