Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 31 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 31
LOKAAL VERHAAL JA > «= Seppe Nobels -Kenjeook van... zijn bekende restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen. Bovendien heeft hij meerdere kookboeken op zijn naam staan en is hij een vast jurylid in het ASPERGESLAATJE tv-programma Grillmasters op Vier. „Houdt van … lentegroenten, MET ARDENSE HAM EN ESPUMA want die zorgen voor een prachtig VAN BLANKE BOTER kleurenpalet. -Houdtnietvan... k et platgekookte groenten zonder structuur. verten: 46 Koolhydraten: 5g er a@ Vezels:2g- Eiwitten: 158 - Favoriete chef Frank Fol + 8 sneetjes Ardense ham taste of Inspirations - 2 bussels witte asperges « 1 schaaltje waterkers «1 sjalot « 50 g Oud Bruggekaas in blok » 1 dl water + 1 di droge witte wijn + 2elwittewijnazijn + 195 gkoude boter + %busseltiim « Peper van de molen » Fleur de sel GEGRILDE ASPERGES, WATERKERSCRÈME EN KAPPERTJESBOTER CERN ELEN © Begin met de espuma: snijd de sjalot in schijfjes en breng ze in een steelpan verten: 43 Koolhydraten:8g aan de kook met het water, de witte wijn, o28 Vezels 3g- Ehwitten:6g de azijn en detijm. Laat5 min pruttelen en giet door een puntzeef. Houd apart. + 2 bussels witte asperges © snijd de appel in brunoise (Kleine © Schil de asperges en snijd de » 2 bussels waterkers voet ervan af. Snijd 1 bussel met een + 100g jonge spinazieblaadjes. blokjes). Meng ze met de appelkappertjes, dunschiller in tagliatelle. Snijd de + % Granny Smithappel 100 g gesmolten geklaarde boter, peper en zout, de kappertjes en 1 el van hun sap. andere bussel in blokjes en sauteer » 1 biocitroen deze kort in een wok, met 25 g boter. + 200 g verse kaas in een vlootje @ Maak de 2de bussel waterkers schoon. + 2 elkappertjes © Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk Kruid met peper en zout. Verdeel de + 2el appelkappertjes aspergeblokjes over diepe borden, voeg de asperges met de rest van de gesmolten de verfrommelde sneetjes ham en de + 120 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg geklaarde boter en schuif ze 2 min onder « Peper van de molen de grill. aspergetagliatelle toe. Werk af met + Fleur de sel waterkers en geraspte kaas. @ Dresseer de asperges op de borden, © Breng de espumabasis aan de overgiet ze met kappertjesboter, voeg © schil de asperges, snijd de voet ervanaf quenelles waterkerscrème toe en werk af kook. Haal de pan van het vuur, voeg en stoom ze 3 min. 170 g koude boter in blokjes toe en klop met takjes waterkers. Rasp er een beetje @ Dompel 1 bussel waterkers en de citroenzeste bovenop en serveer. het mengsel met de staafmixer schuimig, spinazieblaadjes in een kookpot kokend Verdeel de espuma over de borden en water. Giet ze na 1 min af en laat ze 2 min in Blancheer de waterkers en de spinazie in dien meteen op. ijskoud water schrikken. Laat de groenten bouillon, zo heb je meteen een lekkere basis goed uitlekken en mix ze met de verse voor een heerlijke soep! 2@- Vervang de ham eventueel door 7 grijze garnalen. kaas. Breng verder op smaak. 31
Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 31