Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pi KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR

KLAAR,

START,

PREPPEN

en laat de uien 15 min op een heel zacht

@ Stoom de ongeschilde aardappelen of kook

MAAR!

ze gedurende 20 à 30 min in kokend water (ze

vuurtje slinken. Zet in de koelkast”.

Maak de pancakes: giet halve pollepels

mogen niet te mals worden). Laat ze indien

MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES

nodig uitlekken en laat ze lauw worden.

deeg, op voldoende afstand van elkaar, in een

grote braadpan met een klontje gesmolten

@ Meng 125 g bloem, 2 el suiker, 1 snufje

« 400 g gerookte spekblokjes

zout, het bakpoeder en, eventueel,

boter. Laat zachtjes opwarmen en draai de

% kl kaneelpoeder. Voeg 1 ei en 1 el gesmolten

pancakes om wanneer de gaatjes aan het

+ 125 g gerookte Ardense forelflets.

taste of Inspirations

boter toe. Roer er beetje bij beetje de

oppervlak zichtbaar blijven. Bak de andere

+ Seieren

karnemelk onder. Meng tot een homogeen

kant goudbruin. Zet in de koelkast”.

+ 400 grodevruchtenmix

deeg, bedek het met een keukendoek en laat

© Meng de graanvlokken, de

« Y citroen

30 min op kamertemperatuur rusten.

zonnebloempitten, de notenmengeling,

« 2 uien

© Verwarm de oven voor op 180°C. Bak

de maisolie, de honing en eventueel

+ 800 g bloemige aardappelen

200 g spekblokjes in een braadpan, zonder

1kl kaneelpoeder in een slakom. Bedek

+ 8 kleine sneetjes brood

« 2 strankjes verse geitenkaas

toevoeging van vetstof. Begin op een zacht

de ovenplaat met bakpapier en verdeel er

vuurtje en verhoog het vuur zodra het vet

het mengsel over. Bak 15 min in de oven

(2x1208)

goudbruin (op 180°C) en meng intussen af en

» 500 g verse kaas (kwark)

begint te smelten. Klop de zelfrijzende bloem

+ 500 g Griekse yoghurt

los met de melk en meng ze dan met

toe. Laat volledig afkoelen (héél belangrijk).

+ 2 dl room

Bewaar op kamertemperatuur in een bokaal

2 eieren, 50 g gesmolten boter, 4 geriste takjes

» 2,5 dl karnemelk

tijm en peper en zout. Laat de spekblokjes op

of een metalen doos.

+ 2,5 di melk

© Breng de rode vruchten met 2 el suiker en

keukenpapier uitlekken en roer ze onder het

+ 100g boter

deeg. Bekleed een grote muffinbakvorm

het sap van % citroen in een braadpan aan de

« 1 bussel dille

(2 stuks) met papieren vormpjes (baking cups)

kook. Laat 2 min sudderen en haal de pan van

+ 8 takjes tijm

het vuur. Zet in de koelkast”.

en verdeel er het deeg over. Schuif 25 min in

+ 4 takjes munt

de oven. Zet in de diepvries".

O snijd de abrikozen in 2 en laat ze 5 min op

© Bak 200 g spekblokjes in een braadpan,

een zacht vuurtje sudderen in 5 cl water. Mix

zonder toevoeging van vetstof. Begin op een

ze fijn tot een compote. Zet in de koelkast”.

ENE

50 g gedroogde zachte abrikozen

zacht vuurtje en verhoog het vuur zodra het

@ schil de aardappelen en snijd ze in

+ 200 g notenmengeling Breakfast’

vet begint te smelten. Laat de spekblokjes

schijfjes. Bewaar ze koel (liefst niet in de

koelkast)".

gamma Superfood

uitlekken en fruit de gesnipperde uien in

+ 4 el kokosschilfers

dezelfde braadpan. Zet het deksel op de pan

© (Optioneel) Vries de sneetjes brood in.

« 50 gepelde zonnebloempitten

+ 300 g biovlokken met 5 granen

+ 125 gbloem

+ 250 g zelfrijzende bloem

+ LH bakpoeder

+ 4 el kristalsuiker

+ 8 el vhoeibare honing

+ 8 el maisolie

+ 2 élolifolie

+ L afgestreken el curry

« 1% kl kaneelpoeder (optioneel)

- Peper en zout

Im

SMOOTHIE SINAASAPPEL - MANGO-

PASSIEVRUCHT - DELHAIZE

Orze smoothies en sappen warden iedere dag

koudgeperst. Door alleen verse ingrediënten

te gebruiken en het sap van de smoothie nooit

“Tenzij anders aangegeven,

moeten alle bereidingen in

te verhitten blijven vitamines en mineralen

luchtdichte potten bewaard

maximaal behouden.Geniet van een verse

TURMERIC ACTIVE THÉ BIO - PUKKA

worden. Laat steeds goed

& koudgeperste smoothie op ieder moment

Turmeric Active is een blend met

afkoelen, sluit de pot en

zet in de koelkast of in

van de dag, Een heerlijke toevoeging bij

kurkumawortel, gember, zoethout,

het ontbijt, de lunch of tussendoor. 100%

brandnetel en triphala. Ze vormen de.

de diepvriezer.

natuurlijk. Boordevol vitamine C.

perfecte basis voor een topdag!

88