Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110
Hier is pagina 110 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pi DE ZOETE BLADZIJDEN
AARDBEIEN-
RUSTIEKE AARDBEIENTAART
© 30MIN +1 U KOOKTUD (+ 12 U WEERTIID)
EERE:
A 8 PERS.
KOKOSMILKSHAKE
Vetten: 18g- Koolhydraten: 52 g
@
Vezels: 3g- Eiwitten 7g
an,
Voor het deeg:
© Meng het amandelpoeder met 100 g,
Vetten: 10g -Koolhydraten: 648
+ 210 gbloem
« Lel kristalsuiker
suiker en 1 ei. Bestrijk het deeg tot 5 à 6 cm
Vezels: 3g- Eiwitten 38
van de rand met deze bereiding. Bedek met
« 8 cl water
« 100 g gezouten boter
de aardbeien en de rabarber, bestrooi met
ditroenzestes en plooi de randen van het deeg
Voor de garnituur:
« Zeieren
over de garnituur. Schuif de taart met het
« 500 g aardbeien
« 250 g aardbeien
bakpapier op het ovenrooster en bak 40 min.
« Kcitroen
+ 1 dl kokosmelk
« 250 g rabarber
@ Smeer de randen in met losgeklopt ei en
« 2 el kristalsuiker
+ biocitroen
laat nog 20 min bakken. Laat de taart op een
« 100 g amandelpoeder
taartrooster afkoelen en dien ze op. Geef er
+ 225 kristalsuiker
eventueel Griekse yoghurt of vanille-ijs bij
© Verwijder het steeltje
van de aardbeien en snijd
@- Voor een extra twist, kun je de randen met
ze in stukken. Mix 450 g
© Begin 1 dag op voorhand. Schil de
rabarber (niet nodig als je roze rabarber
#
amandelschilfers bestrooien, nadat je ze met
aardbeien met de suiker,
gebruikt). Meng ze met 125 g suiker en laat
losgeklopt ei hebt ingesmeerd.
het citroensap en de
12 u in de koelkast rusten.
kokosmelk tot een homogene
@ Begin met het deeg: breng het water aan
milkshake. Schenk hem uit
de kook, met de boter in stukken. Overgiet er
in glazen, voeg de rest van de
de bloem mee, voeg de suiker toe en kneed
aardbeien toe en dien op.
tot een homogeen deeg, Verdeel het deeg met
ed
y- Zet de aardbeien en de
een deegrol tussen 2 vellen bakpapier tot een,
*T IS KLAAR!)
kokosmelk minstens 1u op
schijf van + 36 cm diameter. Laat het deeg in
voorhand in de koelkast, dan
de koelkast rusten.
Aardbeientaart
is je milkshake lekker koel!
Delhaize
Smaakt ook met een
© Verwarm intussen de oven voor op 180°C
en haal er het rooster uit. Verwijder het
Zachte taartbodem
plantaardige amandeldrink in
plaats van kokosmelk.
steeltje van de aardbeien en snijd ze in 2. Laat
afgewerkt met
de rabarber uitlekken. Snijd de citroen zeste in
patisserieroom en
fijne staafjes.
dagverse aardbeien.
VEGAN MINICHEESECAKES MET AARDBEIEN
verten: 329 „Koolhydraten: 61g
a0®
Vezeis:6g- Eiwitten. 108.
Voor de bodem:
© Laat de cashewnoten 1 dag op voorhand in
© Laat de cashewnoten uitlekken. Snijd het
« 180 g Medjooldadels
koud water weken (+ 12 u).
vanillestokje overlangs en schraap er het merg
+ 60 g gepelde paranaten
© Begin met de garnituur: breng het water met
uit. Mix de cashewnoten met de kokoscrème, de
« 60 g pecannoten
de suiker en de tijm aan de kook. Laat 10 min
agavesiroop, de gesmolten kokosolie, het zout en
«1 snufje zout
pruttelen. Verwijder het steeltje van de aardbeien
het merg van het vanillestokje in de blender of
Voor de crème:
en snijd ze in 2. Voeg het citroensap samen met
met de mixer, tot een dikke en homogene crème.
+ 200 cashewnoten
« 4el kokoscrème
de helft van de aardbeien toe en laat nog 1 min
Verdeel ze over de uitsteekringen en laat 30 min
sudderen. Haal de siroop van het vuur, filter hem
in de diepvriezer opstijven, zodat de crème net
+ 4 elagavesiroop
« Lel kokosolie
en laat hem voor inkoken, op een vrij hoog
stevig genoeg is (dankzij de kokosolie die stold.
vuur. Laat volledig afkoelen.
@ Ontvorm de gebakjes en werk ze af met de
« 1 vanillestokje
«1 snufje zout
© Schik 6 uitsteekringen op een dienblad.
rest van de aardbeien in stukjes. Besprenkel met
Bekleed elke ring met een strookje bakpapier. Mix
siroop en serveer.
Voor de garnituur:
« 500 g aardbeien
de ontpitte dadels met de 2 notensoorten en het
« Lcitroen
zout fijn tot een homogene massa, in de blender
\@- Bewaar de gekookte aardbeien en meng ze met
yoghurt voor een heerlijk ontbijt!
+ 100 g kristalsuiker
of metde mixer. Verdeel de bereiding in 6 porties,
« 1 dl water
vul er de bodem van elke uitsteekring mee en
« 2 takjes tijm
drukgoed aan.
110