Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AUBEL PUBLIREPORTAGE 5
Durf eens iets anders
GEEF JE EIGEN TOUCH AAN OMA'S RECEPT
AUBEL IS EEN EERLIJK, BELGISCH CHARCUTERIEMERK DAT MENSEN AL JÀÀÀRENLANG INSPIREERT
EN LAAT GENIETEN VAN KWALITATIEVE CHARCUTERIE. ANNA (18), EVA (45) EN SUZANNE (68)
ZIJN DAARVAN HET LEVENDE BEWIJS. HET DRIEGESLACHT DEELT HETZELFDE FAVORIETE RECEPT …
ALLEEN GEVEN DE DRIE DAMES ER GRAAG HUN EIGEN DRAAI AAN, GEWOON OMDAT HET MAG.
Suzanne: “Ik maak dit recept nog
elke zondag klaar. Het was het
lievelingsgerecht van mijn man. Ik
denk dat ik het intussen met mijn
ogen dicht kan klaarmaken (lacht)”
Eva: “… en ik proef het zelfs met mijn
ogen dicht! Er was een tijd dat ik
|
Ë
geen hamrolletjes meer kon zien,
>
tot ik er mijn eigen draai aan gaf.
Nu maak ik het enkel klaar in het
st
aspergeseizoen, want ik vind het
stiekem lekkerder met verse
ie
>
7
asperges. Sorry mama! (lacht)”
Anna: “Ik vind dat beide recepten
Anna, Era Suzanne
hun charmes hebben. En toch
vind ik mijn variant de lekkerste
(knipoog). Hoe ik het doe? Ik
vervang 2 el mayonaise door 2 el
HAMROLLETJES MET ASPERGES EN
yoghurt, wat het gerecht net een
MIMOSA-EIEREN OP GROOTMOEDERS WIJZE
tikje lichter maakt”
30 MIN « GEMAKKELIJK + GOEDKOOP » 4 PERS
Op jouw manier durven genieten
8 verse asperges « 4 hardgekookte eieren - 2 eetlepels verse gehakte peterselie +
4 el mayonaise met citroen - 4 plakjes Meesterlyck Gekookte Ham Aubel®
van je favoriete recept? Da's jouw
Aubelmoment. En daar maak je
1. Schil de asperges met een dunschiller en snijd het houterig stukje onderaan weg.
Leg ze in een ruime pan met gezouten water en laat 8 à 10 minuten koken.
graag tijd voor vrij. Zoals voor een
sneetje Belgische charcuterie van
2. Doe de mayonaise samen met de peterselie, het zout en de peper in een kom.
Aubel. Omdat enkel de beste
Meng alles goed door elkaar.
3. Pel de eieren. Dit gaat gemakkelijk als je ze op een plank legt en ze zachtjes met je hand plet:
kwaliteit meer smaak brengt in
de schaal barst! Snij de eieren in twee en plet ze met een vork. Doe alles in het kommetje.
je leven. Daar doen wij het voor,
Roer alles voorzichtig om.
4. Leg een sneetje ham op een plank. leger in de lengte 2 asperges op. Bedek ze met
al meer dan 50 jaar lang.
de mimosa-eleren en rol het sneetje op. Doe hetzelfde met de andere sneetjes ham.
Wat is jouw Aubel-moment?
5. Versier elk rolletje met een takje peterselie en dien dit voorgerecht goed koud op.
Dien de overschot van de mimosa-eieren apart op.
Laat je inspireren op
A
=
www.myaubel be/e-magazine
® ZIN IN MEER (RECEPTEN)? NEEM EEN KIJKJE OP WWW.MYAUBEL.BE/NL/RECEPTEN
>=
LT
en
er
PR
gr
Pk
EL
kn
et
>
#
5"
ni
Et
rn
23%
we