Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
—
u
_
à.
Duvels duo:
V2
NIK
SMAAK
OED
EE
NE GA
EAK-FRIETMETEEN-FRIS-
NE
de
EN
1
My
BIER
Js
ll
N WORDT HET HE
Wa NT
PEU
£
2
a
S
Sm
ZZ
Ss
a
Fi
za
Ë
a
AA
u |
ne
ss hb
nr
Ben
Met Duvel heb je de ideale
'smaakmakker' in
handen. Zijn fijne pareling
BIERARNAISESAUS MET DUVEL
verfrist je palet en zijn
20 MIN
GEMAKKELIJK
€
A PERS.
licht fruitige aroma met
bittere nasmaak past bij
3eidooiers + Sap van citroen
1 sjalot + 6,6 dl water + 2 flesjes Duvel Tripel Hop Citra'
6,6 di dragonazin
250 g boter
tal van bereidingen. Wist
2teentjes knoflook « 3 dragonstengels, blaadjes apart houden
3 peterseliestengels + 3 takjes verse tijm « 3 laurierblaadjes
je dat de hop zelfs je
el peperbollen
Peper en zout
eetlust aanscherpt?!
Doe de dragonazijn, het water en de Duvel in een sauspan en verwarm op een matig vuur. Plet de look
en voeg toe aan de saus, samen met de grof gesnipperde sjalot, de geplette peperbollen. dragon- en
peterseliestengels, tijm en laurierblaadjes. Laat alles rustig inkoken tot '/s. Giet door een fijne zeef.
Smelt de boter op een zacht vuurtje in een andere pan. Schep de witte vlokken eruit met
Je favoriete Duvel is niet
een schuimspaan.
Klop de eidooiers los en voeg beetje bij beetje toe aan de gezeefde saus. Klop op tot het geheel
alleen perfect om te
schuimig is.
drinken. Je kunt hem ook
Verwarm het eimengsel op een zacht vuurtje. Blijf opkloppen in 8-vorm tot je een schuimige,
in je gerechten gebruiken,
gebonden saus krijgt. Verhoog het vuur een beetje en blijf kloppen. Let op dat het ef niet aanbrandt.
Verlaag het vuur zodra het schuim aan de bodem begint te kleven. Het schuim is gaar als je tijdens
Zoals deze originele
bierarnaise. Hééérlijk met
het opkloppen de bodem van de pan ziet en de 8-vorm in het schuim verschijnt.
Giet de boter langzaam bij het schuimige mengsel en blijf kloppen.
steak, frietjes, familie
Neem de saus van het vuur en breng op smaak met peper en zout en dtroensap. Snijd de
of vrienden.
dragonblaadjes fijn en meng onder de saus.