Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83




Hier is pagina 83 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.





u

_

à.

Duvels duo:

V2

NIK

SMAAK

OED

EE

NE GA

EAK-FRIETMETEEN-FRIS-

NE

de

EN

1

My

BIER

Js

ll

N WORDT HET HE

Wa NT

PEU

£

2

a

S

Sm

ZZ

Ss

a

Fi

za

Ë

a

AA

u |

ne

ss hb

nr

Ben

Met Duvel heb je de ideale

'smaakmakker' in

handen. Zijn fijne pareling

BIERARNAISESAUS MET DUVEL

verfrist je palet en zijn

20 MIN

GEMAKKELIJK



A PERS.

licht fruitige aroma met

bittere nasmaak past bij

3eidooiers + Sap van citroen

1 sjalot + 6,6 dl water + 2 flesjes Duvel Tripel Hop Citra'

6,6 di dragonazin

250 g boter

tal van bereidingen. Wist

2teentjes knoflook « 3 dragonstengels, blaadjes apart houden

3 peterseliestengels + 3 takjes verse tijm « 3 laurierblaadjes

je dat de hop zelfs je

el peperbollen

Peper en zout

eetlust aanscherpt?!

Doe de dragonazijn, het water en de Duvel in een sauspan en verwarm op een matig vuur. Plet de look

en voeg toe aan de saus, samen met de grof gesnipperde sjalot, de geplette peperbollen. dragon- en

peterseliestengels, tijm en laurierblaadjes. Laat alles rustig inkoken tot '/s. Giet door een fijne zeef.

Smelt de boter op een zacht vuurtje in een andere pan. Schep de witte vlokken eruit met

Je favoriete Duvel is niet

een schuimspaan.

Klop de eidooiers los en voeg beetje bij beetje toe aan de gezeefde saus. Klop op tot het geheel

alleen perfect om te

schuimig is.

drinken. Je kunt hem ook

Verwarm het eimengsel op een zacht vuurtje. Blijf opkloppen in 8-vorm tot je een schuimige,

in je gerechten gebruiken,

gebonden saus krijgt. Verhoog het vuur een beetje en blijf kloppen. Let op dat het ef niet aanbrandt.

Verlaag het vuur zodra het schuim aan de bodem begint te kleven. Het schuim is gaar als je tijdens

Zoals deze originele

bierarnaise. Hééérlijk met

het opkloppen de bodem van de pan ziet en de 8-vorm in het schuim verschijnt.

Giet de boter langzaam bij het schuimige mengsel en blijf kloppen.

steak, frietjes, familie

Neem de saus van het vuur en breng op smaak met peper en zout en dtroensap. Snijd de

of vrienden.

dragonblaadjes fijn en meng onder de saus.