Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 88
BD FOOD TRI = WA L L ONE De velesoorten Luikse pens maken integraal deeluitvan het gastronomisch erfgoed van het Prinsbisdom, net zoals de ambachtelijke peket, de siroop nn Ds gemaakt van de appelen en peren uit de Herfse boomgaarden en de niet te versmaden stinkkaas. Tijdens de eindejaarsfeesten EX gaan de lokale slagers met elkaar dlnr’ in concurrentie met nieuwe en originele recepten van de speciale kerstpens. In ons recept gebruiken we de heerlijke aroma's van Waalse foie gras, een ongeëvenaard ambachtelijk kwaliteitsproduct, om de subtiele smaak van de witte penste 4 be | verrijken. De zoetzure, gekruide toets van donker abdijbier zorgt “ bij dit rustieke gerecht voor een saus met karakter. Om van te blijven smullen! Een rode bourgogne of … een Blauwe Chimay natuurlijk! Hd recept und À, p. 93! 88 D17_FoodTripNoellocalindd 88. 31/10/2019 1613
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 88