Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83


Hier is pagina 83 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Delhaize Folder 01.04.2020

Hier is pagina 83 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83

— — u _ à. Duvels duo: V2 NIK SMAAK OED EE NE GA EAK-FRIETMETEEN-FRIS- NE de EN 1 My BIER Js ll N WORDT HET HE Wa NT PEU £ 2 a S Sm ZZ Ss a Fi za Ë a AA u | ne ss hb nr Ben Met Duvel heb je de ideale 'smaakmakker' in handen. Zijn fijne pareling BIERARNAISESAUS MET DUVEL verfrist je palet en zijn 20 MIN GEMAKKELIJK € A PERS. licht fruitige aroma met bittere nasmaak past bij 3eidooiers + Sap van citroen 1 sjalot + 6,6 dl water + 2 flesjes Duvel Tripel Hop Citra' 6,6 di dragonazin 250 g boter tal van bereidingen. Wist 2teentjes knoflook « 3 dragonstengels, blaadjes apart houden 3 peterseliestengels + 3 takjes verse tijm « 3 laurierblaadjes je dat de hop zelfs je el peperbollen Peper en zout eetlust aanscherpt?! Doe de dragonazijn, het water en de Duvel in een sauspan en verwarm op een matig vuur. Plet de look en voeg toe aan de saus, samen met de grof gesnipperde sjalot, de geplette peperbollen. dragon- en peterseliestengels, tijm en laurierblaadjes. Laat alles rustig inkoken tot '/s. Giet door een fijne zeef. Smelt de boter op een zacht vuurtje in een andere pan. Schep de witte vlokken eruit met Je favoriete Duvel is niet een schuimspaan. Klop de eidooiers los en voeg beetje bij beetje toe aan de gezeefde saus. Klop op tot het geheel alleen perfect om te schuimig is. drinken. Je kunt hem ook Verwarm het eimengsel op een zacht vuurtje. Blijf opkloppen in 8-vorm tot je een schuimige, in je gerechten gebruiken, gebonden saus krijgt. Verhoog het vuur een beetje en blijf kloppen. Let op dat het ef niet aanbrandt. Verlaag het vuur zodra het schuim aan de bodem begint te kleven. Het schuim is gaar als je tijdens Zoals deze originele bierarnaise. Hééérlijk met het opkloppen de bodem van de pan ziet en de 8-vorm in het schuim verschijnt. Giet de boter langzaam bij het schuimige mengsel en blijf kloppen. steak, frietjes, familie Neem de saus van het vuur en breng op smaak met peper en zout en dtroensap. Snijd de of vrienden. dragonblaadjes fijn en meng onder de saus.

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83