Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 124




Hier is pagina 124 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GAZPACHO MET TOMAAT,

BRUSCHETTA MET TARTAAR

WORTEL EN MOSTERDZAAD

VAN TONIJN EN AVOCADO

20 MIN « GEMAKKELIJK + € + 4 PERS

20 MIN « GEMAKKELIJK + € + 4 PERS.

4 rode of oranjetomaten + 2 rode paprika's + 2 grote wortelen + 2 bussels selder -

200 g verse tonijn + 1 lente-uitje « 4 avocado - 100 g cherrytomaten « limoen

% komkommer + Sap van 1 citroen - 5 el mosterd op oude wize' Maille « 1 el olifolie

- 1tokbrood- 1 kl wasabipasta + 4 el natuurlijk gebrouwen sojasaus Kikkoman -

1. Schil de wortelen, de selder en de komkommer. Snijd de wortelen,

40 g boter + 8 korianderblaadjes « 1 snufje witte peper

de selder, de komkommer, de tomaten en de paprika's in kleine

1. Spoel de tonijn af, dep droog en snijd in kleine stukjes. Haal het

stukken en doe ze in een mixer.

avocadovruchtvlees uit de schil en snijd in kleine blokjes. Spoel de

2. Voeg het citroensap en 1 el‘mosterd op oude wijze’ toe. Mix tot een

cherrytomaten en snijd in kleine blokjes. Snijd het lente-uitje fijn.

homogene massa.

Meng alles door elkaar.

3. Kleur 4 el ‘mosterd op oude wijze’ met 1 el olie bruin in een klein

2. Rasp een beetje limoenschil en pers de vrucht uit. Roer het

steelpannetje op een matig vuur gedurende 4à 5 min.

limoensap, de wasabi en de sojasaus door elkaar. Meng met de

4. Giet de gazpacho in verrines en werk af met de mosterd.

tartaar en breng op smaak met peper.

3. Meng de boter met de geraspte limoenschil. Snijd het stokbrood in

8 stukken en rooster het in de oven of de broodrooster. Besmeer met

limoenboter en leg daarop de tartaar.

4. Garneer het geheel met koriander en wat limoenzeste.

Serveer meteen.

De ‘mosterd op oude wijze’ van Maille past perfect

De unieke umami smaak van de sojasaus van Kikkoman

-

bijeen stukje vlees en is een onmisbaar ingrediënt

7

geeft meer diepgang aan al je gerechten, zowel oosterse

voorhet maken van je homemade dressings.

s Europese.

HOT POTATO SALAD

STICKY SPARERIBS

10 MIN + 20 MIN KOOKTIJD « GEMAKKELIJK « € « 4 PERS

20 MIN + 1.30 UOVENTIJD + GEMAKKELIJK + € + 4 PERS.

1 kg zoete aardappelen + 2,4 di mayonaise + 2 Kl mosterd + 1 KI Original Red Sauce”

2 kg spareribs

Tabasco « 4 el fijngehakte dille - Peper en zout (optioneel)

Voor de marinade:

1. Schil de aardappelen en snijd ze in kwartjes. Doe ze in een grote

1 sinaasappel + 2 el rietsuiker - 1,5 dl ketchup + 6 el ‘balsamicoazijn Ponti

steelpan en zet ze onder water.

«Bel oljfolie + 1 teentje knoflook + 10 laurierblaadjes - 2 Kl gerookte zoete

2. Breng de aardappelen aan de kook, zet het vuur lager en kook

paprikapoeder - Gedroogde kruiden zoals rozemarijn, tijm, komijnzaad, venkelzaad

gaar in + 20 min. Giet af en zet opzij om af te koelen.

1. Verwarm de oven voor op 150°C.

83. Roer de ‘Original Red Sauce’ Tabasco, de mosterd en de

2. Meng alle ingrediënten voor de marinade tot een homogene

fijngehakte dille onder de mayonaise en meng goed.

4. Snijd de afgekoelde aardappelen in blokjes en roer ze onder het

emulsie.

3. Leg de spareribs in een ovenschaal en giet de marinade

mayonaisemengsel. Breng eventueel op smaak met peper van de

erover, zodat heel de rib is bedekt. Zet de ovenschaal 1.30 u in de

molen en een snufje zout.

voorverwarmde oven,

4, Steek de barbecue na 1 u aan. Neem de spareribs 30 min later uit

de oven en gaar verder op de barbecue: 5 à 8 min aan elke kant.

er

B,

5d

= De ‘Original Red Sauce’ van Tabasco wordt gemaakt van

®- Authentieke balsamicoazijn it Modena in ali. Word a

sappige, zongerijpte pepers en op smaak gebracht met azij

jaren gemaakt door Ponti op basis van geconcentreerde

en zout. Het geheel rijpt in eiken vaten gedurende 3 jaar en

5

en gekookte druivenmost. Ook verkrijgbaar als witte

wordt nadien gezeefd.

4

balsamico-azin.