Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BD
FOOD TRI
=
WA
L
L
ONE
De velesoorten Luikse pens
maken integraal deeluitvan
het gastronomisch erfgoed van
het Prinsbisdom, net zoals de
ambachtelijke peket, de siroop
nn
Ds
gemaakt van de appelen en peren
uit de Herfse boomgaarden en
de niet te versmaden stinkkaas.
Tijdens de eindejaarsfeesten
EX
gaan de lokale slagers met elkaar
dlnr’
in concurrentie met nieuwe
en originele recepten van de
speciale kerstpens. In ons recept
gebruiken we de heerlijke
aroma's van Waalse foie gras,
een ongeëvenaard ambachtelijk
kwaliteitsproduct, om de subtiele
smaak van de witte penste
4
be |
verrijken. De zoetzure, gekruide
toets van donker abdijbier zorgt
“
bij dit rustieke gerecht voor een
saus met karakter. Om van te
blijven smullen!
Een rode bourgogne of …
een Blauwe Chimay natuurlijk!
Hd recept
und À,
p. 93!
88
D17_FoodTripNoellocalindd 88.
31/10/2019 1613