Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ron trıp FA
CALIFORNIAN BUDDHA BOWL MET QUINOA
KIPTACO’S MET GEITENKAAS
EN GROENTEPICKLES
Vetten: 348 - Koolhydraten: 61g
oa08
Vezels:14g- Ehwitten: I3g
Netten: 20,8 - Koolhydraten: 841g
+ 2'avocado's
+ 3 limoenen
« 1 rode peper
®
Vezels:7 g- Elwitien 40 g
+ 1 bussel lente-uitjes
+ 300 g quinoa
+ 3 cm gember
+ 1 rode biet
+ 150 grode kool
+ 4 KI balsamicocrème
Peper en zout
+ 2kipfilets (+ 400 g)
+ % komkommer
«Gel olijfolie
+ 50 g spinazieblaadjes
+ 1 grote wortel
+ 1 bussel koriander
» 2limoenen
« Y komkommer
+ 1 mango
+ 1 rode ui
« 1 granaatappel
© Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking, Laat hem 2 min in
» 125 g geitenkaas natuur
« 2 kl kristalsuiker
Le Lamy
« 1,5dl water
koud water schrikken en laat hem uitlekken.
» Ya bussel koriander
@ Hak het wit van de lente-uitjes. Ontpit % rode peper en hak hem fijn. Rasp
« 15dl rijstazijn
Voor de tortilla's:
« 1 kl zout
de gember grof en pers met de vingers het sap uit de pulp. Mix het sap van
+ #375 g bloem
Voor de saus:
2 limoenen, de lente-uitjes, de balsamicocrème, 2 el olijfolie, de gehakte rode
» 2dl water
+ 200 gzure room
peper, het gembersap, de helft van de koriander, peper en zout fijn in de beker
+ Atakjes oregano
+ 100 g yoghurt natuur
van de mixer of de hakmolen.
« 1 mespunt Espelettepeper
+ H rode peper
» 2klzout
© snijd de avocado’s in plakjes, de komkommer en de rest van de rode
« 5 em gember
peper in fijne schijfjes en de mango in kleine blokjes. Snipper de kool met de
Voor de pickles:
« Zout
+ % bussel radijzen
mandoline fijn. Snijd 1 limoen in 4.
@ Meng de quinoa met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout.
© Voor de pickles: schil de rode biet, de
Verdeel eerst de quinoa en dan de andere ingrediënten over 4 grote kommen.
Werk af met plukjes koriander.
wortel en de komkommer. Snijd ze met
de mandoline in fijne schijfjes en doe
dit ook met de radijzen en de ui. Doe de
rodebietschijfjes in een aparte kom en doe de
CIOPPINO (STOOFPOTJE VAN VIS EN ZEEVRUCHTEN)
andere groenten samen in een kleine slakom.
Meng de suiker, het water, de azijn en het
Verten:12g „Koolhydraten: 12g
zout. Verdeel dit mengsel over de 2 kommen
ane
Vezels:5g - Eiwitten: 288
en laat 30 min rusten.
@ Voor de tortilla's: meng 350 g bloem met
+ 200 g zeewolffilet
« 1kl kristalsuiker
« 2teentjes knoflook
» 500 g kokkels
« 15 dlwitte wijn
« Tabasco
het lauwe water, de gehakte oregano, de
Espelettepeper en het zout. Kneed tot een
+ 300 g calamaresringen
+ dl ‘Fond van noordzeegarnalen’
Peperen zout
+ 250 g kerstomaten
Fundo
soepele en homogene deegbal. Voeg indien
» 1 kleine venkel
+ Lel tomatenconcentraat
nodig een beetje bloem toe. Laat 15 min rusten.
« 3 rode uien
+ del olifaie
© Stoom de kipfilets gedurende 12 min.
= 1 blik gepelde tomatenblokjes
+ Atakjes tim
© Voor de saus: rasp de gember grof en
00e)
+ Atakjes oregano
pers met de vingers het sap uit de pulp.
Meng de zure room met de yoghurt, het
© Laat de kokkels gedurende 30 min in gezouten koud water weken. Laat ze
gembersap, de ontpitte en gehakte rode
uitlekken en herhaal nog 2 keer (1.30 u weektijd in totaal).
peper. Kruid met zout.
@ Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de gehalveerde kerstomaten over
een ovenschaal, besprenkel ze met 1 el olijfolie en bestuif ze met de suiker. Werk
@ Snijd de granaatappel horizontaal in 2.
Houd elke helft omgekeerd boven een grote
af met de plukjes van 3 takjes tijm en 3 takjes oregano. Kruid met zout en schuif
kom en klop er met een vleeshamer of een
30 min in de oven.
pollepel de pitjes uit.
© Snipper de uien en de venkel fijn. Fruit ze samen met de geperste teentjes
© Bestuif het werkblad met bloem. Verdeel
knoflook op een zacht vuurtje, in een kookpot met 2 el olijfolie. Voeg na 10 min
het deeg in 16 balletjes en sla ze met een
Ltakje tijm en 1 takje oregano toe. Meng 1 min en laat dan nog 10 min op een
deegrol plat. Bak ze 2 per 2 goudbruin op een
zacht vuurtje sudderen met de gepelde tomatenblokjes, het tomatenconcentraat,
matig vuurtje. in een warme antiaanbakpan.
de witte wijn, de garnalenfond en tabasco.
Druk ze plat wanneer ze opzwellen
© Voeg de goed uitgelekte kokkels toe en zet het deksel op de pan. Snijd
(baktijd.
.30 min per kant), Houd ze warm
de zeewolffilet in stukken en voeg ze toe zodra de kokkels open zijn. Zet het
tussen 2 licht bevochtigde keukendoeken.
deksel op de pan en haal hem van het vuur. Laat 5 min rusten.
© Scheur het kippenvlees met de vingers.
© Schroei intussen de calamaresringen op een heel hoog vuur dicht, in een
Beleg de tortilla's met spinazieblaadjes,
braadpan met L el olijfolie. Voeg de kerstomaten toe en meng 1 min. Schep de
kip, verkruimelde geitenkaas, pickles, saus,
calamares bij de kokkels en de vis in de kookpot, breng verder op smaak met
plukjes koriander en granaatappelpitten.
peper en zout en dien op. Geef er geroosterde sneetjes brood met knoflook bij
Serveer met limoenpartjes.
= Je kunt ook andere soorten schelpdieren en vis gebruiken, zoals gamba's, krabpoten
7
Vergeet niet even te proeven voor je zout toevoegt, de kokkels volstaan normaal!
LA