Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ron trıp FA

CALIFORNIAN BUDDHA BOWL MET QUINOA

KIPTACO’S MET GEITENKAAS

EN GROENTEPICKLES

Vetten: 348 - Koolhydraten: 61g

oa08

Vezels:14g- Ehwitten: I3g

Netten: 20,8 - Koolhydraten: 841g

+ 2'avocado's

+ 3 limoenen

« 1 rode peper

®

Vezels:7 g- Elwitien 40 g

+ 1 bussel lente-uitjes

+ 300 g quinoa

+ 3 cm gember

+ 1 rode biet

+ 150 grode kool

+ 4 KI balsamicocrème

Peper en zout

+ 2kipfilets (+ 400 g)

+ % komkommer

«Gel olijfolie

+ 50 g spinazieblaadjes

+ 1 grote wortel

+ 1 bussel koriander

» 2limoenen

« Y komkommer

+ 1 mango

+ 1 rode ui

« 1 granaatappel

© Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking, Laat hem 2 min in

» 125 g geitenkaas natuur

« 2 kl kristalsuiker

Le Lamy

« 1,5dl water

koud water schrikken en laat hem uitlekken.

» Ya bussel koriander

@ Hak het wit van de lente-uitjes. Ontpit % rode peper en hak hem fijn. Rasp

« 15dl rijstazijn

Voor de tortilla's:

« 1 kl zout

de gember grof en pers met de vingers het sap uit de pulp. Mix het sap van

+ #375 g bloem

Voor de saus:

2 limoenen, de lente-uitjes, de balsamicocrème, 2 el olijfolie, de gehakte rode

» 2dl water

+ 200 gzure room

peper, het gembersap, de helft van de koriander, peper en zout fijn in de beker

+ Atakjes oregano

+ 100 g yoghurt natuur

van de mixer of de hakmolen.

« 1 mespunt Espelettepeper

+ H rode peper

» 2klzout

© snijd de avocado’s in plakjes, de komkommer en de rest van de rode

« 5 em gember

peper in fijne schijfjes en de mango in kleine blokjes. Snipper de kool met de

Voor de pickles:

« Zout

+ % bussel radijzen

mandoline fijn. Snijd 1 limoen in 4.

@ Meng de quinoa met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout.

© Voor de pickles: schil de rode biet, de

Verdeel eerst de quinoa en dan de andere ingrediënten over 4 grote kommen.

Werk af met plukjes koriander.

wortel en de komkommer. Snijd ze met

de mandoline in fijne schijfjes en doe

dit ook met de radijzen en de ui. Doe de

rodebietschijfjes in een aparte kom en doe de

CIOPPINO (STOOFPOTJE VAN VIS EN ZEEVRUCHTEN)

andere groenten samen in een kleine slakom.

Meng de suiker, het water, de azijn en het

Verten:12g „Koolhydraten: 12g

zout. Verdeel dit mengsel over de 2 kommen

ane

Vezels:5g - Eiwitten: 288

en laat 30 min rusten.

@ Voor de tortilla's: meng 350 g bloem met

+ 200 g zeewolffilet

« 1kl kristalsuiker

« 2teentjes knoflook

» 500 g kokkels

« 15 dlwitte wijn

« Tabasco

het lauwe water, de gehakte oregano, de

Espelettepeper en het zout. Kneed tot een

+ 300 g calamaresringen

+ dl ‘Fond van noordzeegarnalen’

Peperen zout

+ 250 g kerstomaten

Fundo

soepele en homogene deegbal. Voeg indien

» 1 kleine venkel

+ Lel tomatenconcentraat

nodig een beetje bloem toe. Laat 15 min rusten.

« 3 rode uien

+ del olifaie

© Stoom de kipfilets gedurende 12 min.

= 1 blik gepelde tomatenblokjes

+ Atakjes tim

© Voor de saus: rasp de gember grof en

00e)

+ Atakjes oregano

pers met de vingers het sap uit de pulp.

Meng de zure room met de yoghurt, het

© Laat de kokkels gedurende 30 min in gezouten koud water weken. Laat ze

gembersap, de ontpitte en gehakte rode

uitlekken en herhaal nog 2 keer (1.30 u weektijd in totaal).

peper. Kruid met zout.

@ Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de gehalveerde kerstomaten over

een ovenschaal, besprenkel ze met 1 el olijfolie en bestuif ze met de suiker. Werk

@ Snijd de granaatappel horizontaal in 2.

Houd elke helft omgekeerd boven een grote

af met de plukjes van 3 takjes tijm en 3 takjes oregano. Kruid met zout en schuif

kom en klop er met een vleeshamer of een

30 min in de oven.

pollepel de pitjes uit.

© Snipper de uien en de venkel fijn. Fruit ze samen met de geperste teentjes

© Bestuif het werkblad met bloem. Verdeel

knoflook op een zacht vuurtje, in een kookpot met 2 el olijfolie. Voeg na 10 min

het deeg in 16 balletjes en sla ze met een

Ltakje tijm en 1 takje oregano toe. Meng 1 min en laat dan nog 10 min op een

deegrol plat. Bak ze 2 per 2 goudbruin op een

zacht vuurtje sudderen met de gepelde tomatenblokjes, het tomatenconcentraat,

matig vuurtje. in een warme antiaanbakpan.

de witte wijn, de garnalenfond en tabasco.

Druk ze plat wanneer ze opzwellen

© Voeg de goed uitgelekte kokkels toe en zet het deksel op de pan. Snijd

(baktijd.

.30 min per kant), Houd ze warm

de zeewolffilet in stukken en voeg ze toe zodra de kokkels open zijn. Zet het

tussen 2 licht bevochtigde keukendoeken.

deksel op de pan en haal hem van het vuur. Laat 5 min rusten.

© Scheur het kippenvlees met de vingers.

© Schroei intussen de calamaresringen op een heel hoog vuur dicht, in een

Beleg de tortilla's met spinazieblaadjes,

braadpan met L el olijfolie. Voeg de kerstomaten toe en meng 1 min. Schep de

kip, verkruimelde geitenkaas, pickles, saus,

calamares bij de kokkels en de vis in de kookpot, breng verder op smaak met

plukjes koriander en granaatappelpitten.

peper en zout en dien op. Geef er geroosterde sneetjes brood met knoflook bij

Serveer met limoenpartjes.

= Je kunt ook andere soorten schelpdieren en vis gebruiken, zoals gamba's, krabpoten

7

Vergeet niet even te proeven voor je zout toevoegt, de kokkels volstaan normaal!

LA