Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vis

\

NEED

pee

DE PRAKTISCHE MINIGIDS

W

Zoveel vis heb je nodig



Y

200

PER PERSOON als hoofdgerecht,

=

100 g als voorgerecht.

DE VOEDZAAMSTE

KAMPIOEN !

Vette vis is een SUPERBRON VAN OMEGA 3,

En

dat zijn onverzadigde vetzuren die ons lichaam

helpen om goed te functioneren. Vette vis is

ook rijk aan mineralen zoals selenium. Verder is

F

hij EEN (HJEERLUKE BRON VAN EIWITTEN met het

HOOGSTE GEHALTE AAN NATUURLIJKE VITAMINE D.

B

+

rm

2

14 2 DAGEN

Verse vis kun je max. 1Ä 2 DAGEN bewaren

Be

in het koudste deel van de koelkast.

#4

x

Gerookte en klaargemaakte vis is 2 dagen

3%

houdbaar nadat je de verpakking geopend

ki,

hebt [als de houdbaarheidsdatum

nog niet overschreden is, tenminste).

Kk

=

WIJNTIP

3

Bij GEGRILDE of GEBAKKEN VIS: een jonge, fruitige

2”

witte wijn zoals een minervois of een muscadet.

3

Een beetje meer gedurfd is een fruitige rode wijn

uit de Elzas of de Bourgogne.

er

N

Bij GEROOKTE VIS kies je eerder een minerale,

ee

scherpe wijn zoals een pouilly fumé of een

mäcon.

À

ie

A

ZALM gaat dan weer perfect samen

met een pinot blanc uit de Elzas.

#LESSWASTE

EE

%

Verkruimel de RESTJES VAN JE VIS en gebruik

À

:

ze voor een quiche, een parmentier of maak

er visballetjes van.

U

Mn

in,

=.

4,

ml

BR

Je

b

re

26

B

(7

JAN. 6%

FT un VAK

D

2

ii SC