Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 122
Hier is pagina 122 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ni
E
Te
WITLOOFTATIN MET ROQUEFORT
ROLLETJES VAN SCHOTSE
SINT-JAKOBSNOTEN MET WITLOOF EN
GEROOKTE ZALM IN NORIVELLEN
Voor 8 personen
BOTERSAUS MET CITRUSVRUCHTEN
tnt ne)
B 3 schaaltjes gastronomisch witloof
Nol
WAE
(3 x175 g)
200 g plakjes Schotse gerookte zalm
2 sint-jakobsnoten (+ 350 9)
LI
30 g walnootpitten
1 pot zalmeitjes Gabriel (50 g)
50 g gastronomische witloofstronkjes
LE
3 lente-uitjes
sjalotten IN 10 g rucola
100 g roquefort
SEH Sul al
:
sinaasappelen M Y citroen
50 g kristalsuiker
3 norivellen
di room M 2 el honing
1dl water
1 pot zure room (2 di)
M 2 di droge witte win M 70 g gezouten
80 g boter
Bar
boter IM 20 g geklaarde boter ‘Beurre des
TE
Chefs‘ Carlsbourg IM 1 el olifolie
Peper en zout
/2 bussel peterselie
B Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ Santa Maria
AN
Peper en zout
M Peper en zout
Extra: taartvorm met hoge randen
ee
NIT
REUZENGARNALEN
RME TT LLC
en
IAR AR LEO
ke TD la LRE 2
ER
ENT
Ee RER
Voor 4 personen
1grote krab
NN
EB 4 kwartels
4 ansjovisfilets in olie
Tkleine knolselder
CRUE EE lan
NI
1biolimoen
200 g edamameboontjes # IM 2 lente-uitjes
300 g Iychees
Y mango IM 2 biolimoenen
CEE
1 brood ‘Le Fermier” (wit of bruin, naar keuze)
80 g gezouten boter I 1 bussel koriander
E15 dl room
250 g verse kaas Werbomont
100 boter
10 gverse kruiden naar keuze
EPT
6 el koolzaadolie
1 citroengrasstengel I 3 cm gember
bussel dragon
Va teentje knoflook IM % rode peper
LI
CO
20 gtim IM 20 g bieslook
EA
Peper
M Paper en zout
2 teentjes knoflook IM Peper van de molen
EA
Fleur de sel M Grof zeezout
A
BER
EENDENBORSTFILETS
TAGLIATA VAN SPAANS
FAZANTENFILETS MET MANGO,
MET SPINAZIE, GELAKTE
SAUS MET LICHTE CURRY
RUNDVLEES MET TRUFFELSAUS
ne
En ee
SAUS MET GEMBER
ee
en
PE
CETTE CET TETE CEE
600 g fazantenfilet
Voor 4 personen
Beef of Europe taste of Inspirations (+ 850 g)
1 bussel groene asperges
CE Ee
900g spinazie
EM 1 biobutternut M 50 g rucola
200 g siuimerernten
ET
M 1 bokaal Carpaccio van zomertruffels' taste
OPEN ern
M 4 el geroosterde pindanoten
of Inspirations (509) IN 50 9 parmigiano
&takjes waterkers IM 1 kleine mango
LPO ENS SONDE LEP AN)
1dlroom IA 2 dl water
EE 2 x 22 dl verse bruine kalfsfond
IB 2 bokalen runderfond Fundo (2 x 2 dl)
2 kl geconcentreerde kippenbouillon Knorr
HE 4 gemberballetjes op siroop + 4 elvan
A
EL EXT ET
hun siroop
OREN MEOT ee
HE 2 el sojasaus IN 2 teentjes knoflook
des Chefs’ Carlsbourg IN 1el olijfolie
des Chefs’ Carlsbourg IN 2 kl curry ‘Madras’
CRC
Market Fresh I Peper en zout
M Peperen zout
NOORDZEEKRABBEN MET
ET
KALFSMEDAILLONS
MET CHAMPIGNONS
GRIJZE NE a LLL
ll
et
MET APPELEN, KANEEL EN WITLOOF
ma is
EN PORTO, COPPACHIPS
ee À
RE
Voor 4 personen
4 grote gekookte krabben
1 kalkoen van 4 kg
Voor 4 personen
500 g tongfilets
1kg witloofstronkjes
700 g dikke kalfsmedaillons
00 g gepelde grijze garnalen
ETEN
30 gkaviaar M 200 g zeckraal
8 sneetjes coppa
800 g bloemige aardappelen M 2 sjalotten
5 dl kippenbouillon Fundo
500 gbruine champignons
m 1 dimelk MM 2.25 diroom
Pape
2 sjalotten IM 150 g veenbessen
M 2,5 di droge witte win I 120 g boter
6 takjes tij
1el kristalsuiker MM 2 dl rode porto
6 takjes rozemarij
ÉD
3 kaneelstokjes
2 x2,2 dl verse bruine kalfsfond
M /: bussel bieslook IM 4 plukjes kervel
|
90 gboter M 4 takjes oregano
CREME TL AT
Peper en zout
BEBBEBEN
Peper en zout
M Peper en zout