Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LOKAAL VERHAAL JA
>
«= Seppe Nobels
-Kenjeook van...
zijn bekende restaurant
Graanmarkt 13 in Antwerpen.
Bovendien heeft hij meerdere
kookboeken op zijn naam staan
en is hij een vast jurylid in het
ASPERGESLAATJE
tv-programma Grillmasters op Vier.
„Houdt van … lentegroenten,
MET ARDENSE HAM EN ESPUMA
want die zorgen voor een prachtig
VAN BLANKE BOTER
kleurenpalet.
-Houdtnietvan...
k
et
platgekookte groenten zonder structuur.
verten: 46 Koolhydraten: 5g
er
a@
Vezels:2g- Eiwitten: 158
- Favoriete chef
Frank Fol
+ 8 sneetjes Ardense ham taste of Inspirations
- 2 bussels witte asperges
« 1 schaaltje waterkers
«1 sjalot
« 50 g Oud Bruggekaas in blok
» 1 dl water
+ 1 di droge witte wijn
+ 2elwittewijnazijn
+ 195 gkoude boter
+ %busseltiim
« Peper van de molen
» Fleur de sel
GEGRILDE ASPERGES, WATERKERSCRÈME EN KAPPERTJESBOTER
CERN ELEN
© Begin met de espuma: snijd de sjalot
in schijfjes en breng ze in een steelpan
verten: 43 Koolhydraten:8g
aan de kook met het water, de witte wijn,
o28
Vezels 3g- Ehwitten:6g
de azijn en detijm. Laat5 min pruttelen
en giet door een puntzeef. Houd apart.
+ 2 bussels witte asperges
© snijd de appel in brunoise (Kleine
© Schil de asperges en snijd de
» 2 bussels waterkers
voet ervan af. Snijd 1 bussel met een
+ 100g jonge spinazieblaadjes.
blokjes). Meng ze met de appelkappertjes,
dunschiller in tagliatelle. Snijd de
+ % Granny Smithappel
100 g gesmolten geklaarde boter, peper en
zout, de kappertjes en 1 el van hun sap.
andere bussel in blokjes en sauteer
» 1 biocitroen
deze kort in een wok, met 25 g boter.
+ 200 g verse kaas in een vlootje
@ Maak de 2de bussel waterkers schoon.
+ 2 elkappertjes
© Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk
Kruid met peper en zout. Verdeel de
+ 2el appelkappertjes
aspergeblokjes over diepe borden, voeg
de asperges met de rest van de gesmolten
de verfrommelde sneetjes ham en de
+ 120 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
geklaarde boter en schuif ze 2 min onder
« Peper van de molen
de grill.
aspergetagliatelle toe. Werk af met
+ Fleur de sel
waterkers en geraspte kaas.
@ Dresseer de asperges op de borden,
© Breng de espumabasis aan de
overgiet ze met kappertjesboter, voeg
© schil de asperges, snijd de voet ervanaf
quenelles waterkerscrème toe en werk af
kook. Haal de pan van het vuur, voeg
en stoom ze 3 min.
170 g koude boter in blokjes toe en klop
met takjes waterkers. Rasp er een beetje
@ Dompel 1 bussel waterkers en de
citroenzeste bovenop en serveer.
het mengsel met de staafmixer schuimig,
spinazieblaadjes in een kookpot kokend
Verdeel de espuma over de borden en
water. Giet ze na 1 min af en laat ze 2 min in
Blancheer de waterkers en de spinazie in
dien meteen op.
ijskoud water schrikken. Laat de groenten
bouillon, zo heb je meteen een lekkere basis
goed uitlekken en mix ze met de verse
voor een heerlijke soep!
2@- Vervang de ham eventueel door
7
grijze garnalen.
kaas. Breng verder op smaak.
31