Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LA
ven
FOOD TRIP
hs
Jg
de
di
Il),
hi
|
Ré LS
N
pet
ie
|
No
N
N
N
A
N
A
À
(A
€
De recepten
vind je op
==
Ni
er! KE
a
à:
gp
a
Ee
Lt
e street fo!
ch
de maispannenl
mn
De
icanen zweren bij m:
ONTDEK
tortilla's, terwijl ze voor
HET RECEPT
-
OP VIDEO
aanhangers krokant moeten zijn.
à
ve
die uitpakken met de grote klassiekers uit de Mexicaanse street food. Zo is
er Chipotle, Taco Bell, El Pollo Loco, Chuy's, Del Taco, Chili's … om maar
de populairste van het land te noemen. Er wordt wel eens gezegd dat tex-mex
de Mexicaanse gerechten aanpast aan de smaak van hun Texaanse noorderburen.
De Californiërs doen hetzelfde maar voegen vaak versere ingrediënten toe.
Ze zijn ook niet vies van wat culinaire durf.
Zo zijn heel wat klassieke sauzen en recepten al onder handen genomen door
chefs uit San Francisco. In Frisco is het bijvoorbeeld heel normaal om fajita’s,
burrito’s, enchilada’s of empanada’s tegen te komen met een Japanse of
Libanese toets …
De Amerikanen hebben de fastfoodketens
Hoe dan ook, verse lokale producten en verfrissende afwisseling zorgen voor
I
uitgevonden en ze zijn dol op tex-mex. Zo
een waar eetfestijn, of je nu gaat eten in een van de ketens of in een minuscuul
kwamen ze al snel met ketens op de proppen
eethuis op de hoek van de straat.
=
zu
ET
B