Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 97
Hier is pagina 97 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rocus won BÀ
De keuze van
FAQ: “WAT IS DE METHODE
TRADITIONNELLE?”
Aankoper wijn bij Delhaize
(RS)
De traditionele methode voor het
|
maken van de enige echte crémant
Na enkele jaren in de winkel
werd ontwikkeld in 1953. Na de eerste
te hebben gewerkt, heeft hij
koele gisting vindt er een tweede
8 jaar geleden het aankoop-
departement vervoegd.
gisting plaats op fles. De flessen
Pieter-Jan houdt zich naast het
worden minimaal 18 maanden
horizontaal bewaard op houten
aansturen van het aankoopteam
latten in kelders van tufsteen.
van de wijnen ook bezig met
Daarna worden de flessen ontgist
het selecteren van de juiste
champagnes, schuimwijnen
of ‘gedegorgeerd’, zodat er een
onvergelijkbare fijne pareling ontstaat.
en wijnen uit Noord-Amerika.
Wijn is een passie voor
hem en hij streeft ernaar de
consumenten nieuwe producten
te laten ontdekken.
66
Deze crémant
heeft een
zalige lange
4
>
afdronk met
A}
toetsen van peer
DE CHANCENY
en perzik.
CREMANT DE LOIRE BRUT
Frankrijk - Loire
De Chanceny is een emblematisc
droge witte schuimwijn, die nı
steeds volgens de méthode
NOG GEEN PLANNEN VOOR
traditionnelle wordt gemaakt
gesmaakt op basis van 65% cf
DE PAASVAKANTIE?
blanc, 20% chardonnay en
d
Spring in je auto en verken de Elzas.
15% cabernet franc. De drui
AUX
Je kunt er zalig wandelen, fietsen … en
komen van geselecteerde terro
andere plaatselijke wijnen ontdekken.
ten zuiden van de Saumur
De Chanceny
www.tourisme-alsace.com
De grond is rijk aan klei-kalkste
tufsteen en schalie … en dat
m
d
Loire
voor de kenmerkende fri
dede
en finesse van deze crémant.
Daarenboven zorgt de pluk met:
Brut
hand, de zachte persing en koel
ne
gisting (18°C) ervoor dat alle delicate
aroma's behouden blijven.
lekker met …
Zeevruchten of kaas. Helemaal
top met kaas uit de regio zoals
gruyère, tomme of munster. Deze
KLEUR
Lichtgeel
zachte kaas met gepasteuriseerde
koemelk rijpt een paar weken lang
GEUR
Intense aroma's van peer en perzik
in plaatselijke kelders en wordt
SMAAK
Levendig met een volle, lange fruitige afdronk
om de 2 dagen omgekeerd.
SCHENKTEMPERATUUR
8 à 10°C
Enorm populair in de regio en
ver daarbuiten.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
97