Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 88 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 88
Pi KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR KLAAR, START, PREPPEN en laat de uien 15 min op een heel zacht @ Stoom de ongeschilde aardappelen of kook MAAR! ze gedurende 20 à 30 min in kokend water (ze vuurtje slinken. Zet in de koelkast”. Maak de pancakes: giet halve pollepels mogen niet te mals worden). Laat ze indien MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES nodig uitlekken en laat ze lauw worden. deeg, op voldoende afstand van elkaar, in een grote braadpan met een klontje gesmolten @ Meng 125 g bloem, 2 el suiker, 1 snufje « 400 g gerookte spekblokjes zout, het bakpoeder en, eventueel, boter. Laat zachtjes opwarmen en draai de % kl kaneelpoeder. Voeg 1 ei en 1 el gesmolten pancakes om wanneer de gaatjes aan het + 125 g gerookte Ardense forelflets. taste of Inspirations boter toe. Roer er beetje bij beetje de oppervlak zichtbaar blijven. Bak de andere + Seieren karnemelk onder. Meng tot een homogeen kant goudbruin. Zet in de koelkast”. + 400 grodevruchtenmix deeg, bedek het met een keukendoek en laat © Meng de graanvlokken, de « Y citroen 30 min op kamertemperatuur rusten. zonnebloempitten, de notenmengeling, « 2 uien © Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de maisolie, de honing en eventueel + 800 g bloemige aardappelen 200 g spekblokjes in een braadpan, zonder 1kl kaneelpoeder in een slakom. Bedek + 8 kleine sneetjes brood « 2 strankjes verse geitenkaas toevoeging van vetstof. Begin op een zacht de ovenplaat met bakpapier en verdeel er vuurtje en verhoog het vuur zodra het vet het mengsel over. Bak 15 min in de oven (2x1208) goudbruin (op 180°C) en meng intussen af en » 500 g verse kaas (kwark) begint te smelten. Klop de zelfrijzende bloem + 500 g Griekse yoghurt los met de melk en meng ze dan met toe. Laat volledig afkoelen (héél belangrijk). + 2 dl room Bewaar op kamertemperatuur in een bokaal 2 eieren, 50 g gesmolten boter, 4 geriste takjes » 2,5 dl karnemelk tijm en peper en zout. Laat de spekblokjes op of een metalen doos. + 2,5 di melk © Breng de rode vruchten met 2 el suiker en keukenpapier uitlekken en roer ze onder het + 100g boter deeg. Bekleed een grote muffinbakvorm het sap van % citroen in een braadpan aan de « 1 bussel dille (2 stuks) met papieren vormpjes (baking cups) kook. Laat 2 min sudderen en haal de pan van + 8 takjes tijm het vuur. Zet in de koelkast”. en verdeel er het deeg over. Schuif 25 min in + 4 takjes munt de oven. Zet in de diepvries". O snijd de abrikozen in 2 en laat ze 5 min op © Bak 200 g spekblokjes in een braadpan, een zacht vuurtje sudderen in 5 cl water. Mix zonder toevoeging van vetstof. Begin op een ze fijn tot een compote. Zet in de koelkast”. ENE 50 g gedroogde zachte abrikozen zacht vuurtje en verhoog het vuur zodra het @ schil de aardappelen en snijd ze in + 200 g notenmengeling Breakfast’ vet begint te smelten. Laat de spekblokjes schijfjes. Bewaar ze koel (liefst niet in de koelkast)". gamma Superfood uitlekken en fruit de gesnipperde uien in + 4 el kokosschilfers dezelfde braadpan. Zet het deksel op de pan © (Optioneel) Vries de sneetjes brood in. « 50 gepelde zonnebloempitten + 300 g biovlokken met 5 granen + 125 gbloem + 250 g zelfrijzende bloem + LH bakpoeder + 4 el kristalsuiker + 8 el vhoeibare honing + 8 el maisolie + 2 élolifolie + L afgestreken el curry « 1% kl kaneelpoeder (optioneel) - Peper en zout Im SMOOTHIE SINAASAPPEL - MANGO- PASSIEVRUCHT - DELHAIZE Orze smoothies en sappen warden iedere dag koudgeperst. Door alleen verse ingrediënten te gebruiken en het sap van de smoothie nooit “Tenzij anders aangegeven, moeten alle bereidingen in te verhitten blijven vitamines en mineralen luchtdichte potten bewaard maximaal behouden.Geniet van een verse TURMERIC ACTIVE THÉ BIO - PUKKA worden. Laat steeds goed & koudgeperste smoothie op ieder moment Turmeric Active is een blend met afkoelen, sluit de pot en zet in de koelkast of in van de dag, Een heerlijke toevoeging bij kurkumawortel, gember, zoethout, het ontbijt, de lunch of tussendoor. 100% brandnetel en triphala. Ze vormen de. de diepvriezer. natuurlijk. Boordevol vitamine C. perfecte basis voor een topdag! 88
Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 88