Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 116
Hier is pagina 116 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Delhaize magazine #«
40
Vanaf 18 Juni
in je Delhaize winkel.
EXCLUSIEVE
RECEPTEN!
Receptenindex
In het volgende )
Delhaize magazine
u
ONTBIJT
© Broodin alle eenvoud
75
59
Ramen met kip
ee
Aardappeltortilla
Gebraden côte à l'os met knoflook
met spekblokjes
89
en rozemarijn
62
Pancakes met verse kaas en compote
Kalkoenrollades met pesto
van gedroogde abrikozen
91
en spinazie
62
Toast met forelmousse
92
e © ce
Kabeljauwhaasje in papillot met
.e
Muffins met spekblokjes en
krokante groenten
62
93
verse geitenkaas
® Groentestoofpan met bonen
Berry breakfast met yoghurt
en chorizo
62
en granola
95
® Witte pizza met lente-uitjes en
‘champignons
67
Verkoeling op je bord
APERITIEF
Californian buddha bowl
24
71
Radijzen met waterkerspesto
met quinoa
Cappuccino van waterkers
24
Cioppino (stoofpotje van vis
en zeevruchten)
71
Rillettes van tonijn met artisjokken 41
Brandade van makreel met
Kiptaco's met geitenkaas en
gegrilde paprika's
al
groentepickles
71
Zalmsalade met appelsien
al
©
Rodebietburgers met ketchup van
D
zoete aardappel
80
f
ei
VOORGERECHTEN
© Veggie kebabs, radijzensalsa
Appelsien-waterkerssalade
24
en yoghurtsaus
80
Ed
© Kamuttabouleh
85
Aspergeslaatje met Ardense ham en
espuma van blanke boter
31
Gegrilde asperges, waterkerscrème
NAGERECHTEN
en kappertjesboter
31
© Ice cream sandwiches
Gegrilde sardientjes
met vruchten
70
42
Pavlovarol met aardbeien
105
Het BBQ-seizoen
met gremolatacrumble
Rustieke aardbeientaart
110
begint weer!
HOOFDGERECHTEN
e
Vegan minicheesecakes
© Quiche met waterkers
24
met aardbeien
110
©
Risotto met waterkers
24
Couscous met makreelfilets
37
DRANKEN
Lasagne met twee soorten zalm
Energy shot
hiel
Pz
42
Waterkersmocktail
24
en prei
‘Tartaar van goudbrasem, slaatje van
Aardbeien-kokosmilkshake
110
42
waterkers en asperges
e © ee
Lamsschouder in een aardappelkorst
F 14
en rode bieten met geitenkaas
48
u
\
‘A
© Vices
WIL JE VOOR MEER OF
Ë
LEGENDE
MINDER PERSONEN KOKEN?
© veggie
Gevogelte
lutenvrij
® vis
Reken de opgegeven hoeveelheden
© Special Kids
om via delhaize.be
Zomerse favoriet: aubergine!
© Lactosevrij
Energiebehoefte van een gemiddelde volwassene: 2000 kcal/dag
COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm, VA Osseghemslraat 53, 1080 Brussel, KBO 0402206.045 Brand & Go-to-Market Director: Francois Nelen.
Content & Owned Media Manager: Valrie Caller Hoofdredacteur Vincent Lens Art Director: Hugues Legros Redactie-assistent: Renaul Martens
Redactiecomiké: Lore Vander Slichele, Sandra Weichselbaum Chefs: Line Couvreur Jeroen De Pauws Seppe Nobels Styliste: Sonja Merlens Fotografie: Dimitri Lowette, Studio Wauters
Vormgevers: Piere Saysouk Eri Verdonck Studie: Bil Taels, Guy Van Haerenorgh Redactie recepten: Gesna Gomez Copywnlters: Slâphane Godiroid, Lisa Lefever Sandrine Mossiat,
(Catherine Quadens, Marie Van Den Berghe vertalers Sophie Defaur Caroline De Vioey Tony Geudens Eindcorrectie: Mangrove Productions, Noêmie Demets, Pascale Van Obberghen,
2018
Evelyn Verhestraelen Productie: Gicom Producer Ester Vanderhassell Productieassistent Babette Crevits Drukwerk: HOOFT Reclameregie: Gicom, nancyvan dervelden@gicom be
116