Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 105
Hier is pagina 105 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DE ZOETE BLADZIJDEN |
5
an
“
EA
Ld
»
ps)
1
v
4}
1
Ei
N)
LE
HET MET
BT
oe
Ii
een!
an
5
H
ni
Cl
Zeg nu zelf, er is toch niets beter
1
ed
ti
ze
By,
om je moeder mee'‘te verwennen.
VE
Ad
2
dan een zelfgemaakt nagerecht
ei
met aardbeien in hartjesvorm. Of
„doe stiekem gewoon alsof met
Der
r
pe kant- Que -klaar dessert.
2
fj
«
PAVLOVAROL MET AARDBEIEN
© 35 MIN + 30 MIN KOOKTUD @ GEMIDDELD © €
A 4 PERS,
A
Vetten: 13g-Koollydraten; 43 g
©
LPO
VENT
VTT En
RC Eu ete Cu
DEMO
UE CE
verdeel erde bereiding over, in de vorm van een
kmertemperatuur
Ba on
at}
DER)
vierkant van 23 op 23 cm en = 3 cm dikte. Schuif
ERE: cr
BIN Sen
in de oven en verlaag de oventemperatuur tot
a TI
120°C. Bak 25 à 30 min, tot de meringuellichtjes
EEEN Dn
» 5 clwäter
goudbruimis. Laat hem 10 min rusten. Bestuif een
Me
NT
velbakpapier met 2 elsuiker, leg er de meringue
ER
R
ET
omgedraaid op en verwijder voorzichtig het
er)
2
1 Begin metde garnituur: breng hetwater met
andere vel bakpapier. De textuur van je meringue
de’Rtistalsuiker en de tijm aan de kook. Laat
iskrokant aan de onderkant en zacht aan de
A
Ne
10 min sudderen. Verwijder het steeltje van.de
bovenkant,
Be
aardbeienensnijd ze in 2. Voeg het citroensap en
4 Klopderroomistif met 6 el aardbeiensiroop.
;
ER CVE REL ETET AL
Bestrijker de.mêtingue mee, tot 2 cm van de
er
de pan van het vuur en laat afkoelen. Zetinde
Le NIEL ae RON
LOUE
1
de meringue en rol hem Yoorzichtig.op. Bestuif
| 2 Verwarm'intussen de oven voor op 170°C. Klop.
de pavlova met bloëmsuiker-en dien meteen op,
.de eiwittentöt schuim en voegal kloppend. beetje
zo blijft de meringue lekkerkrokant. Geef er
1]
beetje, 220 ENT TO AE
PSE CEE |
x
year DRS RR meer voelen als
nr
FA
Co ENT meringue tussen‘de vingers wrijft.
\@- Mag het wat feestelijker ogen? Werk je-pavlova dan af
4
res
ng deimaizena
het Citroensap en roer dit
Af
4
met 1/4 van de slagroom, verse aardbeien, munt en.
dk
er
he
4 AL) sargi
AE ee ERA
Bi
Siroop (jehoeft dan geen bloemsuikerte gebruiken)
id re HE
ni
B
Lo
nd
À
el
RU
a