Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 80


Hier is pagina 80 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Delhaize Folder 01.04.2020

Hier is pagina 80 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 80

| + 1 = =d FR BETER (WIETEN ! h } hd fed Ik Ps Ji Et ei 2 LU 4 We ze Jl „er | ÿ : zm til er br VEGGIE KEBABS, RADIJZENSALSA EN Pi YOGHURTSAUS Ki #) Vetten: 33 g- Koolhydraten:54g zi © Vezels:12g- Eiwitten:26g ke rtl Et ee EE TEE N Voor de salsa en + 400g veggiegehakt HET RECEPT - Greennay de yoghurtsaus: OP VIDEO + Lrode ui « Ltomaat = schaaltie tuinkers. + % komkommer = 4 sterk gpekelde pepertes + bussel radijzen + 1 kleine rode ui + 4 & gebakken uitjes u + Akebabbroodies + 200g Griekse yoghurt + 24 oljfolie + 3eleiderazin = 1 klein teentje knoflook « Vazakje Pitta'-kruiden gamma World Delhaize = Peper en zout RODE RGERS MET KETCHUP VAN ZOETE AARDAPPEL © Begin met de salsa: snijd de tomaat, O MIN © GEMARKELUK Em 4 PERS. de komkommer en de radijzen in heel Vetten: 19 g- Koolhydraten:48g kleine blokjes. Meng ze in een grote kom O9 Vezels:10 g_ Evitten 168 met de fijngehakte kleine rode ui, de + 4 bioguinoaburgers met Voor de ketchup: braadpän;volgens de instructies op de azijn, het geperste teentje knoflook, peper rode biet en amandelen + 3gemberballetjes op verpakking. en zout. Laat rusten. (840 8) siroop ® Snijd de tomaten en de augurken in @ Fruit de fijngehakte rode ui in een + 2 tomaten « 1grotezoete aardappel plakjes. sauteerpan met de olie. Voeg na 2 min het + 20 grucola + +2diwater gehakt en de kruidenmix toe. Fruit 5 min = 2 grote augurken op + Sel iderazin © Mix de zoete aardappelen fijn, met Lel gembersiroop (uit de bokaal) en op een vrij hoog vuur en roer het gehakt azijn - Peperen zout peper en zout. Voeg naar eigen smaak los met een spatel. + 4 biohamburgerbroodjes « 2 sneetjes cheddar eventueel nog een beetje azijn toe. © Laat het sap van de salsa in een kom @ Leg /: sneetje cheddar op elke uitlekken en meng het met de yoghurt. burger en laat lichtjes smelten. Breng verder op smaak. © Schil de zoete aardappel en snijd hem in kleine blokjes. Doe @ Open de broodjes en gril ze (in de @ Warm de broodjes op volgens de broodrooster of onder de grill). Beleg ze instructies op de verpakking. Open ze en ze in een steelpan met de gehakte beleg ze met gehakt, yoghurtsaus, salsa, gemberballetjes en de azijn. Overgiet met de burgers, de tomaten, de ketchup met water tot alles net ondergedompeld en de rucola. Tast meteen toe! uitgelekte pepertjes, gebakken uitjes en à tuinkers. Smullen maar! is en breng aan de kook. Zet het deksel Je kunt de rest van de ketchup 5 dagen in sah ı op de pan en laat 20 min pruttelen. een kleine bokaal in de koelkast bewaren. Geen pitakruidenin huis? Maak een mengsel van © Gril de bioquinoaburgers in een Top als dip bij het aperitief! komijn, chili en gedroogde oregano. : 80

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 80