Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 80
Hier is pagina 80 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
+
1 =
=d
FR BETER (WIETEN
!
h
}
hd
fed
Ik
Ps
Ji
Et
ei
2
LU 4
We
ze
Jl
„er
|
ÿ
:
zm til
er
br
VEGGIE KEBABS,
RADIJZENSALSA EN
Pi
YOGHURTSAUS
Ki
#)
Vetten: 33 g- Koolhydraten:54g
zi
©
Vezels:12g- Eiwitten:26g
ke
rtl
Et
ee
EE
TEE
N
Voor de salsa en
+ 400g veggiegehakt
HET RECEPT
-
Greennay
de yoghurtsaus:
OP VIDEO
+ Lrode ui
« Ltomaat
= schaaltie tuinkers.
+ % komkommer
= 4 sterk gpekelde pepertes + bussel radijzen
+ 1 kleine rode ui
+ 4 & gebakken uitjes
u
+ Akebabbroodies
+ 200g Griekse yoghurt
+ 24 oljfolie
+ 3eleiderazin
= 1 klein teentje knoflook
« Vazakje Pitta'-kruiden
gamma World Delhaize
= Peper en zout
RODE
RGERS MET KETCHUP VAN ZOETE AARDAPPEL
© Begin met de salsa: snijd de tomaat,
O MIN © GEMARKELUK
Em
4 PERS.
de komkommer en de radijzen in heel
Vetten: 19 g- Koolhydraten:48g
kleine blokjes. Meng ze in een grote kom
O9
Vezels:10 g_ Evitten 168
met de fijngehakte kleine rode ui, de
+ 4 bioguinoaburgers met Voor de ketchup:
braadpän;volgens de instructies op de
azijn, het geperste teentje knoflook, peper
rode biet en amandelen
+ 3gemberballetjes op
verpakking.
en zout. Laat rusten.
(840 8)
siroop
® Snijd de tomaten en de augurken in
@ Fruit de fijngehakte rode ui in een
+ 2 tomaten
« 1grotezoete aardappel
plakjes.
sauteerpan met de olie. Voeg na 2 min het
+ 20 grucola
+ +2diwater
gehakt en de kruidenmix toe. Fruit 5 min
= 2 grote augurken op
+ Sel iderazin
© Mix de zoete aardappelen fijn, met
Lel gembersiroop (uit de bokaal) en
op een vrij hoog vuur en roer het gehakt
azijn
- Peperen zout
peper en zout. Voeg naar eigen smaak
los met een spatel.
+ 4 biohamburgerbroodjes
« 2 sneetjes cheddar
eventueel nog een beetje azijn toe.
© Laat het sap van de salsa in een kom
@ Leg /: sneetje cheddar op elke
uitlekken en meng het met de yoghurt.
burger en laat lichtjes smelten.
Breng verder op smaak.
© Schil de zoete aardappel en
snijd hem in kleine blokjes. Doe
@ Open de broodjes en gril ze (in de
@ Warm de broodjes op volgens de
broodrooster of onder de grill). Beleg ze
instructies op de verpakking. Open ze en
ze in een steelpan met de gehakte
beleg ze met gehakt, yoghurtsaus, salsa,
gemberballetjes en de azijn. Overgiet
met de burgers, de tomaten, de ketchup
met water tot alles net ondergedompeld
en de rucola. Tast meteen toe!
uitgelekte pepertjes, gebakken uitjes en
à
tuinkers. Smullen maar!
is en breng aan de kook. Zet het deksel
Je kunt de rest van de ketchup 5 dagen in
sah
ı
op de pan en laat 20 min pruttelen.
een kleine bokaal in de koelkast bewaren.
Geen pitakruidenin huis? Maak een mengsel van
© Gril de bioquinoaburgers in een
Top als dip bij het aperitief!
komijn, chili en gedroogde oregano.
:
80