Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 105




Hier is pagina 105 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DE ZOETE BLADZIJDEN |

5

an



EA

Ld

»

ps)

1

v

4}

1

Ei

N)

LE

HET MET

BT

oe

Ii

een!

an

5

H

ni

Cl

Zeg nu zelf, er is toch niets beter

1

ed

ti

ze

By,

om je moeder mee'‘te verwennen.

VE

Ad

2

dan een zelfgemaakt nagerecht

ei

met aardbeien in hartjesvorm. Of

„doe stiekem gewoon alsof met

Der

r

pe kant- Que -klaar dessert.

2

fj

«

PAVLOVAROL MET AARDBEIEN

© 35 MIN + 30 MIN KOOKTUD @ GEMIDDELD © €

A 4 PERS,

A

Vetten: 13g-Koollydraten; 43 g

©

LPO

VENT

VTT En

RC Eu ete Cu

DEMO

UE CE

verdeel erde bereiding over, in de vorm van een

kmertemperatuur

Ba on

at}

DER)

vierkant van 23 op 23 cm en = 3 cm dikte. Schuif

ERE: cr

BIN Sen

in de oven en verlaag de oventemperatuur tot

a TI

120°C. Bak 25 à 30 min, tot de meringuellichtjes

EEEN Dn

» 5 clwäter

goudbruimis. Laat hem 10 min rusten. Bestuif een

Me

NT

velbakpapier met 2 elsuiker, leg er de meringue

ER

R

ET

omgedraaid op en verwijder voorzichtig het

er)

2

1 Begin metde garnituur: breng hetwater met

andere vel bakpapier. De textuur van je meringue

de’Rtistalsuiker en de tijm aan de kook. Laat

iskrokant aan de onderkant en zacht aan de

A

Ne

10 min sudderen. Verwijder het steeltje van.de

bovenkant,

Be

aardbeienensnijd ze in 2. Voeg het citroensap en

4 Klopderroomistif met 6 el aardbeiensiroop.

;

ER CVE REL ETET AL

Bestrijker de.mêtingue mee, tot 2 cm van de

er

de pan van het vuur en laat afkoelen. Zetinde

Le NIEL ae RON

LOUE

1

de meringue en rol hem Yoorzichtig.op. Bestuif

| 2 Verwarm'intussen de oven voor op 170°C. Klop.

de pavlova met bloëmsuiker-en dien meteen op,

.de eiwittentöt schuim en voegal kloppend. beetje

zo blijft de meringue lekkerkrokant. Geef er

1]

beetje, 220 ENT TO AE

PSE CEE |

x

year DRS RR meer voelen als

nr

FA

Co ENT meringue tussen‘de vingers wrijft.

\@- Mag het wat feestelijker ogen? Werk je-pavlova dan af

4

res

ng deimaizena

het Citroensap en roer dit

Af

4

met 1/4 van de slagroom, verse aardbeien, munt en.

dk

er

he

4 AL) sargi

AE ee ERA

Bi

Siroop (jehoeft dan geen bloemsuikerte gebruiken)

id re HE

ni

B

Lo

nd

À

el

RU

a