Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FR vanpaac koop K …

|VANDAAG KOOP IK ...|

SAMEN,

Du:

ZEN.

Voor

VIS VA

QUE

VIS

>

bron van omega 3

ei

Zalm, haring, makreel ...

|:

Zo zorg je goed voor jezelf

f

x

4

door gewoon lekker te eten.*

Dat vinden Goebezigers

ar

*

=

top! We houden van

+

vis zowel omwille

van de voordelen

a

(rijk aan omega 3)

2“

als omwille van

Fa

y

de smaak. Om de

beste vis te kiezen

nj

in de winkel en

«

F5

hem thuis perfect

%

5

klaar te maken

ke

à

ee /

=

volg de gids.

k

DN

2. MAATJESHARING

4. VERSE SCHOTSE

Fr

ZALM

Ze worden gevangen net

1. TRADITIONEEL

voor ze geslachtsrijp zijn

Nadat hij 18 maanden in de

We bewaren ze in tonnen,

GEMARINEERDE

stroming van de Atlantische

HARING

waar ze een natuurlijk

Oceaan rondgezwommen

rijpingsproces ondergaan.

3. MAKREELFILET

heeft, vangen we deze

Onze haringen worden

Dat geeft de maatjes hun

Onze makreelfilets worden

stevige vis. 48 uur later ligt

voor de Noordzeekust

boven beukenassen

typische, romige en licht

hijal in de visafdeling van

gevangen. Ze worden

gezouten smaak en een

gerookt. Zelfs de kinderen

je Delhaize supermarkt. Hij

gemarineerd volgens een

textuur die smelt in je

lusten deze natuurlijke

heeft die intense smaak en

eeuwenoud familierecept

mond. Heerlijk op toast

lekkernijen zonder graten

vaste textuur waarmee je alle

zodra ze aan land komen.

als aperitief, maar ook

Houd je van een meer

kanten uit kunt in de keuken.

Om er een subliem

niet te versmaden als

uitgesproken smaak?

Wat dacht je van een mousse

voorgerecht van te maken,

voor- of hoofdgerecht

Dan zijn de filets met peper

of terrine als aperitief?

serveer je ze koud in een

met gesnipperde ui, verse

ideaal. Heerlijk op een

Of maakhem klaar in papillot

salade met komkommer

peterselie en schijfjes

stuk brood of toast, in een

of in de pan als hoofdgerecht.

en room op een bedje van

tomaat.

salade of in een vispastei

warme aardappelen.



Verkrijgbaar in een vlootje

Verkrijgbaar als haasje, als

Verkrijgbaar in vlootjes

Verkrijgbaar per twee in een

van 200 g, natuur of met

filet (met of zonder vel) en in

van120g

vlootje, met ui

peper.

blokjes.

34