Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 116




Hier is pagina 116 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize magazine #«

40

Vanaf 18 Juni

in je Delhaize winkel.

EXCLUSIEVE

RECEPTEN!

Receptenindex

In het volgende )

Delhaize magazine

u

ONTBIJT

© Broodin alle eenvoud

75

59

Ramen met kip

ee

Aardappeltortilla

Gebraden côte à l'os met knoflook

met spekblokjes

89

en rozemarijn

62

Pancakes met verse kaas en compote

Kalkoenrollades met pesto

van gedroogde abrikozen

91

en spinazie

62

Toast met forelmousse

92

e © ce

Kabeljauwhaasje in papillot met

.e

Muffins met spekblokjes en

krokante groenten

62

93

verse geitenkaas

® Groentestoofpan met bonen

Berry breakfast met yoghurt

en chorizo

62

en granola

95

® Witte pizza met lente-uitjes en

‘champignons

67

Verkoeling op je bord

APERITIEF

Californian buddha bowl

24

71

Radijzen met waterkerspesto

met quinoa

Cappuccino van waterkers

24

Cioppino (stoofpotje van vis

en zeevruchten)

71

Rillettes van tonijn met artisjokken 41

Brandade van makreel met

Kiptaco's met geitenkaas en

gegrilde paprika's

al

groentepickles

71

Zalmsalade met appelsien

al

©

Rodebietburgers met ketchup van

D

zoete aardappel

80

f

ei

VOORGERECHTEN

© Veggie kebabs, radijzensalsa

Appelsien-waterkerssalade

24

en yoghurtsaus

80

Ed

© Kamuttabouleh

85

Aspergeslaatje met Ardense ham en

espuma van blanke boter

31

Gegrilde asperges, waterkerscrème

NAGERECHTEN

en kappertjesboter

31

© Ice cream sandwiches

Gegrilde sardientjes

met vruchten

70

42

Pavlovarol met aardbeien

105

Het BBQ-seizoen

met gremolatacrumble

Rustieke aardbeientaart

110

begint weer!

HOOFDGERECHTEN

e

Vegan minicheesecakes

© Quiche met waterkers

24

met aardbeien

110

©

Risotto met waterkers

24

Couscous met makreelfilets

37

DRANKEN

Lasagne met twee soorten zalm

Energy shot

hiel

Pz

42

Waterkersmocktail

24

en prei

‘Tartaar van goudbrasem, slaatje van

Aardbeien-kokosmilkshake

110

42

waterkers en asperges

e © ee

Lamsschouder in een aardappelkorst

F 14

en rode bieten met geitenkaas

48

u

\

‘A

© Vices

WIL JE VOOR MEER OF

Ë

LEGENDE

MINDER PERSONEN KOKEN?

© veggie

Gevogelte

lutenvrij

® vis

Reken de opgegeven hoeveelheden

© Special Kids

om via delhaize.be

Zomerse favoriet: aubergine!

© Lactosevrij

Energiebehoefte van een gemiddelde volwassene: 2000 kcal/dag

COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm, VA Osseghemslraat 53, 1080 Brussel, KBO 0402206.045 Brand & Go-to-Market Director: Francois Nelen.

Content & Owned Media Manager: Valrie Caller Hoofdredacteur Vincent Lens Art Director: Hugues Legros Redactie-assistent: Renaul Martens

Redactiecomiké: Lore Vander Slichele, Sandra Weichselbaum Chefs: Line Couvreur Jeroen De Pauws Seppe Nobels Styliste: Sonja Merlens Fotografie: Dimitri Lowette, Studio Wauters

Vormgevers: Piere Saysouk Eri Verdonck Studie: Bil Taels, Guy Van Haerenorgh Redactie recepten: Gesna Gomez Copywnlters: Slâphane Godiroid, Lisa Lefever Sandrine Mossiat,

(Catherine Quadens, Marie Van Den Berghe vertalers Sophie Defaur Caroline De Vioey Tony Geudens Eindcorrectie: Mangrove Productions, Noêmie Demets, Pascale Van Obberghen,

2018

Evelyn Verhestraelen Productie: Gicom Producer Ester Vanderhassell Productieassistent Babette Crevits Drukwerk: HOOFT Reclameregie: Gicom, nancyvan dervelden@gicom be

116