Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 122


Hier is pagina 122 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Delhaize Folder 16.12.2019

Hier is pagina 122 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 122

ni E Te WITLOOFTATIN MET ROQUEFORT ROLLETJES VAN SCHOTSE SINT-JAKOBSNOTEN MET WITLOOF EN GEROOKTE ZALM IN NORIVELLEN Voor 8 personen BOTERSAUS MET CITRUSVRUCHTEN tnt ne) B 3 schaaltjes gastronomisch witloof Nol WAE (3 x175 g) 200 g plakjes Schotse gerookte zalm 2 sint-jakobsnoten (+ 350 9) LI 30 g walnootpitten 1 pot zalmeitjes Gabriel (50 g) 50 g gastronomische witloofstronkjes LE 3 lente-uitjes sjalotten IN 10 g rucola 100 g roquefort SEH Sul al : sinaasappelen M Y citroen 50 g kristalsuiker 3 norivellen di room M 2 el honing 1dl water 1 pot zure room (2 di) M 2 di droge witte win M 70 g gezouten 80 g boter Bar boter IM 20 g geklaarde boter ‘Beurre des TE Chefs‘ Carlsbourg IM 1 el olifolie Peper en zout /2 bussel peterselie B Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ Santa Maria AN Peper en zout M Peper en zout Extra: taartvorm met hoge randen ee NIT REUZENGARNALEN RME TT LLC en IAR AR LEO ke TD la LRE 2 ER ENT Ee RER Voor 4 personen 1grote krab NN EB 4 kwartels 4 ansjovisfilets in olie Tkleine knolselder CRUE EE lan NI 1biolimoen 200 g edamameboontjes # IM 2 lente-uitjes 300 g Iychees Y mango IM 2 biolimoenen CEE 1 brood ‘Le Fermier” (wit of bruin, naar keuze) 80 g gezouten boter I 1 bussel koriander E15 dl room 250 g verse kaas Werbomont 100 boter 10 gverse kruiden naar keuze EPT 6 el koolzaadolie 1 citroengrasstengel I 3 cm gember bussel dragon Va teentje knoflook IM % rode peper LI CO 20 gtim IM 20 g bieslook EA Peper M Paper en zout 2 teentjes knoflook IM Peper van de molen EA Fleur de sel M Grof zeezout A BER EENDENBORSTFILETS TAGLIATA VAN SPAANS FAZANTENFILETS MET MANGO, MET SPINAZIE, GELAKTE SAUS MET LICHTE CURRY RUNDVLEES MET TRUFFELSAUS ne En ee SAUS MET GEMBER ee en PE CETTE CET TETE CEE 600 g fazantenfilet Voor 4 personen Beef of Europe taste of Inspirations (+ 850 g) 1 bussel groene asperges CE Ee 900g spinazie EM 1 biobutternut M 50 g rucola 200 g siuimerernten ET M 1 bokaal Carpaccio van zomertruffels' taste OPEN ern M 4 el geroosterde pindanoten of Inspirations (509) IN 50 9 parmigiano &takjes waterkers IM 1 kleine mango LPO ENS SONDE LEP AN) 1dlroom IA 2 dl water EE 2 x 22 dl verse bruine kalfsfond IB 2 bokalen runderfond Fundo (2 x 2 dl) 2 kl geconcentreerde kippenbouillon Knorr HE 4 gemberballetjes op siroop + 4 elvan A EL EXT ET hun siroop OREN MEOT ee HE 2 el sojasaus IN 2 teentjes knoflook des Chefs’ Carlsbourg IN 1el olijfolie des Chefs’ Carlsbourg IN 2 kl curry ‘Madras’ CRC Market Fresh I Peper en zout M Peperen zout NOORDZEEKRABBEN MET ET KALFSMEDAILLONS MET CHAMPIGNONS GRIJZE NE a LLL ll et MET APPELEN, KANEEL EN WITLOOF ma is EN PORTO, COPPACHIPS ee À RE Voor 4 personen 4 grote gekookte krabben 1 kalkoen van 4 kg Voor 4 personen 500 g tongfilets 1kg witloofstronkjes 700 g dikke kalfsmedaillons 00 g gepelde grijze garnalen ETEN 30 gkaviaar M 200 g zeckraal 8 sneetjes coppa 800 g bloemige aardappelen M 2 sjalotten 5 dl kippenbouillon Fundo 500 gbruine champignons m 1 dimelk MM 2.25 diroom Pape 2 sjalotten IM 150 g veenbessen M 2,5 di droge witte win I 120 g boter 6 takjes tij 1el kristalsuiker MM 2 dl rode porto 6 takjes rozemarij ÉD 3 kaneelstokjes 2 x2,2 dl verse bruine kalfsfond M /: bussel bieslook IM 4 plukjes kervel | 90 gboter M 4 takjes oregano CREME TL AT Peper en zout BEBBEBEN Peper en zout M Peper en zout

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 122