Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE FPA

TECHNIEK #5

STOVEN

229820

:

Een stoofpot wordt klaargemaakt door een gerecht Lange tijd op lage

temperatuur te garen. De basisingredienten zijn water of bouillon



en vlees, vis of groenten die veel gaartijd vergen. In dit geval zijn



di

Werk de

dat de peulvruchten van deze zuiders geïnspireerde feijoada, een

Braziliaanse specialiteit waarin bonen de hoofdrol spelen. De smaak

ovenschotel

van een stoofpot wordt intenser naarmate het gerecht langer gaart

af met plukjes

groen: oregano,

of rust. Om diezelfde reden wordt vaak geadviseerd om je stoofpot

rozemarijn, jm …

een dag op voorhand te maken.

N

BL

N

hs

/

FA,

+



5

re

ik.

De

+

*

à

MER

8

=

x

Hd recept

1.

vind je op

=

p.62! >

Bet

N

61

ait