Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 116


Hier is pagina 116 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Delhaize Folder 01.04.2020

Hier is pagina 116 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 116

Delhaize magazine #« 40 Vanaf 18 Juni in je Delhaize winkel. EXCLUSIEVE RECEPTEN! Receptenindex In het volgende ) Delhaize magazine u ONTBIJT © Broodin alle eenvoud 75 59 Ramen met kip ee Aardappeltortilla Gebraden côte à l'os met knoflook met spekblokjes 89 en rozemarijn 62 Pancakes met verse kaas en compote Kalkoenrollades met pesto van gedroogde abrikozen 91 en spinazie 62 Toast met forelmousse 92 e © ce Kabeljauwhaasje in papillot met .e Muffins met spekblokjes en krokante groenten 62 93 verse geitenkaas ® Groentestoofpan met bonen Berry breakfast met yoghurt en chorizo 62 en granola 95 ® Witte pizza met lente-uitjes en ‘champignons 67 Verkoeling op je bord APERITIEF Californian buddha bowl 24 71 Radijzen met waterkerspesto met quinoa Cappuccino van waterkers 24 Cioppino (stoofpotje van vis en zeevruchten) 71 Rillettes van tonijn met artisjokken 41 Brandade van makreel met Kiptaco's met geitenkaas en gegrilde paprika's al groentepickles 71 Zalmsalade met appelsien al © Rodebietburgers met ketchup van D zoete aardappel 80 f ei VOORGERECHTEN © Veggie kebabs, radijzensalsa Appelsien-waterkerssalade 24 en yoghurtsaus 80 Ed © Kamuttabouleh 85 Aspergeslaatje met Ardense ham en espuma van blanke boter 31 Gegrilde asperges, waterkerscrème NAGERECHTEN en kappertjesboter 31 © Ice cream sandwiches Gegrilde sardientjes met vruchten 70 42 Pavlovarol met aardbeien 105 Het BBQ-seizoen met gremolatacrumble Rustieke aardbeientaart 110 begint weer! HOOFDGERECHTEN e Vegan minicheesecakes © Quiche met waterkers 24 met aardbeien 110 © Risotto met waterkers 24 Couscous met makreelfilets 37 DRANKEN Lasagne met twee soorten zalm Energy shot hiel Pz 42 Waterkersmocktail 24 en prei ‘Tartaar van goudbrasem, slaatje van Aardbeien-kokosmilkshake 110 42 waterkers en asperges e © ee Lamsschouder in een aardappelkorst F 14 en rode bieten met geitenkaas 48 u \ ‘A © Vices WIL JE VOOR MEER OF Ë LEGENDE MINDER PERSONEN KOKEN? © veggie Gevogelte lutenvrij ® vis Reken de opgegeven hoeveelheden © Special Kids om via delhaize.be Zomerse favoriet: aubergine! © Lactosevrij Energiebehoefte van een gemiddelde volwassene: 2000 kcal/dag COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm, VA Osseghemslraat 53, 1080 Brussel, KBO 0402206.045 Brand & Go-to-Market Director: Francois Nelen. Content & Owned Media Manager: Valrie Caller Hoofdredacteur Vincent Lens Art Director: Hugues Legros Redactie-assistent: Renaul Martens Redactiecomiké: Lore Vander Slichele, Sandra Weichselbaum Chefs: Line Couvreur Jeroen De Pauws Seppe Nobels Styliste: Sonja Merlens Fotografie: Dimitri Lowette, Studio Wauters Vormgevers: Piere Saysouk Eri Verdonck Studie: Bil Taels, Guy Van Haerenorgh Redactie recepten: Gesna Gomez Copywnlters: Slâphane Godiroid, Lisa Lefever Sandrine Mossiat, (Catherine Quadens, Marie Van Den Berghe vertalers Sophie Defaur Caroline De Vioey Tony Geudens Eindcorrectie: Mangrove Productions, Noêmie Demets, Pascale Van Obberghen, 2018 Evelyn Verhestraelen Productie: Gicom Producer Ester Vanderhassell Productieassistent Babette Crevits Drukwerk: HOOFT Reclameregie: Gicom, nancyvan dervelden@gicom be 116

Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 116