Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pi DE ZOETE BLADZIJDEN

AARDBEIEN-

RUSTIEKE AARDBEIENTAART

© 30MIN +1 U KOOKTUD (+ 12 U WEERTIID)

EERE:

A 8 PERS.

KOKOSMILKSHAKE

Vetten: 18g- Koolhydraten: 52 g

@

Vezels: 3g- Eiwitten 7g

an,

Voor het deeg:

© Meng het amandelpoeder met 100 g,

Vetten: 10g -Koolhydraten: 648

+ 210 gbloem

« Lel kristalsuiker

suiker en 1 ei. Bestrijk het deeg tot 5 à 6 cm

Vezels: 3g- Eiwitten 38

van de rand met deze bereiding. Bedek met

« 8 cl water

« 100 g gezouten boter

de aardbeien en de rabarber, bestrooi met

ditroenzestes en plooi de randen van het deeg

Voor de garnituur:

« Zeieren

over de garnituur. Schuif de taart met het

« 500 g aardbeien

« 250 g aardbeien

bakpapier op het ovenrooster en bak 40 min.

« Kcitroen

+ 1 dl kokosmelk

« 250 g rabarber

@ Smeer de randen in met losgeklopt ei en

« 2 el kristalsuiker

+ biocitroen

laat nog 20 min bakken. Laat de taart op een

« 100 g amandelpoeder

taartrooster afkoelen en dien ze op. Geef er

+ 225 kristalsuiker

eventueel Griekse yoghurt of vanille-ijs bij

© Verwijder het steeltje

van de aardbeien en snijd

@- Voor een extra twist, kun je de randen met

ze in stukken. Mix 450 g

© Begin 1 dag op voorhand. Schil de

rabarber (niet nodig als je roze rabarber

#

amandelschilfers bestrooien, nadat je ze met

aardbeien met de suiker,

gebruikt). Meng ze met 125 g suiker en laat

losgeklopt ei hebt ingesmeerd.

het citroensap en de

12 u in de koelkast rusten.

kokosmelk tot een homogene

@ Begin met het deeg: breng het water aan

milkshake. Schenk hem uit

de kook, met de boter in stukken. Overgiet er

in glazen, voeg de rest van de

de bloem mee, voeg de suiker toe en kneed

aardbeien toe en dien op.

tot een homogeen deeg, Verdeel het deeg met

ed

y- Zet de aardbeien en de

een deegrol tussen 2 vellen bakpapier tot een,

*T IS KLAAR!)

kokosmelk minstens 1u op

schijf van + 36 cm diameter. Laat het deeg in

voorhand in de koelkast, dan

de koelkast rusten.

Aardbeientaart

is je milkshake lekker koel!

Delhaize

Smaakt ook met een

© Verwarm intussen de oven voor op 180°C

en haal er het rooster uit. Verwijder het

Zachte taartbodem

plantaardige amandeldrink in

plaats van kokosmelk.

steeltje van de aardbeien en snijd ze in 2. Laat

afgewerkt met

de rabarber uitlekken. Snijd de citroen zeste in

patisserieroom en

fijne staafjes.

dagverse aardbeien.

VEGAN MINICHEESECAKES MET AARDBEIEN

verten: 329 „Koolhydraten: 61g

a0®

Vezeis:6g- Eiwitten. 108.

Voor de bodem:

© Laat de cashewnoten 1 dag op voorhand in

© Laat de cashewnoten uitlekken. Snijd het

« 180 g Medjooldadels

koud water weken (+ 12 u).

vanillestokje overlangs en schraap er het merg

+ 60 g gepelde paranaten

© Begin met de garnituur: breng het water met

uit. Mix de cashewnoten met de kokoscrème, de

« 60 g pecannoten

de suiker en de tijm aan de kook. Laat 10 min

agavesiroop, de gesmolten kokosolie, het zout en

«1 snufje zout

pruttelen. Verwijder het steeltje van de aardbeien

het merg van het vanillestokje in de blender of

Voor de crème:

en snijd ze in 2. Voeg het citroensap samen met

met de mixer, tot een dikke en homogene crème.

+ 200 cashewnoten

« 4el kokoscrème

de helft van de aardbeien toe en laat nog 1 min

Verdeel ze over de uitsteekringen en laat 30 min

sudderen. Haal de siroop van het vuur, filter hem

in de diepvriezer opstijven, zodat de crème net

+ 4 elagavesiroop

« Lel kokosolie

en laat hem voor inkoken, op een vrij hoog

stevig genoeg is (dankzij de kokosolie die stold.

vuur. Laat volledig afkoelen.

@ Ontvorm de gebakjes en werk ze af met de

« 1 vanillestokje

«1 snufje zout

© Schik 6 uitsteekringen op een dienblad.

rest van de aardbeien in stukjes. Besprenkel met

Bekleed elke ring met een strookje bakpapier. Mix

siroop en serveer.

Voor de garnituur:

« 500 g aardbeien

de ontpitte dadels met de 2 notensoorten en het

« Lcitroen

zout fijn tot een homogene massa, in de blender

\@- Bewaar de gekookte aardbeien en meng ze met

yoghurt voor een heerlijk ontbijt!

+ 100 g kristalsuiker

of metde mixer. Verdeel de bereiding in 6 porties,

« 1 dl water

vul er de bodem van elke uitsteekring mee en

« 2 takjes tijm

drukgoed aan.

110