Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 106
Hier is pagina 106 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 106 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 106
DE ZOETE BLADZIJDEN NAKED CAKE MET GITROEN, Eu MASCARPONE EN KERSTZANDKOEKJES + 2U AFKOELTIJD © GEMIDDELD 20 PERS. EEN NAKED CAKE Vetten:56g-Koolhydraten:79g VOLG DE GIDS! © Vezeis:2g-Eiwitten:1ig Voor de taarten: Voor de zandkoekjes en de afwerking: A » l4eieren » lei+ leidooier Hen Dj + 350 g bloem » 375 g bloem (+ voor het werkblad) « 3 kl bakpoeder « 220 g kristalsuiker + 370 kristalsuiker - 185 g boter + 175g boter + % bussel rozemarijn Voor de lemon curd: «1 snufjezout » 4 eieren Voor de crème: jd ze - 3 grotecitroenen + 750 g mascarpone Maak 3biscuitbodems ens horizontaal doormidden. Smeer er + 150 g kristalsuiker + 7,5 dl room + 150 g boter + 120g bloemsuiker een eerste laagje crème op. 4) © Maak de taarten: verwarm de oven met wat bloem en verdeel er het deeg voor op 160°C. Bekleed de bodem en de over meteen deegrol, tot een vlak van randen van 2 ronde springvormen van Lem dikte. Snijd er koekjes uit met te 18 em diameter en 1 ronde springvorm uitsteekringen. Bedek een ovenplaat van 24 cm diameter met bakpapier. met bakpapier, schik er de koekjesop Klop de eieren en de suiker gedurende en bak ze 15 min goudbruin in de oven. 10à 15 min ineen heel grote kom, tot Laat ze op een rooster afkoelen. het mengsel in volume verdrievoudigt. © Maakde crème: klop de Scheper lemon curd op, maar houd Meng debloem en het bakpoeder. Zeef mascarpone metde room en de genoeg afstand van de randen. ze 2keer en daarna nogeen 3de keer bloemsuiker tot een luchtige crème, boven de losgeklopte eieren. Meng eerst op lage snelheid en dan sneller. alles voorzichtig met een soepele © Snijd de taarten horizontaal in 2. | spatel. Voeg dan de gesmolten boter Leg de basis van de grootste taart op de À toe en mengtot een homogeen deeg. dienschotel. Garneer ze meteen dikke Verdeel over de bakvormen en schuif Ke | « laag erèmeen voeg dan lemon curd toe, ze op 2 niveaus in de oven. Reken maar niettotaan de randen. Leger de 30 min baktijd voor dekleinetaarten andere helftop en bestrijk ze met een en 40 min voor de grote. Ontvorm ze en fijne laag crème. Leg de basis van een laat ze volledig afkoelen op roosters. kleine taart in het midden, garneer ze Herhaal deze stappen met de © Maak de lemon curd: laat de suiker op dezelfde manier als de grote taart biscuitbodems van de grootste naar en het sap van de citroenen (2,5 dl) en herhaal dit met de 2de kleine taart. 3 dekleinste. op een zacht vuurtjein een steelpan Bedek de bovenkant meteen dikke smelten. Voeg de boter in stukken laag erèmeen bestrijk de zijkanten 1 toe, samen met de eieren. Laat 10 min volledig met een fijne laag crème. Zorg > alkloppend op een zacht vuurtje ervoor dat de goudbruine taarten nog inkoken, maar laat de crème vooral zichtbaar zijn. Bewaar in de koelkast niet koken! Laat volledig afkoelen. tot net voor het opdienen. da 4 © Maak de zandkoekjes: klopde © Werk de cake af mettakjes malseboter met desuiker, het zout, het rozemarijn en zandkoekjes. Geef er ei en de eidooier. Voeg 4 4 van de bloem de rest van de crème en de lemon toeen mengmeteen soepele spatel. curd in kommen bijen vergeet de Bedek de bovenkant met een dikke Bestuif het werkblad met bloem, giet zandkoekjes niet. laag crème en de zijkanten met er het mengsel op en kneed het met de een dunnere laag, Laat de taart in dekoelkast opstijven en versier ze rest van de bloem tot een homogeen Tp Verwisselde taarten na 20minvan voor je ze opdient. deeg. Wikkel het deeg in vershoudfolie plaats in de oven om ze mooi homogeen te en laat het 30 min in de koelkast bakken. MEER TECHNIEKEN rusten. Verwarm deoven voorop 180°C. Bestuif het werkblad opnieuw VAN DE CHEF? Surf naar Mg R 106 D39_CahierSucréFêtesindd 106 31/10/2019 15:49
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 106