Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 124
Hier is pagina 124 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
All
o
e bc
LUXE GENTSE WATERZO0!
LUIKSE PENS MET EENDENLEVER,
CÖTE ÄL’OS VAN BELGISCH WITBLAUW,
ee
WITLOOFSLAATJE EN BINTJESWAFELS
Anl KLEE
a
Voor 4 personen
EN
Voor 6 personen
M kip M 200 g sugar snaps
4 Luikse pensen
IE 1 côte à l'os van Belgisch witblauw (+ 1,2 kg)
CCE g minichampignons
Im 1kgwitloofstronkjes IM 1citroen IM 3 el olifolie
M 3 grote biowortelen IM 250 g jonge
200 g eendenlever Upignac
ET EEE
wortelen M 1 courgette I 2 bussel
5 appelen
Vor debintjeswafels: 1 2 eieren IM 650 g Bintje-
1 limoen
aardappelen Ml 75 g zelfrijzende bloem Mm 100 9
waterkers 1ui IN 1 bokaal Carpaccio van
150 g veenbessen
zomertruffels’ taste of Inspirations (50 g)
parmigiano M 75 q boter II Y bussel bieslook
EE 2,25 dl room
SEE)
M Peper en zout
1el kristalsuiker
Voor de Brusselse dressing: M 1eidooier
CAE ls
1 fles Blauwe Chimay (33 cl)
BATES 1
MAC
1laurierblaadje
EEEN
HB 3el witewijnazijn Ml 3 dl slaolie
ET
50 g boter MM 4 takjes rozemarij
[BZ
CENT
M Peper en zout
ZOETE AARDAPPELSOUFFLÉS
de
: RÜSTI'S
LUS DAUPHINE
rare
Voor 4 personen (8 stuks)
Vell Een ASL)
M 9 ciwitten +6 eidooiers
mio
LAN
CAES EEE
RESTE CA
M 500 g bloemige aardappelen
WAE eeu
[RAE
TL
E 8 cl water
ur
OO
M Peper en zout
TS
ES
4 takjes rozemarij
4takjestij
CEE
M Paper en out
CRE
Extra: 1 Frituurbad
22
ke
3
ET
NTA
MET CITRUSVRUCHTEN
TTC
ES
MASCARPONE EN KERSTZANDKOEKJES
Voor 3 x 12 lepels
TEN
PET
Voor de witte ganache: M 8 ci room
6 eiwitten (2,25 dl) op kamertemperatuur
M 160 9 witte chocolade
Voor de taarten: M 14 eieren I 350 gbloem
1 pompelmoes
Vor de ganache met melkchocolade:
m 3kl bakpoeder MI 370 g kristalsuiker
1 sinaasappel
Hm 175 9 boter
1 mineola
m idiroom MM 140 g melkchocolade
Vor de zwarte ganache: IM 12 dlroom
Voor delemon curd: MI 4 eieren MI 3grote
2 clementines
CRETE
dtroenen M 150 gkristalsuiker MM 150 q boter
1 citroen + 1 el sap
Garnituur naar keuze: M Studentenhaver
Voor de zandkoekjes en de afwerkin
1 afgestreken el maizena
Miei+ leidooier M 375 g bloemn (+ voor het
VER KE ue ces
5 di room
Breakfast Superfood I Gekonfijte
werkblad) MM 220 gkristalsuiker MM 185 g boter
330 g+ Tel ultrafijne suiker
U BA BETT
LANE
6 takjes munt
sinaasappelreepjes M Bloemensalade
Voor de crèm
750 9 mascarpone
Rue des öpiciers IM Fleur de sel
m 75dlroom I 120 g bloemsuiker
2
EELT
&
PINK POWER
MIKADOKERSTSTRONK
VEN
rt ec
ENNE
EL 5 cl wodka
I 4 limoenen
Voor de biscuit: M 6 eieren
CRE EU
CR On CE I
IE 60 g hazelnootpoeder IN 120 g bloem
M Enkele schijfjes komkommer
CRÉES
IE 180 9 kristalsuiker
iM 3 blauwe bessen
LESE
Voor de ganache, de cröme en de afwerking:
M 2 ci limoensap
1 I veenbessensap
M 5 di room IM 250 g mascarpone
1 takje munt
M 1,5 dl agavesiroop
M 250 9 Callets Dessert’ Jacques (of andere
CET
IE 150 9 gember
culinaire pure chocolade)
CE EC:
IE 50 g chocoladeschilfers
CE EC
I 30 9 bloemsuiker
PET
ECS
CAN NT TON 27 En = O0)