Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 80




Hier is pagina 80 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

+

1 =

=d

FR BETER (WIETEN

!

h

}

hd

fed

Ik

Ps

Ji

Et

ei

2

LU 4

We

ze

Jl

„er

|

ÿ

:

zm til

er

br

VEGGIE KEBABS,

RADIJZENSALSA EN

Pi

YOGHURTSAUS

Ki

#)

Vetten: 33 g- Koolhydraten:54g

zi

©

Vezels:12g- Eiwitten:26g

ke

rtl

Et

ee

EE

TEE

N

Voor de salsa en

+ 400g veggiegehakt

HET RECEPT

-

Greennay

de yoghurtsaus:

OP VIDEO

+ Lrode ui

« Ltomaat

= schaaltie tuinkers.

+ % komkommer

= 4 sterk gpekelde pepertes + bussel radijzen

+ 1 kleine rode ui

+ 4 & gebakken uitjes

u

+ Akebabbroodies

+ 200g Griekse yoghurt

+ 24 oljfolie

+ 3eleiderazin

= 1 klein teentje knoflook

« Vazakje Pitta'-kruiden

gamma World Delhaize

= Peper en zout

RODE

RGERS MET KETCHUP VAN ZOETE AARDAPPEL

© Begin met de salsa: snijd de tomaat,

O MIN © GEMARKELUK

Em

4 PERS.

de komkommer en de radijzen in heel

Vetten: 19 g- Koolhydraten:48g

kleine blokjes. Meng ze in een grote kom

O9

Vezels:10 g_ Evitten 168

met de fijngehakte kleine rode ui, de

+ 4 bioguinoaburgers met Voor de ketchup:

braadpän;volgens de instructies op de

azijn, het geperste teentje knoflook, peper

rode biet en amandelen

+ 3gemberballetjes op

verpakking.

en zout. Laat rusten.

(840 8)

siroop

® Snijd de tomaten en de augurken in

@ Fruit de fijngehakte rode ui in een

+ 2 tomaten

« 1grotezoete aardappel

plakjes.

sauteerpan met de olie. Voeg na 2 min het

+ 20 grucola

+ +2diwater

gehakt en de kruidenmix toe. Fruit 5 min

= 2 grote augurken op

+ Sel iderazin

© Mix de zoete aardappelen fijn, met

Lel gembersiroop (uit de bokaal) en

op een vrij hoog vuur en roer het gehakt

azijn

- Peperen zout

peper en zout. Voeg naar eigen smaak

los met een spatel.

+ 4 biohamburgerbroodjes

« 2 sneetjes cheddar

eventueel nog een beetje azijn toe.

© Laat het sap van de salsa in een kom

@ Leg /: sneetje cheddar op elke

uitlekken en meng het met de yoghurt.

burger en laat lichtjes smelten.

Breng verder op smaak.

© Schil de zoete aardappel en

snijd hem in kleine blokjes. Doe

@ Open de broodjes en gril ze (in de

@ Warm de broodjes op volgens de

broodrooster of onder de grill). Beleg ze

instructies op de verpakking. Open ze en

ze in een steelpan met de gehakte

beleg ze met gehakt, yoghurtsaus, salsa,

gemberballetjes en de azijn. Overgiet

met de burgers, de tomaten, de ketchup

met water tot alles net ondergedompeld

en de rucola. Tast meteen toe!

uitgelekte pepertjes, gebakken uitjes en

à

tuinkers. Smullen maar!

is en breng aan de kook. Zet het deksel

Je kunt de rest van de ketchup 5 dagen in

sah

ı

op de pan en laat 20 min pruttelen.

een kleine bokaal in de koelkast bewaren.

Geen pitakruidenin huis? Maak een mengsel van

© Gril de bioquinoaburgers in een

Top als dip bij het aperitief!

komijn, chili en gedroogde oregano.

:

80