Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 80
Hier is pagina 80 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 80 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 80
| + 1 = =d FR BETER (WIETEN ! h } hd fed Ik Ps Ji Et ei 2 LU 4 We ze Jl „er | ÿ : zm til er br VEGGIE KEBABS, RADIJZENSALSA EN Pi YOGHURTSAUS Ki #) Vetten: 33 g- Koolhydraten:54g zi © Vezels:12g- Eiwitten:26g ke rtl Et ee EE TEE N Voor de salsa en + 400g veggiegehakt HET RECEPT - Greennay de yoghurtsaus: OP VIDEO + Lrode ui « Ltomaat = schaaltie tuinkers. + % komkommer = 4 sterk gpekelde pepertes + bussel radijzen + 1 kleine rode ui + 4 & gebakken uitjes u + Akebabbroodies + 200g Griekse yoghurt + 24 oljfolie + 3eleiderazin = 1 klein teentje knoflook « Vazakje Pitta'-kruiden gamma World Delhaize = Peper en zout RODE RGERS MET KETCHUP VAN ZOETE AARDAPPEL © Begin met de salsa: snijd de tomaat, O MIN © GEMARKELUK Em 4 PERS. de komkommer en de radijzen in heel Vetten: 19 g- Koolhydraten:48g kleine blokjes. Meng ze in een grote kom O9 Vezels:10 g_ Evitten 168 met de fijngehakte kleine rode ui, de + 4 bioguinoaburgers met Voor de ketchup: braadpän;volgens de instructies op de azijn, het geperste teentje knoflook, peper rode biet en amandelen + 3gemberballetjes op verpakking. en zout. Laat rusten. (840 8) siroop ® Snijd de tomaten en de augurken in @ Fruit de fijngehakte rode ui in een + 2 tomaten « 1grotezoete aardappel plakjes. sauteerpan met de olie. Voeg na 2 min het + 20 grucola + +2diwater gehakt en de kruidenmix toe. Fruit 5 min = 2 grote augurken op + Sel iderazin © Mix de zoete aardappelen fijn, met Lel gembersiroop (uit de bokaal) en op een vrij hoog vuur en roer het gehakt azijn - Peperen zout peper en zout. Voeg naar eigen smaak los met een spatel. + 4 biohamburgerbroodjes « 2 sneetjes cheddar eventueel nog een beetje azijn toe. © Laat het sap van de salsa in een kom @ Leg /: sneetje cheddar op elke uitlekken en meng het met de yoghurt. burger en laat lichtjes smelten. Breng verder op smaak. © Schil de zoete aardappel en snijd hem in kleine blokjes. Doe @ Open de broodjes en gril ze (in de @ Warm de broodjes op volgens de broodrooster of onder de grill). Beleg ze instructies op de verpakking. Open ze en ze in een steelpan met de gehakte beleg ze met gehakt, yoghurtsaus, salsa, gemberballetjes en de azijn. Overgiet met de burgers, de tomaten, de ketchup met water tot alles net ondergedompeld en de rucola. Tast meteen toe! uitgelekte pepertjes, gebakken uitjes en à tuinkers. Smullen maar! is en breng aan de kook. Zet het deksel Je kunt de rest van de ketchup 5 dagen in sah ı op de pan en laat 20 min pruttelen. een kleine bokaal in de koelkast bewaren. Geen pitakruidenin huis? Maak een mengsel van © Gril de bioquinoaburgers in een Top als dip bij het aperitief! komijn, chili en gedroogde oregano. : 80
Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 80