Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 116
Hier is pagina 116 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vanaf 16 Jannanı
Delhaize magazine #47
49
im je Delheize umkel.
EXCLUSIEVE
REGEPTEN!
IN HET VOLGENDE
Receptenindex
DELHAIZE MAGAZINE
APERITIEF
©
© Minigroenten mettrio van
© Gebakken kalkoen met appelen,
AD
hummus
31
kaneel en witloof.
79
®® Rolletjes van Schotse gerookte zalm
© Noordzeekrabben mettongfilets,
46
90
in norivellen
grijze garnalen en kaviaar
Fe
HS
© @ Aperitiefkrokantjes van aardappel
Luxe Gentse waterzooi.
90
es
en zoete aardappel
52
© Côte à l'os van Belgisch witblauw,
D}
y
witloofslaatje en bintjeswafels..98
VOORGERECHTEN
© Luikse pens met eendenlever,
Ardense forellen met
appel en Blauwe Chimaysaus.
93
ananas-muntdressing
25
Di
Witlooftatin met roquefort
27
BIJGERECHTEN
Ÿ
Rauwe oesters met exotische
Kreeftensaus.
38
dressing
36
© Dragonsaus.
38
Gegratineerde warme oesters …37
Lookboter.
38
Power breakfast
>
Scones
66
Kort gebakken sint-jakobsnoten
met witloof en botersaus met
Gedroogde vruchten.
66
citrusvruchten
46
© > Babybiotjes met azijnsiroop
66
Reuzengarnalen in papillot met
@® Sinaasappelconfituur met
mangoen limoen.
49
porto
66
Deluxe garnaalkroketjes
49
© Pommes dauphine
77
Carpacciometduovanzalm
Rôstis
77
en vruchten.
53
©
Krieltjes in een zoutkorst.
77
®@ Knolselder in de oven met krab 83
© Zocteaardappelsoufflés
77
©® Truffelpuree
77
HOOFDGERECHTEN
NAGERECHTEN
Fazantenfilets metmango,
saus met lichte curry
31
© Naked cake metcitroen,
Kwartels met lycheos
mascarponeen
31
106
en dragon.
kerstzandkoekjes
Salade van kreeft met fijne
© Driekoningentaart met
groentjes
ai
frambozenfrangipane
109
46
109
De Hongaarse keuken
Chirashi met geelvintonijn
© Ganachelepeltjes
Tagliata van Spaans rundvlees
Pavlovakroon met
mettruffelsaus.
53
citrusvruchten.
109
Eendenborstfilets met spinazie,
© Mikadokerststronk.
110
gelakte saus met gember
79
Chocoladeplak met granola
Lamsfilets met kruidenboter
en meringues.
113
+
wi
en minigroenten
79
Tarbotfilets met asperges,
DRANKJES
Aa
mousselinesaus met
Pink Power
dr
champagne.
79
Garden mule.
94
Kalfsmedaillons metchampignons
Kentucky mule
94
x
=
79
95
en porto, coppachips.
Spicy mule
LAN
Gin Gin mule.
95
+
7
x
x
WIL JE VOOR MEER OF
1
LEGENDE
® Vices
MINDER PERSONEN KOKEN?
Chocoladk
>
© Voggie
Gevogelte
Reken de opgegeven hoeveelheden om via
inalz’n vormen
Glutenvrij
® vis
delhaize.be
© Lactosevrij
© Special Kids
Energiebehoefte van een gemiddelde volwassene: 2000 kcal/dag
COLOFON Verant woordelijke uitgever:
elhaize Le Lion / De Leeuw
m. VA Osseghemstraat 53, 1080 Bru
KEO 0402206 045 Campaign, Modia & Broadcasting Director: Isabel Broos
Content & Owned Media Manager: \aléi
er Hoofdredacteur: Vi
nl Lens Art Direotor: Hugues
Redaotie-assistente:
1 Golapner Redactiecomité: Fang
Nelen,
ore Vander Si
Sandra
elbaum Chefs: Line
eu Je
en De Pauw Seppe
Is Manuel We
Stylisı
Sonja Mert
le
ii
Fotografie: Dimi L
studio Waute
Verdonck Seudier Br Tae
ema
Lisa Li
Sandrine Mossial,
CI
Vormgevers: Pere Saysouk, Ei
‘Guy Van Haerenborgh Redactierecepten:
ez Copy writers: Stéphane Gol
Calheine Quade
larie Van Den Berghe Vertalers:
sophie Delo
ine De Vioey Tony Geudens Eindearrec!
tangrove Product
Noêmie Demet
ke Van Obberghen,
MEN
Evehn Verhestaelen Productie:
om Producer: Esler Vanderhasell Drukwerke HOOFT Reclameregie:
in dervelden@:
om.be
01
116
Diiindexindd 116
31/10/2019 15:23