Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 124


Hier is pagina 124 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Delhaize Folder 16.12.2019

Hier is pagina 124 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 124

All o e bc LUXE GENTSE WATERZO0! LUIKSE PENS MET EENDENLEVER, CÖTE ÄL’OS VAN BELGISCH WITBLAUW, ee WITLOOFSLAATJE EN BINTJESWAFELS Anl KLEE a Voor 4 personen EN Voor 6 personen M kip M 200 g sugar snaps 4 Luikse pensen IE 1 côte à l'os van Belgisch witblauw (+ 1,2 kg) CCE g minichampignons Im 1kgwitloofstronkjes IM 1citroen IM 3 el olifolie M 3 grote biowortelen IM 250 g jonge 200 g eendenlever Upignac ET EEE wortelen M 1 courgette I 2 bussel 5 appelen Vor debintjeswafels: 1 2 eieren IM 650 g Bintje- 1 limoen aardappelen Ml 75 g zelfrijzende bloem Mm 100 9 waterkers 1ui IN 1 bokaal Carpaccio van 150 g veenbessen zomertruffels’ taste of Inspirations (50 g) parmigiano M 75 q boter II Y bussel bieslook EE 2,25 dl room SEE) M Peper en zout 1el kristalsuiker Voor de Brusselse dressing: M 1eidooier CAE ls 1 fles Blauwe Chimay (33 cl) BATES 1 MAC 1laurierblaadje EEEN HB 3el witewijnazijn Ml 3 dl slaolie ET 50 g boter MM 4 takjes rozemarij [BZ CENT M Peper en zout ZOETE AARDAPPELSOUFFLÉS de : RÜSTI'S LUS DAUPHINE rare Voor 4 personen (8 stuks) Vell Een ASL) M 9 ciwitten +6 eidooiers mio LAN CAES EEE RESTE CA M 500 g bloemige aardappelen WAE eeu [RAE TL E 8 cl water ur OO M Peper en zout TS ES 4 takjes rozemarij 4takjestij CEE M Paper en out CRE Extra: 1 Frituurbad 22 ke 3 ET NTA MET CITRUSVRUCHTEN TTC ES MASCARPONE EN KERSTZANDKOEKJES Voor 3 x 12 lepels TEN PET Voor de witte ganache: M 8 ci room 6 eiwitten (2,25 dl) op kamertemperatuur M 160 9 witte chocolade Voor de taarten: M 14 eieren I 350 gbloem 1 pompelmoes Vor de ganache met melkchocolade: m 3kl bakpoeder MI 370 g kristalsuiker 1 sinaasappel Hm 175 9 boter 1 mineola m idiroom MM 140 g melkchocolade Vor de zwarte ganache: IM 12 dlroom Voor delemon curd: MI 4 eieren MI 3grote 2 clementines CRETE dtroenen M 150 gkristalsuiker MM 150 q boter 1 citroen + 1 el sap Garnituur naar keuze: M Studentenhaver Voor de zandkoekjes en de afwerkin 1 afgestreken el maizena Miei+ leidooier M 375 g bloemn (+ voor het VER KE ue ces 5 di room Breakfast Superfood I Gekonfijte werkblad) MM 220 gkristalsuiker MM 185 g boter 330 g+ Tel ultrafijne suiker U BA BETT LANE 6 takjes munt sinaasappelreepjes M Bloemensalade Voor de crèm 750 9 mascarpone Rue des öpiciers IM Fleur de sel m 75dlroom I 120 g bloemsuiker 2 EELT & PINK POWER MIKADOKERSTSTRONK VEN rt ec ENNE EL 5 cl wodka I 4 limoenen Voor de biscuit: M 6 eieren CRE EU CR On CE I IE 60 g hazelnootpoeder IN 120 g bloem M Enkele schijfjes komkommer CRÉES IE 180 9 kristalsuiker iM 3 blauwe bessen LESE Voor de ganache, de cröme en de afwerking: M 2 ci limoensap 1 I veenbessensap M 5 di room IM 250 g mascarpone 1 takje munt M 1,5 dl agavesiroop M 250 9 Callets Dessert’ Jacques (of andere CET IE 150 9 gember culinaire pure chocolade) CE EC: IE 50 g chocoladeschilfers CE EC I 30 9 bloemsuiker PET ECS CAN NT TON 27 En = O0)

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 124