Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 88


Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Delhaize Folder 16.12.2019

Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 88

BD FOOD TRI = WA L L ONE De velesoorten Luikse pens maken integraal deeluitvan het gastronomisch erfgoed van het Prinsbisdom, net zoals de ambachtelijke peket, de siroop nn Ds gemaakt van de appelen en peren uit de Herfse boomgaarden en de niet te versmaden stinkkaas. Tijdens de eindejaarsfeesten EX gaan de lokale slagers met elkaar dlnr’ in concurrentie met nieuwe en originele recepten van de speciale kerstpens. In ons recept gebruiken we de heerlijke aroma's van Waalse foie gras, een ongeëvenaard ambachtelijk kwaliteitsproduct, om de subtiele smaak van de witte penste 4 be | verrijken. De zoetzure, gekruide toets van donker abdijbier zorgt “ bij dit rustieke gerecht voor een saus met karakter. Om van te blijven smullen! Een rode bourgogne of … een Blauwe Chimay natuurlijk! Hd recept und À, p. 93! 88 D17_FoodTripNoellocalindd 88. 31/10/2019 1613

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 88