Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 120




Hier is pagina 120 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ZUIDERSE QUICHE

KROKANTE NACHO’S MET

EEN AVOCADODIP

15MIN + 1 U BAKTUD « GEMAKKELIJK - € - 4 PERS.

3 eieren » 1 courgette + 1 ode paprika + 125 g kerstomaten « 1 rol kruimeldeeg -

10 MIN + 15 MIN KOOKTIJD + GEMAKKELIJK + € « 4 PERS.

40 parmigiano + 400 g plantaardig altematief voor yoghurt ‘Greek Style Natuur’ Alpro

Zel‘Soya Bakken & Braden’ Alpro + 2 el rode pesto + Handjeval verse basilicum +

Voor de dip:

Zavoeado's « 1 citroen « 200 g plantaardig altematief voor yoghurt ‘Greek Style Natuur”

Nootmuskaat Peper en zout

Alpro » 4 takjes koriander - 2 rode chilipepertjes + ,l komijn - Peper en zout

1. Verwarm de oven voor op 180°C en bereid een quichevorm met

Voor de nacho's:

losse bodem van 25 cm voor.

10 kerstomaatjes - 1 rode paprika + 1 gele paprika - 2 lente-uitjes + 6 wraps

2. Maak de quichevulling:snijd de courgette en paprika in stukjes.

Verhit de ‘soya Bakken & Braden’ in een pan en bak de groenten

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

ongeveer 5 min. Kruid met peper en zout. Doe de ‘Greek Style Natuur’

2. Maak de avocadodip: haal de avocado uithet vruchtvlees, snijd in

en drie eieren in een kom en klop het geheel op. Voeg de helft van de

plakjes en doe in de blender of de mixer. Hak de korianderblaadjes fijn

geraspte parmigiano en een paar fijngesnipperde basilicumblaadjes

en voegsamen met de zeste van de helft van de citroen en hetsap van

toe. Roer om en breng op smaak met nootmuskaat. versgemalen peper

deandere helft toe aan de avocado. Mix alles tot een gladde dip met

en zout. Snijd de kerstomaatjes in twee en zet ze even opzij.

het plantaardig alternatief voor yoghurt ‘Greek Style Natuur’. Breng op

3. Tijd voor het quichedeeg: haal het deeg uit de koelkast en rol uit in

smaak met de komijn,

de peper en het zout. Schep in een kom en garneer

een bakvorm. Snijd de uitstekende randen eraf. Bak het deeg indien

met fine ringetjes chilipeper.

nodig voor volgens de instructies op de verpakking.

3. Maak nu de nacho'

nijd 8 driehoeken uit elke wrap. Leg ze op

4. Vul de quiche: strijk de pesto over de deegbodem en leg de gebakken

een bakplaat en breng op smaak met peper en zout. Bak 8 min in de

groenten erop. Giet het kaasmengsel erover en werk af met de rest van

voorverwarmde oven. Draai de driehoeken om enlaat ze nog eens

de parmigiano. Beleg met de gehalveerde kerstomaten. Bak de quiche

7 minuten bakken tot ze knapperig en mooi goudbruin zijn.

ongeveer 45 min tot hij goudbruin is. Snijd de quiche

4. Schik de warme nacho's op een groot bord of een

in stukken en serveer met wat verse basilicum en

a

schotel. Werk af met kerstomaat, de paprika's en

es

een groene salade.

delente-ui. Serveer met de dip.

ke

x

GEBAKKEN GROENE ASPERGES

MOCKTAIL VAN HAVERDRINK

MET PARMIGIANO KAAS

EN VEENBESSEN

25 MIN + 45 MIN KOOKTUD « GEMAKKELIJK + €€ + 4 PERS

5 MIN « GEMAKKELIJK + € + 4 PERS,

4 sneden Gandaham + 24 groene asperges + 100 grucola + Llimoen (sapen

60 g kleine veenbessen + 1 limoen + 4 dl veenbessensap - 3,2 dl appelsap +

zeste) « 2 sneden bruin brood + 40 g parmigiano « 4el plantaardig alternatief voor

16 di limoenlimonade + 0,8 dl Haverdrink Original’ Alpro + 4 el geschaafd js

yoghurt ‘Natuur’ Alpro + 2 el mosterd + 50 g ‘Soya Bakken en Braden’ Alpro « Enkele

1. Doe alle ingrediënten in de blender, behalve het ijs.

druppels truffeloie - Peper en zout

2. Mix tot er een mooi schuimlaagje verschijnt.

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Droog de Gandaham krokant

3. Doe wat geschaafd ijs in gekoelde glazen en giet daar je mocktail

tussen 2 vellen bakpapier in de oven gedurende 20 min.

overheen. Werk af met een paar veenbessen en een schi

je limoen.

2. Mix de sneden bruin brood fijn en bak in L el ‘Soya Bakken en Braden

goudbruin.

3. Maak de groene asperges schoon. Schil de asperges en snijd of

kraak het harde stukje aan de onderkant eraf.

4. Bak de asperges beetgaar in de resterende ‘Soya Bakken en Braden’

‘Alpro. Kruid met versgemalen peper. Mix de ‘Plantaardig alternatief voor

yoghurt Natuur’ Alpro met 10 g geraspte parmezaan, de mosterd,

het limoensap de limoenzeste en peper en zout.

5. Serveer de gebakken asperges met de krokante gandaham,

30 g parmigianoschilfers en rucola. Werk af met de dressing en

alpro

enkele druppels truffelolie en broodcrumble met zeezout.

DAT

=

=

u

ape]

wed

= Wilje een veggie gerecht, vervang dan

5

3

2@- Houdie van een zurigetoets? Doe dan wat exra

5

de Gandaham door geroosterde cashewnoten.

veenbessen in de blender!