Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pi KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR
KLAAR,
START,
PREPPEN
en laat de uien 15 min op een heel zacht
@ Stoom de ongeschilde aardappelen of kook
MAAR!
ze gedurende 20 à 30 min in kokend water (ze
vuurtje slinken. Zet in de koelkast”.
Maak de pancakes: giet halve pollepels
mogen niet te mals worden). Laat ze indien
MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES
nodig uitlekken en laat ze lauw worden.
deeg, op voldoende afstand van elkaar, in een
grote braadpan met een klontje gesmolten
@ Meng 125 g bloem, 2 el suiker, 1 snufje
« 400 g gerookte spekblokjes
zout, het bakpoeder en, eventueel,
boter. Laat zachtjes opwarmen en draai de
% kl kaneelpoeder. Voeg 1 ei en 1 el gesmolten
pancakes om wanneer de gaatjes aan het
+ 125 g gerookte Ardense forelflets.
taste of Inspirations
boter toe. Roer er beetje bij beetje de
oppervlak zichtbaar blijven. Bak de andere
+ Seieren
karnemelk onder. Meng tot een homogeen
kant goudbruin. Zet in de koelkast”.
+ 400 grodevruchtenmix
deeg, bedek het met een keukendoek en laat
© Meng de graanvlokken, de
« Y citroen
30 min op kamertemperatuur rusten.
zonnebloempitten, de notenmengeling,
« 2 uien
© Verwarm de oven voor op 180°C. Bak
de maisolie, de honing en eventueel
+ 800 g bloemige aardappelen
200 g spekblokjes in een braadpan, zonder
1kl kaneelpoeder in een slakom. Bedek
+ 8 kleine sneetjes brood
« 2 strankjes verse geitenkaas
toevoeging van vetstof. Begin op een zacht
de ovenplaat met bakpapier en verdeel er
vuurtje en verhoog het vuur zodra het vet
het mengsel over. Bak 15 min in de oven
(2x1208)
goudbruin (op 180°C) en meng intussen af en
» 500 g verse kaas (kwark)
begint te smelten. Klop de zelfrijzende bloem
+ 500 g Griekse yoghurt
los met de melk en meng ze dan met
toe. Laat volledig afkoelen (héél belangrijk).
+ 2 dl room
Bewaar op kamertemperatuur in een bokaal
2 eieren, 50 g gesmolten boter, 4 geriste takjes
» 2,5 dl karnemelk
tijm en peper en zout. Laat de spekblokjes op
of een metalen doos.
+ 2,5 di melk
© Breng de rode vruchten met 2 el suiker en
keukenpapier uitlekken en roer ze onder het
+ 100g boter
deeg. Bekleed een grote muffinbakvorm
het sap van % citroen in een braadpan aan de
« 1 bussel dille
(2 stuks) met papieren vormpjes (baking cups)
kook. Laat 2 min sudderen en haal de pan van
+ 8 takjes tijm
het vuur. Zet in de koelkast”.
en verdeel er het deeg over. Schuif 25 min in
+ 4 takjes munt
de oven. Zet in de diepvries".
O snijd de abrikozen in 2 en laat ze 5 min op
© Bak 200 g spekblokjes in een braadpan,
een zacht vuurtje sudderen in 5 cl water. Mix
zonder toevoeging van vetstof. Begin op een
ze fijn tot een compote. Zet in de koelkast”.
ENE
50 g gedroogde zachte abrikozen
zacht vuurtje en verhoog het vuur zodra het
@ schil de aardappelen en snijd ze in
+ 200 g notenmengeling Breakfast’
vet begint te smelten. Laat de spekblokjes
schijfjes. Bewaar ze koel (liefst niet in de
koelkast)".
gamma Superfood
uitlekken en fruit de gesnipperde uien in
+ 4 el kokosschilfers
dezelfde braadpan. Zet het deksel op de pan
© (Optioneel) Vries de sneetjes brood in.
« 50 gepelde zonnebloempitten
+ 300 g biovlokken met 5 granen
+ 125 gbloem
+ 250 g zelfrijzende bloem
+ LH bakpoeder
+ 4 el kristalsuiker
+ 8 el vhoeibare honing
+ 8 el maisolie
+ 2 élolifolie
+ L afgestreken el curry
« 1% kl kaneelpoeder (optioneel)
- Peper en zout
Im
SMOOTHIE SINAASAPPEL - MANGO-
PASSIEVRUCHT - DELHAIZE
Orze smoothies en sappen warden iedere dag
koudgeperst. Door alleen verse ingrediënten
te gebruiken en het sap van de smoothie nooit
“Tenzij anders aangegeven,
moeten alle bereidingen in
te verhitten blijven vitamines en mineralen
luchtdichte potten bewaard
maximaal behouden.Geniet van een verse
TURMERIC ACTIVE THÉ BIO - PUKKA
worden. Laat steeds goed
& koudgeperste smoothie op ieder moment
Turmeric Active is een blend met
afkoelen, sluit de pot en
zet in de koelkast of in
van de dag, Een heerlijke toevoeging bij
kurkumawortel, gember, zoethout,
het ontbijt, de lunch of tussendoor. 100%
brandnetel en triphala. Ze vormen de.
de diepvriezer.
natuurlijk. Boordevol vitamine C.
perfecte basis voor een topdag!
88