Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 124
Hier is pagina 124 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GAZPACHO MET TOMAAT,
BRUSCHETTA MET TARTAAR
WORTEL EN MOSTERDZAAD
VAN TONIJN EN AVOCADO
20 MIN « GEMAKKELIJK + € + 4 PERS
20 MIN « GEMAKKELIJK + € + 4 PERS.
4 rode of oranjetomaten + 2 rode paprika's + 2 grote wortelen + 2 bussels selder -
200 g verse tonijn + 1 lente-uitje « 4 avocado - 100 g cherrytomaten « limoen
% komkommer + Sap van 1 citroen - 5 el mosterd op oude wize' Maille « 1 el olifolie
- 1tokbrood- 1 kl wasabipasta + 4 el natuurlijk gebrouwen sojasaus Kikkoman -
1. Schil de wortelen, de selder en de komkommer. Snijd de wortelen,
40 g boter + 8 korianderblaadjes « 1 snufje witte peper
de selder, de komkommer, de tomaten en de paprika's in kleine
1. Spoel de tonijn af, dep droog en snijd in kleine stukjes. Haal het
stukken en doe ze in een mixer.
avocadovruchtvlees uit de schil en snijd in kleine blokjes. Spoel de
2. Voeg het citroensap en 1 el‘mosterd op oude wijze’ toe. Mix tot een
cherrytomaten en snijd in kleine blokjes. Snijd het lente-uitje fijn.
homogene massa.
Meng alles door elkaar.
3. Kleur 4 el ‘mosterd op oude wijze’ met 1 el olie bruin in een klein
2. Rasp een beetje limoenschil en pers de vrucht uit. Roer het
steelpannetje op een matig vuur gedurende 4à 5 min.
limoensap, de wasabi en de sojasaus door elkaar. Meng met de
4. Giet de gazpacho in verrines en werk af met de mosterd.
tartaar en breng op smaak met peper.
3. Meng de boter met de geraspte limoenschil. Snijd het stokbrood in
8 stukken en rooster het in de oven of de broodrooster. Besmeer met
limoenboter en leg daarop de tartaar.
4. Garneer het geheel met koriander en wat limoenzeste.
Serveer meteen.
De ‘mosterd op oude wijze’ van Maille past perfect
De unieke umami smaak van de sojasaus van Kikkoman
-
bijeen stukje vlees en is een onmisbaar ingrediënt
7
geeft meer diepgang aan al je gerechten, zowel oosterse
voorhet maken van je homemade dressings.
s Europese.
HOT POTATO SALAD
STICKY SPARERIBS
10 MIN + 20 MIN KOOKTIJD « GEMAKKELIJK « € « 4 PERS
20 MIN + 1.30 UOVENTIJD + GEMAKKELIJK + € + 4 PERS.
1 kg zoete aardappelen + 2,4 di mayonaise + 2 Kl mosterd + 1 KI Original Red Sauce”
2 kg spareribs
Tabasco « 4 el fijngehakte dille - Peper en zout (optioneel)
Voor de marinade:
1. Schil de aardappelen en snijd ze in kwartjes. Doe ze in een grote
1 sinaasappel + 2 el rietsuiker - 1,5 dl ketchup + 6 el ‘balsamicoazijn Ponti
steelpan en zet ze onder water.
«Bel oljfolie + 1 teentje knoflook + 10 laurierblaadjes - 2 Kl gerookte zoete
2. Breng de aardappelen aan de kook, zet het vuur lager en kook
paprikapoeder - Gedroogde kruiden zoals rozemarijn, tijm, komijnzaad, venkelzaad
gaar in + 20 min. Giet af en zet opzij om af te koelen.
1. Verwarm de oven voor op 150°C.
83. Roer de ‘Original Red Sauce’ Tabasco, de mosterd en de
2. Meng alle ingrediënten voor de marinade tot een homogene
fijngehakte dille onder de mayonaise en meng goed.
4. Snijd de afgekoelde aardappelen in blokjes en roer ze onder het
emulsie.
3. Leg de spareribs in een ovenschaal en giet de marinade
mayonaisemengsel. Breng eventueel op smaak met peper van de
erover, zodat heel de rib is bedekt. Zet de ovenschaal 1.30 u in de
molen en een snufje zout.
voorverwarmde oven,
4, Steek de barbecue na 1 u aan. Neem de spareribs 30 min later uit
de oven en gaar verder op de barbecue: 5 à 8 min aan elke kant.
er
B,
5d
= De ‘Original Red Sauce’ van Tabasco wordt gemaakt van
®- Authentieke balsamicoazijn it Modena in ali. Word a
sappige, zongerijpte pepers en op smaak gebracht met azij
jaren gemaakt door Ponti op basis van geconcentreerde
en zout. Het geheel rijpt in eiken vaten gedurende 3 jaar en
5
en gekookte druivenmost. Ook verkrijgbaar als witte
wordt nadien gezeefd.
4
balsamico-azin.