Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 36

Hier is pagina 36 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vis
\
NEED
pee
DE PRAKTISCHE MINIGIDS
W
Zoveel vis heb je nodig
—
Y
200
PER PERSOON als hoofdgerecht,
=
100 g als voorgerecht.
DE VOEDZAAMSTE
KAMPIOEN !
Vette vis is een SUPERBRON VAN OMEGA 3,
En
dat zijn onverzadigde vetzuren die ons lichaam
helpen om goed te functioneren. Vette vis is
ook rijk aan mineralen zoals selenium. Verder is
F
hij EEN (HJEERLUKE BRON VAN EIWITTEN met het
HOOGSTE GEHALTE AAN NATUURLIJKE VITAMINE D.
B
+
rm
2
14 2 DAGEN
Verse vis kun je max. 1Ä 2 DAGEN bewaren
Be
in het koudste deel van de koelkast.
#4
x
Gerookte en klaargemaakte vis is 2 dagen
3%
houdbaar nadat je de verpakking geopend
ki,
hebt [als de houdbaarheidsdatum
nog niet overschreden is, tenminste).
Kk
=
WIJNTIP
3
Bij GEGRILDE of GEBAKKEN VIS: een jonge, fruitige
2”
witte wijn zoals een minervois of een muscadet.
3
Een beetje meer gedurfd is een fruitige rode wijn
uit de Elzas of de Bourgogne.
er
N
Bij GEROOKTE VIS kies je eerder een minerale,
ee
scherpe wijn zoals een pouilly fumé of een
mäcon.
À
ie
A
ZALM gaat dan weer perfect samen
met een pinot blanc uit de Elzas.
#LESSWASTE
EE
%
Verkruimel de RESTJES VAN JE VIS en gebruik
À
:
ze voor een quiche, een parmentier of maak
er visballetjes van.
U
Mn
in,
=.
4,
ml
BR
Je
b
re
26
B
(7
JAN. 6%
FT un VAK
D
2
ii SC