Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 46


Hier is pagina 46 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Delhaize Folder 16.12.2019

Hier is pagina 46 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 46

VE (@ DUR dod À ze # J a) KORT GEBAKKEN SINT-JAKOBSNOTEN MET Pr WITLOOF EN BOTERSAUS MET CITRUSVRUCHTEN ELKEEN EN 7 Vetten: 40g-Roolhydraten:24g B, a@ Vezels:3g-Eiwitten:17g \ = 12 sint-jakobsnoten (+ 350 g) + 2 dl room + Kruidenmolen ‘Chili Explosion! Santa Maria + 350 g gastronomische « Zel honing witloofstronkjes 2 2 didrogewitte win = Peper en out - 2 sjalotten + 70 g gezouten boter + 10 grucola + 20 g geklaarde boter ‘Beurre des. + Asinaasappelen Chefs Carlsbourg CHIRASHI MET GEELVINTONIJN » Y citroen - Letolijfolie © Haal desint-jakobsnotenuit de koelkast. Doe het sap van 1 sinaasappel, de honing en de helft vande gezouten boter in een braadpan. Leg er de gehalveerde a0® witloofstronkjes in, met desnijkant naar onder. Laat + 10 min zachtjes sudderen, Vetten:22g-Koolhydraten: 1058 Vezels:5g- Eiwitten:ä1g tot het witloof malsis. Laat dan op een vrijhoog vuurinkoken, om het witloofte karamelliseren, maar laat het niet aanbranden. + 650 g geelvintoiin + 800 g sushirijst » 2 el kristalsuiker © Schil 2 sinaasappelen à vifen snijd ze in plakjes. « 1 pot zalmeitjes Gabriel O Hak de sjalotten fijn en fruit ze 5min op een zacht vuurtje, ineensteelpanmet 608) » ll water de olie. Overgiet ze metde witte wijnen laat volledig inkoken op een vrijhoog = 1 pot haringpareltjes 2 3 diristazin Arenkha (55 g) + 1flesjesojasaus vuur. Gieterhetsapvan 1 sinaasappelen vande*scitroen bij,samenmetderoom. » 1 komkommer + 1 tube wasabi Laat voorde helft inkoken, nogaltijd op een vrij hoog vuur. Haal van het vuur, filteren klop de saus op met derest van de koude gezouten boter in kleine blokjes. » 4 avocado’s = 1 pot gember voor sushi « Lbussel radijzen « 1 potzwarte sesamzaadjes Voegenkele draaien van de‘Chili Explosion’-molentoeen breng verder op smaak + 200 g edamameboontjes » 2elzout met peper en zout. + 2 mangos © Warm, op een hoog vuur, de geklaarde boter op in een grote braadpan. Schroei de sint-jakobsnoten 20 à 80s per kantdicht, naar eigen smaak. Dresseer ze op © Spoelde rijstmeerderekeren, tot het warmeborden, giet er saus rond en werk af met het witloof, de sinaasappelplakjes water helder is. Laat hem 10 min weken en derucola. Dien meteen op. in een kookpot met het koude water. Zet Tp Voeg de boter nog niet toe als je de saus op voorhand maakt. Warm ze net voor het deksel op de pan, breng langzaam het opdienen op, haal de pan van het vuur en roer er dan de boterblokjes onder. aande kook en laat de rijst 15 min op een heel zacht vuurtje koken. Laat 10 min afgedekt rusten en doe de rijst dan in ROLLETJES VAN SCHOTSE GEROOKTE ZALM IN NORIVELLEN een grote kom. Meng de azijn, de suiker Ei en het zout. Overgiet er de rijst mee, JD MIN KOELTIJD) @Q GEMIDDELD 15 STUKS meng goed en laat volledig afkoelen. Vetten:6g-Koolhydraten:2g 9 Dompel deedamameboontjes in ae Vezele:0g-Eiwitten:5g kokend water, giet ze na 2 min afen laat ze schrikken in ijskoud water. + 200 g plakjes Schotse gerookte zalm © Legde norivellen op een plank, Dop de boontjes. = 1 pot zalmatjes Gabriel (50 g) belegze met gerookte zalm tot aan = 3lente-uitjes © Snijd de komkommer met een = 1 Granny Smithappel +4cm van de rand en bevochtighet dunschiller of een mandoline in lange + 3 norivellen deel zonder zalm. Lepel wat room op fijne plakjes. Snijd de tonijn in blokjes de zalm, in de vorm van een worstje. « 1 pat zure room (2 di) en de radijzen in fijne schijfjes. Houd - 5 om gember Rol voorzichtig maar strakop, in de eventueel een paar hele radijzen apart + Hbussel ptersele richting van het deel dat niet belegd voor deafwerking en snijd ze net voor = Peper en zout isen waarmee je de rolletjeskunt het opdienen in 2. Snijd de avocado’sen vasthechten. Wikkel ze afzonderlijk de mango's in reepjes. ® Houd enkeletakjes peterselie in vershoudfolie of bedek ze met licht 9 Verdeel de rijst over kommen en apart voor de afwerking. Hak de rest bevochtigd keukenpapier. Laat de leger de edamameboontjes en de vande peterselie en de lente-uitjes rolletjes 30 min in de koelkast rusten verschillende ingrediënten mooi fijn. Snijd de ongeschilde appelin (anders worden de norivellen ‘bovenop. Werk af met de zalmeitjes fijne, niette langestaafjes. Rasp niet soepel). en de haringpareltjes. Bestrooi met de gember en pers metde vingers © Verwijder deuiteinden van de zwarte sesamzaadjes en geefer de hetsap uit de pulp. Mengal deze rolletjes en snijd ze in 5 dikke schijfjes. gemarineerde gember, de sojasaus en ingrediënten met de zureroom. Kruid Werk zeafmet zalmeitjesen dien de wasabi bij. royaal met peper en lichtjes met zout. koelop. 46 D20_Aujourd huij achele DEF.ndd 46 31/10/2019 15:43

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 46