Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110


Hier is pagina 110 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Delhaize Folder 01.04.2020

Hier is pagina 110 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110

Pi DE ZOETE BLADZIJDEN AARDBEIEN- RUSTIEKE AARDBEIENTAART © 30MIN +1 U KOOKTUD (+ 12 U WEERTIID) EERE: A 8 PERS. KOKOSMILKSHAKE Vetten: 18g- Koolhydraten: 52 g @ Vezels: 3g- Eiwitten 7g an, Voor het deeg: © Meng het amandelpoeder met 100 g, Vetten: 10g -Koolhydraten: 648 + 210 gbloem « Lel kristalsuiker suiker en 1 ei. Bestrijk het deeg tot 5 à 6 cm Vezels: 3g- Eiwitten 38 van de rand met deze bereiding. Bedek met « 8 cl water « 100 g gezouten boter de aardbeien en de rabarber, bestrooi met ditroenzestes en plooi de randen van het deeg Voor de garnituur: « Zeieren over de garnituur. Schuif de taart met het « 500 g aardbeien « 250 g aardbeien bakpapier op het ovenrooster en bak 40 min. « Kcitroen + 1 dl kokosmelk « 250 g rabarber @ Smeer de randen in met losgeklopt ei en « 2 el kristalsuiker + biocitroen laat nog 20 min bakken. Laat de taart op een « 100 g amandelpoeder taartrooster afkoelen en dien ze op. Geef er + 225 kristalsuiker eventueel Griekse yoghurt of vanille-ijs bij © Verwijder het steeltje van de aardbeien en snijd @- Voor een extra twist, kun je de randen met ze in stukken. Mix 450 g © Begin 1 dag op voorhand. Schil de rabarber (niet nodig als je roze rabarber # amandelschilfers bestrooien, nadat je ze met aardbeien met de suiker, gebruikt). Meng ze met 125 g suiker en laat losgeklopt ei hebt ingesmeerd. het citroensap en de 12 u in de koelkast rusten. kokosmelk tot een homogene @ Begin met het deeg: breng het water aan milkshake. Schenk hem uit de kook, met de boter in stukken. Overgiet er in glazen, voeg de rest van de de bloem mee, voeg de suiker toe en kneed aardbeien toe en dien op. tot een homogeen deeg, Verdeel het deeg met ed y- Zet de aardbeien en de een deegrol tussen 2 vellen bakpapier tot een, *T IS KLAAR!) kokosmelk minstens 1u op schijf van + 36 cm diameter. Laat het deeg in voorhand in de koelkast, dan de koelkast rusten. Aardbeientaart is je milkshake lekker koel! Delhaize Smaakt ook met een © Verwarm intussen de oven voor op 180°C en haal er het rooster uit. Verwijder het Zachte taartbodem plantaardige amandeldrink in plaats van kokosmelk. steeltje van de aardbeien en snijd ze in 2. Laat afgewerkt met de rabarber uitlekken. Snijd de citroen zeste in patisserieroom en fijne staafjes. dagverse aardbeien. VEGAN MINICHEESECAKES MET AARDBEIEN verten: 329 „Koolhydraten: 61g a0® Vezeis:6g- Eiwitten. 108. Voor de bodem: © Laat de cashewnoten 1 dag op voorhand in © Laat de cashewnoten uitlekken. Snijd het « 180 g Medjooldadels koud water weken (+ 12 u). vanillestokje overlangs en schraap er het merg + 60 g gepelde paranaten © Begin met de garnituur: breng het water met uit. Mix de cashewnoten met de kokoscrème, de « 60 g pecannoten de suiker en de tijm aan de kook. Laat 10 min agavesiroop, de gesmolten kokosolie, het zout en «1 snufje zout pruttelen. Verwijder het steeltje van de aardbeien het merg van het vanillestokje in de blender of Voor de crème: en snijd ze in 2. Voeg het citroensap samen met met de mixer, tot een dikke en homogene crème. + 200 cashewnoten « 4el kokoscrème de helft van de aardbeien toe en laat nog 1 min Verdeel ze over de uitsteekringen en laat 30 min sudderen. Haal de siroop van het vuur, filter hem in de diepvriezer opstijven, zodat de crème net + 4 elagavesiroop « Lel kokosolie en laat hem voor inkoken, op een vrij hoog stevig genoeg is (dankzij de kokosolie die stold. vuur. Laat volledig afkoelen. @ Ontvorm de gebakjes en werk ze af met de « 1 vanillestokje «1 snufje zout © Schik 6 uitsteekringen op een dienblad. rest van de aardbeien in stukjes. Besprenkel met Bekleed elke ring met een strookje bakpapier. Mix siroop en serveer. Voor de garnituur: « 500 g aardbeien de ontpitte dadels met de 2 notensoorten en het « Lcitroen zout fijn tot een homogene massa, in de blender \@- Bewaar de gekookte aardbeien en meng ze met yoghurt voor een heerlijk ontbijt! + 100 g kristalsuiker of metde mixer. Verdeel de bereiding in 6 porties, « 1 dl water vul er de bodem van elke uitsteekring mee en « 2 takjes tijm drukgoed aan. 110

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110