Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 93 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 93
FOOD TRIP CÔTE À L'OS VAN BELGISCH WITBLAUW, LUIKSE PENS MET EENDENLEVER, WITLOOFSLAATJE EN BINTJESWAFELS APPEL EN BLAUWE CHIMAYSAUS EKE EEN A BPERS 30 MIN © GEMAKKELUK © €EE PERS. Vetten:52g-Koolhydraten:27g ver d-Koolhydraten:38g ® Vezels:5g- Eiwitten:44g Vezel “Eiwitten: 178 + 1 côte à l'os van Belgisch witblauw + 75 g boter « 4 Luikse pensen + 1 grote el Luikse siroop Ce 1,2kg) » Ys bussel bieslook + 200 g eendenlever Upignac » Lel kristalsuiker << « 1 kg witloofstronkjes - Peper en zout - 5 appelen » Lfles Blauwe Chimay (33 cl) + 1 citroen Voor de Brusselse dressing: » 1 limoen + 50 g boter + 3 lolifolie » 1 eidooier + 150 g veenbessen + Atakjesrozemarijn CHÂTEAU ANTHONIC - 6 takjes tijm + bussel lente-uitjes Frankrijk Bordeaux - Peper en zout » Lel mosterd @ Laat het bier en de Luikse siroop Voor de bintjeswafels: + 3 elwittewijnazijn Befaamd domein meteen rijke traditie. In de 40 ha voor % ineen steelpan inkoken, op een » 2eieren » 3 dl slaolie matig vuurtje. + 650 g Bintje-aardappelen » Ys bussel bieslook wijngaarden staan merlot, + 75 g zelfrijzende bloem Peper en zout cabemet sauvignon, © Haal met een parisiennelepeltje cabemet franc en petit 12 bolletjes uit een ongeschilde appel. Bak + 100 g pamigiano verdot. Vlezige wijn met veel ze op een matig vuurtje goudbruin, ineen textuur, rood en zwart fruit, braadpan met 15 g boter. Schilde andere © Verwarm de oven voor op 50°C. Leg het vlees fraai gedoseerd hout in een ovenschaal, kruid het met peper en zout en appelen en snijd zein stukken. Doe ze in ‘en rijpe tannines. een kleine stoofpan met het limoensap, zet bestrooi het met de helft van de gehakte tijm. Schuif A.P € 13,99 de schaal 1 uin de oven. het deksel op de pan en laat de appelstukjes op een zacht vuurtje smelten (+10 min, © Maak de wafels: schil de aardappelen, snijd ze naargelang het soort appel). Mix fijn en giet instukken, bedek ze met koud water en brengaan de kook. Laat de aardappelen 20 min garen, giet ze het mengsel in een spuitzak. ® Stoof de veenbessen met de suiker en af en plet ze met % van de boter. Roer er de eieren onder en voeg dan de bloem, de geraspte parmigiano 15g boter, tot ze lichtjes gerimpeld zijn. © Bak de pensen rondom goudbruin op en de gehakte bieslook toe. Meng goed en breng verder op smaak. Beboter een wafelijzer en bak er een matig vuurtje, in een braadpan met de rest van de boter. de wafels (8 à 10 stuks) op de gebruikelijke manier in & 5 min per bakbeurt). @ Leg de pensen opde borden en dresseer ze met de appelbolletjes, een paar lepeltjes @ Snipper de witloofstronkjes heel fijn en laat ze —> 10 minin koud water met citroensap weken. appelmoes, kleine stukjes eendenlever, de veenbessen en rozemarijn. Besprenkel met @ Maak de dressing: doe deeidooier, de mosterd en de azijn in een kleine kom. Kruid met peper en zout. CHIMAY - PÈRES sausen dien meteen op. Presenteer de rest TRAPPISTES van de appelmoes in een kom en geef er Klop de dressing met een garde en menger beetje BRANDE RÉSERVE bij beetje de slaolie onder. Voeg de gehakte bieslook knolselderstoemp bij. De Blauwe Chimay is een en de fijngesnipperde lente-uitjes toe. Breng verder donker bier met een krachtig op smaak. aroma en een complexe [ip Je kunt ait ookals voorgerechtopdienen. Reken dan % pens per persoon (overlangs in ® Verwarm een grill zonder toevoeging van vetstof. smaak die met de jaren 2 gesneden) en serveer ze zonder de stoemp. Smeer de côte à l'os in met olijfolie en gril hem 5min beter wordt. Het bier heeft aan elke kant. Leg het vlees op een plank, bedek het een geur van fijne kruiden. met aluminiumfolie en laat het 5 min rusten. De afdronk is relatief droog @ Laat de witloofstronkjes uitlekken en meng met een toets van karamel. A.P € 4,25/15 cl (€ 5,67/1) ze met de helft vande dressing. Besprenkel de côte à Y'os met een scheutje olijfolie, bestrooi hem met de rest van de tijm en snijd hem in sneetjes. Ser veer met de wafels, de rest van de vinaigrette en ELAN LR het witloofslaatje. WITTE PENS MET ABRIKOOS Tp Voor een vlotte bediening, kun je de wafels BIO - DELHAIZE op voorhand bakken en ze, net voor het opdienen, PURE Es Zowel warm als koud te 2 min in een voorverwarmde oven van 180°C op het rooster opwarmen. degusteren. Leent zich = m, perfect als aperitief of als voorgerecht. ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 9% D17_FoodTripNoelLocalindd 93 ® 31/10/2019 1613
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 93