Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 105
Hier is pagina 105 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 105 van 130 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 105
DE ZOETE BLADZIJDEN | 5 an “ EA Ld » ps) 1 v 4} 1 Ei N) LE HET MET BT oe Ii een! an 5 H ni Cl Zeg nu zelf, er is toch niets beter 1 ed ti ze By, om je moeder mee'‘te verwennen. VE Ad 2 dan een zelfgemaakt nagerecht ei met aardbeien in hartjesvorm. Of „doe stiekem gewoon alsof met Der r pe kant- Que -klaar dessert. 2 fj « PAVLOVAROL MET AARDBEIEN © 35 MIN + 30 MIN KOOKTUD @ GEMIDDELD © € A 4 PERS, A Vetten: 13g-Koollydraten; 43 g © LPO VENT VTT En RC Eu ete Cu DEMO UE CE verdeel erde bereiding over, in de vorm van een kmertemperatuur Ba on at} DER) vierkant van 23 op 23 cm en = 3 cm dikte. Schuif ERE: cr BIN Sen in de oven en verlaag de oventemperatuur tot a TI 120°C. Bak 25 à 30 min, tot de meringuellichtjes EEEN Dn » 5 clwäter goudbruimis. Laat hem 10 min rusten. Bestuif een Me NT velbakpapier met 2 elsuiker, leg er de meringue ER R ET omgedraaid op en verwijder voorzichtig het er) 2 1 Begin metde garnituur: breng hetwater met andere vel bakpapier. De textuur van je meringue de’Rtistalsuiker en de tijm aan de kook. Laat iskrokant aan de onderkant en zacht aan de A Ne 10 min sudderen. Verwijder het steeltje van.de bovenkant, Be aardbeienensnijd ze in 2. Voeg het citroensap en 4 Klopderroomistif met 6 el aardbeiensiroop. ; ER CVE REL ETET AL Bestrijker de.mêtingue mee, tot 2 cm van de er de pan van het vuur en laat afkoelen. Zetinde Le NIEL ae RON LOUE 1 de meringue en rol hem Yoorzichtig.op. Bestuif | 2 Verwarm'intussen de oven voor op 170°C. Klop. de pavlova met bloëmsuiker-en dien meteen op, .de eiwittentöt schuim en voegal kloppend. beetje zo blijft de meringue lekkerkrokant. Geef er 1] beetje, 220 ENT TO AE PSE CEE | x year DRS RR meer voelen als nr FA Co ENT meringue tussen‘de vingers wrijft. \@- Mag het wat feestelijker ogen? Werk je-pavlova dan af 4 res ng deimaizena het Citroensap en roer dit Af 4 met 1/4 van de slagroom, verse aardbeien, munt en. dk er he 4 AL) sargi AE ee ERA Bi Siroop (jehoeft dan geen bloemsuikerte gebruiken) id re HE ni B Lo nd À el RU a
Delhaize - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 105