Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FR vanpaac koop K …
|VANDAAG KOOP IK ...|
SAMEN,
Du:
ZEN.
Voor
VIS VA
QUE
VIS
>
bron van omega 3
ei
Zalm, haring, makreel ...
|:
Zo zorg je goed voor jezelf
f
x
4
door gewoon lekker te eten.*
Dat vinden Goebezigers
ar
*
=
top! We houden van
+
vis zowel omwille
van de voordelen
a
(rijk aan omega 3)
2“
als omwille van
Fa
y
de smaak. Om de
beste vis te kiezen
nj
in de winkel en
«
F5
hem thuis perfect
%
5
klaar te maken
ke
à
ee /
=
volg de gids.
k
DN
2. MAATJESHARING
4. VERSE SCHOTSE
Fr
ZALM
Ze worden gevangen net
1. TRADITIONEEL
voor ze geslachtsrijp zijn
Nadat hij 18 maanden in de
We bewaren ze in tonnen,
GEMARINEERDE
stroming van de Atlantische
HARING
waar ze een natuurlijk
Oceaan rondgezwommen
rijpingsproces ondergaan.
3. MAKREELFILET
heeft, vangen we deze
Onze haringen worden
Dat geeft de maatjes hun
Onze makreelfilets worden
stevige vis. 48 uur later ligt
voor de Noordzeekust
boven beukenassen
typische, romige en licht
hijal in de visafdeling van
gevangen. Ze worden
gezouten smaak en een
gerookt. Zelfs de kinderen
je Delhaize supermarkt. Hij
gemarineerd volgens een
textuur die smelt in je
lusten deze natuurlijke
heeft die intense smaak en
eeuwenoud familierecept
mond. Heerlijk op toast
lekkernijen zonder graten
vaste textuur waarmee je alle
zodra ze aan land komen.
als aperitief, maar ook
Houd je van een meer
kanten uit kunt in de keuken.
Om er een subliem
niet te versmaden als
uitgesproken smaak?
Wat dacht je van een mousse
voorgerecht van te maken,
voor- of hoofdgerecht
Dan zijn de filets met peper
of terrine als aperitief?
serveer je ze koud in een
met gesnipperde ui, verse
ideaal. Heerlijk op een
Of maakhem klaar in papillot
salade met komkommer
peterselie en schijfjes
stuk brood of toast, in een
of in de pan als hoofdgerecht.
en room op een bedje van
tomaat.
salade of in een vispastei
warme aardappelen.
“
Verkrijgbaar in een vlootje
Verkrijgbaar als haasje, als
Verkrijgbaar in vlootjes
Verkrijgbaar per twee in een
van 200 g, natuur of met
filet (met of zonder vel) en in
van120g
vlootje, met ui
peper.
blokjes.
34